Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки 1/4 фіналу кубка Закарпаття
15:31
Підсумки 1/4 фіналу кубка Закарпаття
Вчора, 6 квітня, на Закарпатті зіграли перші поєдинки ¼ фіналу кубка.

Вчора, 6 квітня, на Закарпатті зіграли перші поєдинки ¼ фіналу кубка.

Щоправда, вони були не надто конкурентоспроможними, аж надто, велика різниця у класі між командами.

Сенсацій у перших матчах не сталось, хоча несподівані погроми у Хусті та Петрові, все ж таки, здивували. Натомість, матчі-відповіді для ФК "Давидково", ФК "Поляна" та ФК «Середнє» стають формальністю.

"Карпати" Воловець – "Вишково" 2:0

Волівчани забивши два голи і не пропустивши, підтвердили закономірність домашньої команди. Непогана заявка на вихід у наступний раунд перед виїздом до Вишкова. Гості не спромоглися забити бодай один гол, який би значно збільшив їхні шанси на підсумкову перемогу. Та, все ж таки, потрібно діждатись повторного поєдинку , можливо вишківчани ще не сказали своє останнє слово у цьому розіграші кубка області.

"Оболонь" Хуст – "Середнє" 0:3

Багато хто очікував від цього матчу безкомпромісної боротьби, однак результат цього матчу та й гра в цілому засвідчила про відчутну превагу гостей, які практично забезпечили собі вихід до наступної стадії кубка. Можливо відсутність у рамці воріт досвідченого Драгули позначилось на захисній ланці «Оболоні», яка досить часто допускала збої. Беззаперечний фаворит цієї пари перетворив домашній матч-відповідь лише у формальність і з великою долею ймовірності може готуватися до зустрічі з ФК «Карпати» Воловець.

ФК "В.Лази" - ФК "Поляна" 0:3

Можливості клубів на успіх розцінювались як 35 - 65 % на користь гостей. Команда з Ужгородщини навівши шороху у перших двох раундах, все ж таки, поступилася підопічним Михайла Кондрі. Чинний володар кубка впевнено переміг великолазівців набивши їм комфортні три м’ячі. Перемога на класі, яка перетворює домашню гру свалявців на товариську.

СК "Петрово" - ФК "Давидково" 1:4

Можливості клубів на успіх розцінювались як 40 - 60 % на користь гостей. Найреальнішою мала стати перемога гостей у 1-2 голи. Господарям було необхідно вирвати хоча б нічию, так як у виїзному поєдинку «Петрова» можливості клубів були катастрофічно не рівними – 90 на 10 %. Та місцеві гравці не змогли дати бій іменитому супернику програвши – 1:4. Тож, розраховувати на безкомпромісну та цікаву гру у Новому Давидкому глядачам не доведеться.

Загалом у перших матчах ¼ фіналу кубка господарі здобули тільки одну перемогу. Гості виграли три поєдинки. Забито 13 голів (3.25 за матч), з яких 3 голи на рахунку господарів та відповідно 10 на рахунку гостей.

Матчі-відповіді зіграють 13 квітня.
Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 771 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: