Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
23:20
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
У першому турі третього кола лише в одному матчі команди виявили сильнішого.

У першому турі третього кола лише в одному матчі команди виявили сильнішого.

На старті третього кола три матчі з чотирьох синхронно завершились в нічию. "Поляна" на домашньому стадіоні здобула мінімальну перемогу над середнянцями.

ФК «Поляна» Поляна – ФК «Середнє» Середнє 1:0

Полянці знову мінімально переграють «Середнє», вже втретє в цьому році. Вони не мали якоїсь тотальної переваги в цьому матчі, подекуди навіть поступаючись в деяких компонентах супернику. Та вміла реалізація своїх гольових моментів дозволила їм порадувати своїх вболівальників на стадіоні в Поляні.

Середнянці програли як битву, так і війну своєму грізному опоненту. Тепер вони в повній мірі можуть зосередитися на боротьбі за срібні медалі чемпіонату.

Прогноз редакції 2:1 майже вірний.

ФК «Боржава» Довге – ДЮФК Мукачево 0:0

Господарі поля не змогли переграти відмінно зігравши в захисті суперника. Перемога «Боржави» значно б покращила їхнє турнірне становище. Нічия ж бо залишає незмінним розташування в середині та підвалі таблиці.

Мукачево цілком може бути задоволене здобути очком. Останній їх вояж на цей стадіон закінчився погромом.

Прогноз 2:1 не вірний.


ФК «Карпати» Воловець - ФК «Бужора» Іршава 2:2

Гравці «Бужори» були близькі до того, щоб перервати серію без перемого у виїзних матчах, оскільки по ходу поєдинку вели у рахунку 1:2. Та «Карпати» не знітилися і звели матч у результативну нічию.

Нічия залишила обидва клуби внизу турнірної таблиці.

Прогноз 1:1 майже вірний.

ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Оболонь» Хуст 0:0

Досить несподівана нульова нічия у Виноградові внесла мінімальні корективи наверху таблиці. Виноградівці могли розраховувати і на більше, ніж один пункт та навіть він дозволив піднятися на другу сходинку.

Оболонці також не відсиджувались в обороні та все ж таки основна задача втримати на замку свої ворота була виконана.

Невелика перевага у боротьбі за срібло у «Севлюша» оскільки вони теж прийматимуть середнянців вдома.

Прогноз: 2:0 не вірний.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1084 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Artur84  
0
Це зараз единий нормальний сайт про футбол в регіоні! Респект його адміну! На жаль, через непорозуміння керівництва футболу Поляни та адміністрації сайту Поляни, він не працює....

2 Вова  
0
Вася привіт. но якшо  чесно по поводу прогнозів на сайті це не тошо добре , а даже дуже нормально... вообще на майбутне думаю шо адміни зроблять ще і  прогнози ігор і для користувачів, та гостів сайту.До речі на багатьох  спортивних сайтах в Україні прогнози є.
 А на сайті ми можемо оперативно читати новини футбольні чемпіонатів області, чемпіонатів вищої ліги. юнацьких команд, анонси ігор, огляди минулих турів, прогнози які були зроблені експертами та адмінами та багато іншого цікавого. Ну і можем самі стати  авторами огляду матчу  коли зіграють наші команди.

1 вася  
0
сорі, але чесно кажучи оці ваші прогнози то зайве. для чого вони потрібні?

الاسم *:
Email *:
كود *: