Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 11-го туру чемпіонату України серед аматорів
12:51
Підсумки 11-го туру чемпіонату України серед аматорів
На минулих вихідних відбулись матчі 11-го туру групи 1 чемпіонату України серед аматорів.

Підсумки 11-го туру чемпіонату України серед аматорів
Невдалим видався дебют Олександра Алієва на посаді головного тренера ФК "Хмельницький". У першому офіційному матчі року "городяни" в рідних стінах поступилися віце-чемпіону Рівненської області – "Малинську" (1:4). Проте, головна подія 11-го туру у першій групі відбулася не у Хмельницькому, а в Червонограді, де першої поразки у сезоні зазнав лідер – "Рочин". Підопічні Володимира Підкіпняка вдома поступився одному з конкурентів у боротьбі за медалі – "Минаю".
 
Гості з Закарпатської області програли перший тайм, але після перерви знайшли у собі сили не просто відігратися, а й здобути вольову перемогу. На 55-й хвилині рахунок зрівняв добре відомий українським вболівальникам Михайло Кополовець, а згодом другий м’яч у ворота суперника забив кращий бомбардир чемпіонату Роберт Гегедош. Для нападника "Минаю" цей гол став десятим, забитим у десяти матчах чемпіонату. Фото з матчу дивіться тут.
 
Осічкою лідера міг скористатися ОДЕК. Проте, чемпіон Рівненської області також втратив очки. На виїзді команда Олега Шандрука не змогла переграти "Калуш". Ще в одному матчі групи свої стосунки з’ясовували представники Тернопільської області – "Нива" та "Кристал". Під час перерви у чемпіонаті склад чортківської команди зазнав значних змін: з футболістів, які грали у першому колі, в колективі залишилися лише Іван Плекан, Михайло Клим, Назар Ільчишин та Сергій Скалій. Зрозуміло, що команді на даному етапі значно бракує зіграності, тому її поразка у обласному дербі нікого не здивувала. Відзначимо вдалий дебют на посаді головного тренера "Ниви" Вадима Лазоренка.

 
РЕЗУЛЬТАТИ 11-ГО ТУРУ
 
"Калуш" - ОДЕК (Оржів) 1:1
Голи: Матвіїїв 25 – Мучак 36
 
"Рочин" (Соснівка) – "Минай" 1:2
Голи: Портянко 21 – Кополовець 55, Гегедош 60
 
"Хмельницький" - "Малинськ" 1:4
Голи: Гарібян 57 - Брикса 38, 41, 45, Гайдучук 51
 
"Нива" (Теребовля) – "Кристал" (Чортків) 2:0
Голи: Шелію 24, Полянчук 90+4 пен

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: