Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 14-го туру чемпіонату України серед аматорів
17:52
Підсумки 14-го туру чемпіонату України серед аматорів
Пропонуємо Вашій увазі огляд чергового туру в 1 групі Аматорського чемпіонату України.

Підсумки 14-го туру чемпіонату України серед аматорів

5.05.2018. 16:00. Стадіон «Поділля» (Хмельницький), 250 глядачів
Суддя: Іван Родін (Львів).

ФК Хмельницький – ФК Калуш – 1:2

Голи: Панасенков, 54 – Герин, 20, Голубка, 83

Хмельницький: Асаула, Грицик, Тимофєєв, Романюк, Шкрябець (Бегашов, 87), Алієв, Гайдаш, Панасенков (Колесников, 75), Тарасенко, Гарібян, Ткаченко. 
Запасні: Дробний, Алексєєв, Дурда, Степанюк, Фролов. 
Головний тренер: Олександр Алієв.

Калуш: Кузів, Олевич, Мись, Гудак, Швець, Неспляк, Генега, Герин, Дедух (Драган, 79), Голубка (Мінський, 90+2), Матвіїв (Козлов, 90). 
Запасний: Онуфрійчук. 
Головний тренер: Василь Малик.

Попередження: Тарасенко, 11, Алієв, 41, Гарібян, 75 – Голубка, 68


Хмельничани надихнулися попереднім туром, коли здобули прем’єрну перемогу під керівництвом Олександра Алієва й покинули останнє місце. Тому в домашньому матчі вони явно збиралися продовжити свій підйом.

Однак калушани взимку солідно посилилися, а цей матч давав їм надію на підйом на четверте місце. Тому вже на початку зустрічі вони проявили свою активність, маючи й перспективний стандарт, і дуже гострий прохід Матвіїва. А відкрити рахунок гостям вдалося у стрімкій контратаці. Коли здавалося, що удар Матвіїва заглушений рикошетами, на авансцену вийшов воротар господарів. Асаула вийшов з воріт, однак дістати м’яча рукою не зумів – як наслідок, з-за спин захисників вискочив Герин, який влучав у порожні ворота – 0:1.

Треба віддати належне хмельничанам – вони зуміли перевести гру на половину поля суперників і створити кілька небезпечних моментів. Найнебезпечніше грав Гайдаш, який бив і здалеку, і зблизька. В одному моменті направив м’яча поруч зі стійкою, а в іншому влучив у каркас воріт. При цьому здавалося, що Калуш контролює гру: періодично гості втікали в контратаки, й один тільки Дедух двічі міг закріпляти їхню перевагу. Натомість після рядового кутового пішли відскоки, й Панасенков встиг на добивання – 1:1.

Ось тут і виявилося, що Алієв встиг вселити віру й впевненість в себе у своїх підопічних. Хмельничани добряче повозили гостей і навіть створили два-три моменти, щоб вийти вперед. Натомість, у кінцівці Голубка заробив штрафний і після розіграшу гарматним ударом приніс перемогу своїй команді – 1:2. Навесні цей форвард тягне на собі калушан.

Після матчу граючий головний тренер ФК Хмельницький Олександр Алієв висловив арбітрам своє незадоволення, також відзначив у післяматчевих коментарях, що невдоволений суддівством цього матчу.

 

6.05.2018. 16:00. Стадіон «Ліон» (Малинськ), 600 глядачів
Суддя: Тарас Радюкін (Хмельницька обл.).

ФК Малинськ – ФК Рочин – 1:1

Голи: Савицький, 66 (пен.) – Богданов, 24 (пен.)

Малинськ: Балаушко, Луцюк, Гергелюк, Негря (Крайчинський, 58), Лойко, Савицький (Сондак, 82), Царьов (Киряк, 68), Скоцький, Онищук (Новосад, 84), Брикса (Корнійчук, 62), Каращенко (Гайдучик, 68). 
Запасний: Фокін. 
Головний тренер: Богдан Самардак.

Рочин: Коваленко, Васюта, Іванишин, Портянко, Дмитрух, Богданов (Найдишак, 75), Кохман, Болкіт (Яструб, 76), Кашуба (Набізада, 60), Данилюк, Ліщук (Дева, 66). 
Запасні: Грицаль, Стень, Мацюра. 
Головний тренер: Володимир Підкіпняк.

Попередження: Царьов, 47, Брикса, 60 – Богданов, 41, Ліщук, 45, Васюта, 66


Соснівська команда втратила шанс закріпити своє лідерство й досягти значнішого відриву. Щоправда, треба відзначити, що малинчани – суперник високого класу та рівня амбіцій. І напередодні візиту лідера вони постаралися над удосконаленням своєї інфраструктури. Попередній домашній матч ФК Малинськ проводив в обласному центрі тому, що на домашньому стадіоні проводив робити із модернізації роздягалень та адмінприміщень. У підсумку, ошатний стадіон «Ліон» приймав Рочин уже оновленим та причепуреним.

Утім, у першому таймі гості, які грали проти вітру, все ж зуміли відкрити рахунок. Вірний удар соснівців на лінії воріт прийняв на руку, вже лежачи, захисник. Призначений пенальті реалізував Богданов – 0:1. У другому таймі у гостей були нагоди закріпити свою перевагу, однак тут уже фол їхнього оборонця призвів до пенальті, який реалізував Савицький. Втомлені кубковим півфіналом, гості не змогли повернути свою перевагу.


6.05.2018. 17:00. Стадіон «Харчовик» (Чортків), 1522 глядачі
Суддя: Богдан Грисьо (Львів).

Кристал – Покуття – 0:1

Гол: Сивка, 50

Кристал: Плекан, Іванов, Хруставка, Бесараб (Красильников, 83), Пільтенко, Ковалевський, Болобан, Запорожець, Понедельник, Курдас, Ільчишин. 
Запасні: Кравчук, Клим, Шевцов, Червонецький, Драч, Льовкін. 
Головний тренер: Віктор Дубино.

Покуття: Мегдинник, Гаврилюк, Шифир, Уграк, Хандій, Шибко, Сивка (Олійник, 68), Карапка, Москалик, Блащук (Габрух, 90+3), Ковальчук (Нападюк, 89). 
Запасний: Кисилиця. 
Тренер: Любомир Корнута.

Попередження: Іванов, 50, Плекан, 74, Пільтенко, 90+3 – Мегдинник, 90+1


Досить несподівано потрапивши на останнє місце, Кристал із усіх сил старався його залишити. Гостро атакували господарі, у яких соло виконували вихованці запорізького Металурга Ковалевський та Курдас. Також старався екс-гравець тернопільської Ниви Ільчишин. Однак жодної із своїх численних нагод чортківцям не вдалося реалізувати.

Натомість, гостям допоміг штрафний на початку другого тайму. Тарас Сивка вивіреним ударом зі штрафного направив м’яча повз стінку точно в сітку – 0:1. Ця перемога допомогла коломиянам закріпитися на шостому місці із значними шансами не відпустити у відрив найближчих конкурентів.


6.05.2018. 17:00. Стадіон «ОДЕК» (Оржів), 600 глядачів
Суддя: Сергій Задиран (Київська обл.).

ОДЕК – ФК Минай – 0:1

Гол: Корнутяк, 45+2

ОДЕК: Кособуцький, Загривий, Мучак, Шекель (Газицький, 78), Воробей, Трофимчук (Ніколайчук, 46), Кошка (Чикалюк-Козакевич, 90+1), Семенчук, Капустинський (Наумець, 75), Коляда, Таргоній. 
Запасні: Омелянюк, Ящук, Фесенко. 
Головний тренер: Олег Шандрук.

Минай: Попович, Допілка, Образцов, Федак (Смокоровський, 72), Беца, Вагін, Корнутяк (Шпак, 83), Кополовець (Лобода, 90), Пиняшко, Микуляк, Гегедош (Минайленко, 86). 
Запасні: Сидоренко, Ількович, Дзьоба. 
Головний тренер: Ігор Харківщенко.

Попередження:


Зустріч лідерів виправдала сподівання за напруженістю та безкомпромісністю. Більше того, за суто ігровим рівнем вона цілком відповідала статусу тієї ж Групи А Другої ліги. А вирішив долю матчу кутовий від Микуляка, який чудовим ударом головою замкнув Корнутяк. Таким чином, центральний плацдарм Миная визначив долю центрального матчу туру в західній групі. Минай зрівнявся із ОДЕКом за очками, а за додатковими показниками потіснив його з другого місця. Зважаючи на сенсаційну нічию Рочина, уже в наступному турі є ймовірність чергової зміни лідера…

Повний відеозапис матчу.

Додамо, що сьогодні було оголошено про зняття з турніру теребовлянської Ниви. Одного із претендентів на друголігову атестацію…































Джерело
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1063 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: