Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 7-го туру чемпіонату України серед аматорів
10:27
Підсумки 7-го туру чемпіонату України серед аматорів
Сьомий тур чемпіонату України серед аматорів у групі 1 обійшовся без несподіванок.

Підсумки 7-го туру чемпіонату України серед аматорів Всі фаворити здобули прогнозовані перемоги. Мабуть, найважче з-поміж інших було "Рочину", в гості до якого завітала теребовлянська "Нива". Гості зі старим новим головним тренером (Назар Козак перейняв у Ігоря Яворського управління командою) прибули до Соснівки з намірами будь що покращити своє турнірне положення. За свідченнями очевидців, у першому таймі була рівна гра, практично без моментів. Проте, перед перервою господарям вдалося вийти вперед. Успіх підопічним Володимира Підкіпняка приніс стандарт: Богданов виконав подачу зі штрафного, Домальчук у дотик перевів м’яч у район дальньої штанги, звідки забутий захисниками Данилюк головою розстріляв порожні ворота.

У другом таймі гості відігралися. Гол вийшов дещо курйозним: Віктор Ковалик зі своєї половини поля віддав довгу передачу у напрямку воріт. Костянтин Дзядикевич до м’яча не дотягнувся і той влучив у голову Немо Шелії, від якої несподівано для всіх залетів у дальній кут. Перемогу ж "Рочину" приніс Андрій Дева. Ветеран команди скористався довгою передачею від Богданова, випередив захисника і голкіпера та поцілив у порожні ворота.

 

Перемога над "Нивою" залишила "Рочин" на першому місці у групі, а переслідує представника Львівської області ОДЕК. У звітному турі підопічні Олега Шандрука з рахунком 3:0 розбили іншого представника Тернопільщини – "Кристал" (Чортків). До речі, 4-го жовтня "Рочин" і ОДЕК зустрінуться у Червонограді у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів.
 
Важливу перемогу у сьомому турі здобув "Минай". Команда Миколи Гібалюка вдома переграла сусіда по турнірній таблиці – "Малинськ". Гості першими вийшли вперед, коли Тарас Новосад скористався позиційною помилкою захисту суперника та реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Втім, "минайці" ще до перерви відігралися (Гегедош замкнув простріл Беци), а у другому таймі схилили шальки терезів на свою користь. На 63-й хвилині Беца добив м’яч у ворота після сольного проходу Кополовця, а на 81-й Гегедош реалізував пенальті, призначений арбітром за гру рукою.
 
Ще в одному матчі першу у сезоні перемогу здобуло "Покуття". Представник Івано-Франківської області ще до перерви зняв всі питання щодо переможця зустрічі з ФК "Хмельницький". Підопічні Любомира Корнути забили три м’ячі, на що гості спромоглися відповісти лише у кінцівці матчу. Ця звитяга дозволила коломийцям піднятися з дна турнірної таблиці.
 
 
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД АМАТОРІВ. ГРУПА 1. РЕЗУЛЬТАТИ 7-ГО ТУРУ
 
"Рочин" (Сосновка) – "Нива" (Теребовля) 2:1
Голы: Данилюк 45, Дева 81 – Шелия 63
 
"Покутье" (Коломыя) – "Хмельницкий" 3:2 (ФОТО)
Голы: Москалик 12, Ковальчук 25, Мельник 45+2 аг – Савера 71, Панасенков 90+3
 
"Минай" - "Малинск" 2:1
Голы: Гегедош 40, 81 пен, Беца 62 – Новосад 27
 
ОДЕК (Оржев) – "Кристалл" (Чертков) 3:0 (ФОТО)
Голы: Богданов 8, Семенчук 60, Дацюк 90+2
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1117 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: