Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки 1/16 фіналу кубка Закарпаття
21:39
Підсумки 1/16 фіналу кубка Закарпаття
У неділю, 23 березня, відбулось 6 поєдинків 1/16 та 1 двобій 1/8 фіналу Кубка Закарпаття.

У неділю, 23 березня, відбулось 6 поєдинків 1/16 та 1 двобій 1/8 фіналу Кубка Закарпаття. Головні сенсації дня стались у Великому Березному та Великих Лазах.

Головні сенсації

Чемпіон району та учасник "Ліги Чемпіонів Закарпаття" 2013 року «Великий Березний» приймав «Бужору». Іршавці минулий сезон завершили на передостанньому місці вищої обласної ліги і наразі перебувають на 3-му місці в зоні «А» зимового чемпіонату Іршавського району. Можливості клубів на успіх розцінювались як 48 на 52 % на користь гостей. У основний час шанси «Бужори» вважались ще вищими – 46 на 54 %. Найреальнішою мала стати перемога гостей в 1-2 голи. Горянам було необхідно вирвати хоча б нічию, так як у серії пенальті можливості клубів були рівними – 50 на 50 %. «Бужора» так і не змогла підібрати потрібний ключик до воріт суперника – 0:0 – навіть граючи у більшості, а в післяматчевих пенальті точнішими були великоберезнянці – 3:2. Іршавцям можна вручити умовний приз – «розчарування дня».

Один із кращих клубів чемпіонату Ужгородського району 2013 року «Великі Лази» приймав середняка першої ліги «Копаню». Загальні можливості команд на успіх оцінювались як 48 на 52 % на користь гостей. У основний час шанси міжгірців були ще вищими – 47 на 53 %. Найреальнішим мала стати перемога гостей в 1 гол. У лотереї можливості майже вирівнювались – 49 на 51 %. Та місцеві гравці не захотіли доводити справу до лотереї, забивши гол в основний час і не дозволивши відзначитись супернику – 1:0. Великолазівцям можна вручити умовний приз дня «за волю до перемоги».

Ще сюрпризи від нижчих за рангом команд

Доволі несподівані результати були зафіксовані на стадіонах Кінчеша та Драчина. Півфіналіст "Ліги Чемпіонів Закарпаття" 2013 року «Сокіл» приймав шосту команду першої обласної ліги 2013 року та півфіналіста цьогорічного зимового чемпіонату Закарпаття «Верховину» з Міжгір'я. Загальні можливості клубів на успіх розцінювались як майже рівні – 49 на 51 %. У основний час шанси міжгірців були ще вищими – 48 на 52 %. Найреальнішим мала стати перемога гостей в 1 гол або нічия. У серії пенальті можливості клубів вирівнювались – 50 на 50 %. «Сокіл» цього разу добре змастив свої крила і зіграв у бойову нічию – 1:1. В серії пенальті фортуна ще більше посміхнулась крилатим і вони пройшли до 1/8 фіналу – 3:1. "Автомобілістам" можна віддати приз «політ дня»

Дворазовий чемпіон Свалявщини «Сузір'я» зі Сваляви приймав передостанню команду першої обласної ліги 2013 року «Кісву» з Косівської Поляни, яка в 2012 році була чемпіоном цієї ліги. У цьому році клуб із Рахівщини посів 4-ту непрохідну позицію у групі «Б» зимового чемпіонату Закарпаття. Можливості клубів на успіх розцінювались на користь гостей аналогічно до тих, що були в кінчешському двобої. Команди так і не змогли знайти шляхи до чужих воріт – 0:0. У серії пенальті пощастило зірковим – 4:2.

За планом фаворитів

Ще три матчі завершились досить передбачувано. Найбільш прогнозованим став поєдинок у Чопі між новоствореною командою з Ужгородського району «Локомотивом» та сьомою командою вищої обласної ліги «Боржавою» з Довгого. Загальні можливості клубів на успіх розцінювались як 47 на 53 % на користь гостей. У основний час шанси «Боржави» були ще вищими – 45 на 55 %. Найреальнішою мала стати перемога гостей в 1-2 голи. По пенальті можливості клубів майже вирівнювались – 49 на 51 %. Та дотягти до бажаної серії їм не судилось із-за кращої гри опонентів – 0:2. Довжанцям віддаємо умовний приз «стабільність дня».

У центральному поєдинку дня володар Кубка "Ліги Чемпіонів Закарпаття" та кубка Берегівщини 2013 року «Велика Бийгань» приймала найбільш прогресуючу команду останніх двох місяців, срібного призера зимового чемпіонату Закарпаття 2014 року «Оболонь» з Хуста, яка ще в минулому році була на останньому місці вищої обласної ліги. Загальні можливості клубів на успіх розцінювались як 49 на 51 % на користь гостей. У основний час шанси пивоварів були ще вищими – 48 на 52 %. Найреальнішою мала стати перемога пивоварів в 1 гол. У серії пенальті можливості клубів були майже рівними – 50 на 50 %. Та «Оболонь» за рахунок більшого досвіду участі в подібного рівня змагань та фарту обрала правильну модель гри, яка при шаленому фарті змогла принести хустянам ще переконливішу, ніж очікували експерти, звитягу – 2:0. Хустянам віддаємо приз «везунчики дня».

Ще в одному матчі «Нове Давидково» хоч і виступає в ранзі чемпіона Мукачівського району 2012 року, змогло зібрати всі місцеві таланти, окремі з яких в минулому році захищали кольори провідних мукачівських команд як в чемпіонаті Закарпаття, так і в першості району. На щастя для мукачівців волею жеребу із сіяних клубів їм дістався слабенький середнячок першої обласної ліги «Терново» з Тячівщини, то фаворитом, зважаючи на підтримку місцевих ультрас були новодавидківці. Загальні можливості клубів на успіх розцінювались як 52 на 48 % на користь господарів. У основний час шанси «Давидково» були ще вищими – 53 на 47 %. Найреальнішим результатом мала бути перемога новодавидківців у 1-2 голи. У серії пенальті можливості клубів вирівнювались – 49 на 51 %. Та земляки Ференца Медвідя, програючи після 1-го тайму – 0:1, знайшли в собі сили за 45 хвилин наколотити СІМ голів – 7:1. За цей результат можна вручити умовний приз «натхнення дня».
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 838 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: