Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 6-го туру чемпіонату України серед аматорів
20:16
Підсумки 6-го туру чемпіонату України серед аматорів
У рамках 6-го туру аматорського чемпіонату України ФК «Минай» завдяки феєричній виїзній перемозі зумів закріпитися у першій трійці турнірної таблиці.

Підсумки 6-го туру чемпіонату України серед аматорів


23.09. Стадіон «Поділля» (Хмельницький)

«Хмельницький» — «Рочин» 0:0


Єдиний суботній матч поточного туру, у якому господарі не дозволили лідеру турнірної таблиці розписатися у їх воротах, однак і самі не відзначилися. У підсумку, нулі на табло і по одному заліковому пункту для кожної з команд. ФК «Хмельницький» опісля двох поспіль поразок зумів у рідних стінах вистояти і дещо пригальмувати хід команди зі Львівщини.


 

24.09. Стадіон «Харчовик» (Чортків)

«Кристал» — «Минай» 0:7

Голи: Роберт Гегедош 1, 68, 75 (пен.), Михайло Кополовець 15, Владислав Образцов 47, Ігор Вагін 76, Сергій Машталір 90+3


У блискучому стилі підопічні Миколи Гібалюка здобули перемогу на Тернопільщині. Уже у першому таймі «минайці» забезпечили собі комфортну перевагу (гол Роберта Гегедоша на стартових секундах зустрічі, а також м'яч Михайла Кополовця за декілька хвилин потому). Відповідно у другому таймі команда з Ужгородщини не послабила темп, ба-навіть більше — змусила суперника ще п'ять разів виймати м'яча з сітки власних воріт. Роберт Гегедош оформив хет-трик у матчі, що дозволило йому очолити рейтинг бомбардирів, по м'ячу до свого активу записали Владислав Образцов, Ігор Вагін, який відзначився ефектним закиданням кіперу за комірець, а також Сергій Машталір. Завдяки впевненій перемозі клуб із Закарпаття із 8-ма очками піднявся на третю позицію (таку ж кількість пунктів має ФК «Малинськ»). Вище розташувалися ФК «ОДЕК» (9 очок) та ФК «Рочин» (11 очок).


 

24.09. Стадіон «Ліон» (Малинськ)

«Малинськ» — «Покуття» 1:1

Голи: Тарас Новосад 26, Руслан Уграк 69


Господарі поля першими відкрили рахунок на 26 хвилині – відзначився Тарас Новосад, який після виносу з власної половини поля виграв забіг із захисниками суперника та реалізував вихід тет-а-тет з кіпером. Проте гості зуміли відігратися у другому таймі на 69-й хвилині. Олександр Гергелюк посковзнувся на мокрій траві і нападник “Покуття” опинився сам по центру воріт ФК “Малинськ”, після чого холоднокровно пробив у правий нижній кут. З результатом 1:1 зустріч так і завершилася.



24.09. Стадіон «Колос» (Теребовля)

«Нива» — «Калуш» 0:1

Гол: Ігор Цимбалістий 76 (пен.)


ФК «Калуш», схоже, повністю викарбався із ігрової кризи, яка спідкала команду у трьох стартових турах. Як і ФК «Покуття», вони мали у графі залікових балів нуль. Проте у останніх двох поєдинках «Калуш» просто таки вириває мінімальні перемоги над суперниками. Рятівний м'яч знову ж таки у активі Ігора Цимбалістого, який відзначився з одинадцятиметрової позначки. У підсумку, завдяки перемозі «Калуш» назвоганяє «Ниву» у турнірній таблиці.
 




 
 

Бомбардири:

Команда

І

Г (п)

1

Гегедош Роберт

ФК Минай

5

5 (1)

2

Борисевич Роман

Покуття

4

2

3

Гайдаш Артем

ФК Хмельницький

4

2

4

Малиновський Олександр

ФК Малинськ

4

2

5

Савицький Роман

ФК Малинськ

4

2


Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1007 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: