Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 12-го туру чемпіонату України серед аматорів
15:57
Підсумки 12-го туру чемпіонату України серед аматорів
Після 12-го туру у першій групі чемпіонату України серед аматорів відбулась зміна лідера.

Підсумки 12-го туру чемпіонату України серед аматорів
Дещо мінливим видався початок весняної частини сезону у "Рочина". Підопічні Володимира Підкіпняка вийшли до півфіналу Кубка України серед аматорів. Проте, в чемпіонаті країни зазнали вже другої поразки поспіль. У Оржеві представник Львівської області з рахунком 1:2 поступився місцевому ОДЕКу, через що втратив лідерство. Тепер саме колектив Олега Шандрука очолює турнірну таблицю групи 1.
 
Черговою невдачею "Рочина" мав нагоду скористатися "Минай". У випадку перемоги над "Покуттям"підопічні Ігоря Харьковщенка також обійшли б представника Львівської області. Та сталося не так, як гадалося. За підтримки близько 1500 вболівальників (офіційні дані) минайці першими забили (феноменальну результативність продовжує демонструвати Роберт Гегедош) та загалом перегравали по грі суперника. Однак, невдало проведений початок другого тайму та низька реалізація гольових моментів (удар Кополовця прийшовся у стійку, а з пострілом Пиняшка впорався голкіпер) призвели до втрати очок – нічия 1:1.
 
Невдалим звітний тур видався для представників Тернопільщини. Оновлений "Кристал" знову програв "всуху", цього разу поступившись "Калушу" (0:3). З аналогічним рахунком на виїзді поступилася й "Нива". Відзначимо, що у складі "Малинська" дебютний гол провів колишній гравець ФК "Львів" та "Оболоні" (Київ) Вадим Панас. Тепер "Малинськ" має шанси поборотися за місце у плей-офф. Наразі команда Богдана Самардака відстає від "Минаю" та "Рочина" на сім та вісім очок відповідно. Проте, має гру в запасі, а особисті зустрічі з прямими конкурентами проведе вдома.

 
"Кристал" (Чортків) - "Калуш" 0:3
Голи: Матвіїв 11, Козлов 58, Голубка 87
 
"Малинськ" - "Нива" (Теребовля) 3:0
Голи: Крайчинський 19, Панас 87, Голованьов 90+3 аг
 
ОДЕК (Оржів) - "Рочин" (Соснівка) 2:1
Голи: Таргоній 30, Трофімчук 48 - Данилюк 53
 
"Минай" - "Покуття" (Коломия) 1:1
Голи: Гегедош 18 - Сивка 53

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 855 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Короче "Минай" вчора просто облажався... І де типирь фіглі Кополовця???

الاسم *:
Email *:
كود *: