Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Підсумки 9-го туру чемпіонату України серед аматорів
16:17
Підсумки 9-го туру чемпіонату України серед аматорів
На минулих вихідних відбулись матчі 9-го туру групи 1 чемпіонату України серед аматорів.

Підсумки 9-го туру чемпіонату України серед аматорів

"Кристал" Чортків – ФК "Малинськ" 2:2
 
Голи: Заставецький, 26 (пен.), Різник, 35 – Сондак, 45+1, Савицький, 49.

У 9-му турі аматорського чемпіонату України чортківський «Кристал» на власному полі зіграв унічию з ФК «Малинськ» (Рівненська область) – 2:2.
 
По ходу матчу господарі вигравали у два голи. У першому таймі, на 26-й хвилині, рахунок відкрив центральний оборонець «Кристалу» Юрій Заставецький, який точно виконав пенальті. За дев’ять хвилин нападник чортківської команди Андрій Різник подвоїв перевагу «Кристалу». Однак втримати перемогу «Кристалу» не вдалося. У компенсований до першого тайму час гості один м’яч відіграли, а на 49-й хвилині відзначилися вдруге. Так до завершення матчу рахунок і не змінився. В підсумку, поєдинок завершився результативною нічиєю – 2:2.

 
"Покуття" Коломия - ФК "Калуш" - 2:1
 
Голи: Сікач 18, Ковальчук 83 - Матвіїв 32
 
Сусіди по турнірній таблиці, які ще минулого сезону зустрічалися на обласному рівні, зійшлися у дуже важливому поєдинку на "Юності". Підопічні Степана Матвіїва випереджали суперника на одне очко. Але коломияни останні п'ять поєдинків не програвали, що підсилювало віру у власні сили.
 
На правах господарів "Покуття" активніше розпочало гру. Варто відзначити, що протягом всього першого тайму "зелено-білі" спрямовували вектор атаки саме через лівий край. Тут випав з гри правий оборонець калушан Гудак, чим по черзі користувалися хави коломиян.
 
І саме з лівого флангу зародилася перша гольова атака. Микола Сікач отримав пас від Андрія Ковальчука змістився в центр, обігравши по дорозі двох захисників, і потужно пробив у нижній кут воріт. Кузів виявився безсилим - 1:0.
 
На 32-ій хвилині гості зрівняли рахунок. Зробили це несподівано, оскільки до забитого голу мало що виходило у атаці в "хіміків". Орест Мельник видав чудову розрізну передачу, якою вивів на побачення із Кисилицею Матвіїва. І Ярослав скористався можливістю - 1:1.
 
Другий тайм активно розпочали обидві команди. Калушани намагалися відповідати атакою на атаку.
 
Олійник на 83-ій хвилині в черговий раз пройшов по лівій бровці, де знову калушани провалилися, навісив і Андрій Ковальчук з лінії воротарського майданчику без жодних перешкод, передаючи привіт захисникам калушан, відправив круглого в сітку воріт - 2:1.
 
До завершення матчу "Покуття" втримало переможний рахунок, не дозволивши гостям створити небезпеку біля власних воріт. Ця звитяга дозволила підопічним Любомира Корнути піднятися на п'яте місце в турнірній таблиці першої групи аматорського чемпіонату України та обійти калушан на два очки.

 
 
 
"ОДЕК" Оржів – ФК "Хмельницький" 7:0
 
Голи: Коляда, 19, 36, 48, 64, Капустинський, 26, 29, Таргоній, 90.
 
Справжню фієрію влаштував “ОДЕК” для своїх уболівальників в матчі дев’ятого туру Чемпіонату України серед аматорських команд. В Оржеві гостював ФК “Хмельницький”, один з аутсайдерів турніру. Молодій хмельницькій команді “ОДЕК” дав майстер-клас забивши сім “сухих” м’ячів. Враховуючи, велику історію виступів оржівців на всеукраїнській арені, зараз важко згадати, чи це була найбільша перемога, але те, що одна з найбільших – це факт.
 
В цій грі, як то кажуть, “прорвало” Миколу Коляду, який забив свої перші, а точніше відразу чотири голи у цьогорічному Чемпіонаті України. До того ж, Миколі Коляді вдався “ідеальний хет-трик”, адже він забив по голу лівою та правою ногою, а також головою. Все почалося на дев’ятнадцятій хвилині, коли найнижчий гравець матчу Микола Коляда вдало відкрився на дальній стійці та ударом головою, замкнув навіс з правого флангу Юрія Капустинського. Після цього на 26 та 28 хвилинах вже був бенефіс Юрія Капустинського. Спершу його партнери дуже вдало вивели один-в-один з воротарем, а потім гравець “ОДЕКа” дуже ефектно ударом головою перекинув воротаря суперника. Крапку в першому таймі поставив все той же Микола Коляда на 36 хвилині. Цього разу, він завершив голом лівою ногою, після передачі Сергія Загривого.
 
На початку другого тайму, “дальній” кидок з аута, і Микола Коляда головою забиває свій третій м’яч. Ну, а на 63 хвилині вже увірвавшись в штрафний майданчик Микола Коляда ударом з правої ноги оформив собі покер. Після цього, голеадора відразу замінили, так би мовити, пожалівши суперників, та залишили голи Коляди іншим суперникам. Крапку в матчі, майже з фінальним свистком поставив Павло Таргоній, який також “викотився” віч-на-віч з воротарем. У підсумку 7:0 перемога “ОДЕКа”.
 

 

ФК "Минай" – "Нива" Теребовля 2:1
 
Голи: Пиняшко, 20, Лобода, 54 – Боженко, 44.

Огляд матчу тут.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1149 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: