Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 5-го туру чемпіонату України серед аматорів
15:12
Підсумки 5-го туру чемпіонату України серед аматорів
У черговому турі аматорського чемпіонату України традиційно спостерігаємо рівність суперників.

Підсумки 5-го туру чемпіонату України серед аматорів

У черговому турі аматорського чемпіонату України традиційно спостерігаємо рівність суперників — залікові очки здобуваються у важкій боротьбі, часто-густо за мінімального рахунку. Що цікаво, успішним цей тур став для представників Івано-Франківщини: «Калуш» здобув першу перемогу, «Покуття» — перші залікові пункти. Натомість лідерство закріпив ФК «Рочин».

ФК «Калуш» — ФК «Хмельницький» 1:0

Голи: Ігор Цимбалістий 70


Першу перемогу у поточному розіграші зумів здобути ФК «Калуш», який у рідних стінах потішив своїх вболівальників у матчі проти команди з Хмельницького. Єдиний і вирішальний гол провів Ігор Цимбалістий, який у середині другого тайму чудово розібрався в оточенні кількох оборонців і зумів точно пробити. Завдяки цій перемозі «Калуш» наздогнав у турнірній таблиці «Хмельницький». У обох команд тепер по 4 очки.



ФК «Рочин» — ФК «Малинськ» 2:1

Голи: Роман Савицький 37, Андрій Кохман 52, Юрій Яструб 90


Найстабільніші результати демонструє наразі ФК «Рочин», який впевнено розташувався на вершині таблиці і вже має у своєму активі 10 очок (+ не зіграний матч з ФК «Кристал»).

Впродовж всієї зустрічі рятували ворота голкіпери, однак, все ж, були безсилими у трьох епізодах. Відкрили рахунок у матчі гості: Роман Савицький відправив круглого вже у порожні ворота, після того, як партнер вдало перекинув кіпера головою. Однак «Рочин» зумів перевернути все з ніг на голову у другій половині зустрічі. Андрій Кохман на 52 хв. вирівняв паритет на табло. Невпевнені дії воротаря «Малинська» призвели до голу. А вже наприкінці матчу Юрій Яструб забив гол-красень, майстерно виконавши штрафний.



ФК «Покуття» — ФК «Кристал» 1:1

Голи: Микола Когут 9, Роман Гаврилюк 25


Перші очки до своєї скарбниці здобуває представник Івано-Франківщини — ФК «Покуття», який приймав ФК «Кристал» (Чортків). Поєдинок видався доволі рівним, про що зрештою свідчить і підсумковий результат. Гості вийшли вперед на 9 хв. матчу — відзначився Микола Когут. Однак вже за декілька хвилин Роман Гаврилюк вирівняв рахунок у матчі. У підсумку, нічия 1:1, яка, певно, задовольнила обидва колективи.




ФК «Минай» — ФК «ОДЕК» 1:1

Голи: Владислав Семенчук 26, Максим Минайленко 76


Найінтригуючий та найдраматичніший матч стався в Ужгороді, де «Минай» на ужгородському «Авангарді» приймав ФК «ОДЕК». У першій половині зустрічі гості зуміли втілити одну зі своїх атак у забитий м'яч. Микола Коляда віддав точний пас між двома захисниками, а Владислав Семенчук з близької відстані переграв Дмитра Бабенка. У другому таймі «минайці» насідали на ворота суперника і зрештою на 76 хв. Максим Минайленко забив з навісу Михайла Кополовця. Оборонець на другому поверсі переграв опонентів і відправив круглого точно у ворота. А згодом стався інцидент, у результаті якого рефері довелося показувати відразу 4 червоні картки. Поле покинули Володимир Корнутяк, Степан Федак, Микола Коляда та тренер Олег Шандрук. А на доданих хвилинах Іван Ковач, який вийшов на заміну, побачив перед собою червоне світло.


















«Минай» у рідних стінах не дозволив одному з лідерів групи здобути три очки. Підопічні Миколи Гібалюка завдяки нічиї перебувають у середині турнірної таблиці (5-е місце, 5 очок) і тепер перелаштовуються на матчі чемпіонату області (перший на черзі — поєдинок проти ФК «Ужгород»), а у аматорському чемпіонаті на них чекатиме вояж до Чорткова, де їм протистоятиме місцевий «Кристал». Матч відбудеться 24 вересня.

Прес-служба ФК "Минай"
 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1220 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: