Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 16-го туру чемпіонату України серед аматорів (ВІДЕО)
14:17
Підсумки 16-го туру чемпіонату України серед аматорів (ВІДЕО)
Пропонуємо Вашій увазі огляд чергового туру в 1 групі Аматорського чемпіонату України.

Підсумки 16-го туру чемпіонату України серед аматорів (ВІДЕО)

19.05.2018. 15:00. Стадіон «Поділля» (Хмельницький), 150 глядачів
Суддя: Сергій Подригуля (Луцьк).

ФК Хмельницький – Покуття – 0:3
Голи: Карапка, 56, Ковальчук, 59, Сивка, 80

Хмельницький: Дробний, Голованьов, Момотенко (Тарасенко, 84), Грицик, Шкрябець (Погорілий, 62), Панасенков (Бегашов, 65), Алієв (Тимофеєв, 84), Гарібян (Колесников, 62), Ткаченко (Дурда, 75), Романюк, Гайдаш. 
Запасний: Асаула. 
Головний тренер: Олександр Алієв.

Покуття: Мегдиник, Гаврилюк, Уграк, Хандій, Шифир, Сікач (Сивка, 51), Подолюк, Ковальчук (Шибко, 79), Блащук (Нападюк, 84), Москалик (Темерівський, 75), Олійник (Карапка, 51). 
Запасний:
 Кисилиця. 
Тренер: Любомир Корнута.

Попередження: Голованьов, 38, Алієв, 57, Колесников, 86 – Шифир, 44, Шибко, 89

Скориставшись паузою калушан, Покуття змогло навіть увійти в четвірку найкращих. Допомогли в цьому заміни: Корнута кинув у гру за нулів на табло двох свіжих гравців, а вже за п’ять хвилин вони створили перший гол. Сивка заробив та виконав штрафний з правого флангу, а Карапка, у стрибку випередивши воротаря та захисника, головою переправив м’яча в ворота – 0:1.

Бажаний гол додав наснаги коломиянам. І знову це був фланговий штрафний удар. Цього разу сфолили господарі на Москалику, а з лівого краю подавав Ковальчук. Після його подачі м’яч по дузі оминув усіх, включаючи й воротаря, й опинився в воротах – 0:2. Крапку в матчі Покуття поставило вже у кінцівці, провівши зразкову швидку атаку. Її розганяв Шибко, Гаврилюк протягнув м’яча й п’ятою відкинув назад, а набігаючий Сивка розстріляв ворота – 0:3.


20.05.2018. 17.00. Стадіон «Харчовик» (Чортків), 400 глядачів
Суддя: Василь Файда (Львів).

Кристал – ОДЕК – 0:1
Гол: Семенчук, 16 (пен.)

Кристал: Ольховий, Красильников, Хруставка, Болобан, Бесараб, Іванов (Клим, 21; Шевцов, 90+1), Пільтенко, Джогдом (Запорожець, 56; Льовкін, 85), Ковалевський (Драч, 68), Курдас, Понєдєльнік. 
Запасні: Кравчук, Скалій. 
Головний тренер: Віктор Дубино.

ОДЕК: Кособуцький, Загривий, Мучак, Воробей, Фесенко (Шекель, 73), Ніколайчук, Кошка, Семенчук (Приходько, 84), Коляда (Трофимчук, 32), Капустинський (Чикалюк-Козакевич, 90+2), Газицький (Таргоній, 68). 
Запасні: Омелянюк, Гриб. 
Головний тренер:Олег Шандрук.

Попередження: Хруставка, 16, Пільтенко, 29, Красильников, 45+1 – Мучак, 28

Один із фаворитів прибував у Чортків без упередженого ставлення до команди господарів. Хоч Кристал і є наразі одним із аутсайдерів, але може піднести сюрприз і дуже хоче покинути останнє місце. Тому ОДЕК зіграв прагматично, перебудував склад (забігаючи наперед, відзначимо – вдало) й досягнув потрібного результату.

Вже на початку зустрічі Капустинський заробив пенальті, а Семенчук його реалізував – 0:1. До перерви той же Капустинський ледве не забив після виходу один на один, поперерві дуже хороший шанс був у Трофимчука. Господарі ж намагалися відігратися. Найкращим ударом відзначився Джогдом, однак тут уже врятував оржівців їхній голкіпер Кособуцький. Стратегічно важлива перемога, з огляду на успіхи конкурентів.



Суддя: Ігор Бондарчук (Київ).

ФК Малинськ – ФК Минай – 0:2
Голи: Кополовець, 16, Лобода, 54

Малинськ: Балаушко, Луцюк, Гергелюк, Крайчинський, Лойко, Сондак (Савицький, 46), Панас (Царьов, 46), Брикса (Корнійчук, 64), Новосад (Кірях, 46), Онищук (Скоцький, 68), Каращенко (Гайдучик, 46). 
Запасний: Фокін. 
Головний тренер: Богдан Самардак.

Минай: Попович, Беца, Допілка, Образцов, Смокоровський (Федак, 58), Вагін, Корнутяк, Лобода (Гегедош, 70), Микуляк (Ількович, 84), Кополовець (Шпак, 81), Пиняшко. 
Запасні:
 Сидоренко, Минайленко, Дзьоба. 
Головний тренер: Ігор Харківщенко.

Попередження: Крайчинський, 45+1, Луцюк, 58 – Лобода, 53, Гегедош, 88, Попович, 89

Обидві команди зуміли здивувати зі складами. У господарів серед усіх вимушених та планових перестановок відзначимо початок гри в запасі Скоцького, у гостей в резерві залишився забивний Гегедош, натомість, на вістря був перелаштований вінгер Пиняшко, якому з флангів мали допомагати Кополовець та Лобода.

І саме ці гравці й визначили у підсумку долю поєдинку. Уже в дебюті минайцям вдалася зразкова атака, в ході якої Лобода прорвав фланг і асистував Кополовцеві, який не залишив шансів голкіперу господарів – 0:1. При досить хиткому мінімальному рахунку малинчани створили відразу кілька небезпечних нагод – забити все ж не змогли.

Отож Минай закріпив свою перевагу, коли Лобода на швидкості позбавився від суперників, вийшов на воротаря та відправив м’яча повз Балаушка в ворота – 0:2. Зважаючи на технічну перемогу Рочина, лідер не змінився. Однак закарпатці досягли своєї стратегічної мети, зумівши зберегти мінімальне по суті відставання від лідера. У заключному турі вже Минай отримає свої три очки за Ниву…

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 851 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: