Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
22:01
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 8-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Берегово» – 5:2

Підопічні Івана Шанти у другому матчі поспіль виграють з рахунком 5:2 і вже втретє підряд вчинюють погром супернику. Господарі, як і в попередніх зустрічах з Береговом у Кубку, встановили контроль над центром поля і за рахунок швидких переміщень на чужій половині поля виходили до воріт. Відсутність основного опорника Івана Бандуровича, який грав на полях Франції, ніяк не позначилася на грі ужгородців.

Тренер берегівців продовжує тасувати склад, через відсутність деяких гравців. Також присутні часті зміни на лінії воріт, одна з яких відбулась вже у першому таймі, через невпевнені дії Мучички. Чергові голи на свій рахунок записали Луца та Ковтун, які є чи не єдиними хто забиває в команді.

Продовжив свою гольову серію Гегедош, який забиває в усіх турах, і вже має 17 голів.
 

ФК «Дийдо» – ФК «Минай» – 2:6

Дийдівська команда перед цим матчем не могла розраховувати на дев'ятьох своїх гравців, які виступають у чемпіонатах сусідніх країн. Тому Іштван Гіді був обмежений у якихось варіаціях на полі, а на заміні був лише один польовий гравець юнацького складу. Та попри це початок був саме за господарями, які зусиллями Розмана повели в рахунку.

Минай прагнув реабілітуватися за гірку поразку в ужгородському дербі. Тож підопічні Гібалюка ще в першому таймі вийшли вперед, а в другому забили ще чотири голи. Відкрив лік своїм голам у чемпіонаті Владислав Микуляк, який багато забивав у Кубку. Третій свій гол забив Чедрик, другий – Чумак.  
 
Перемога значно наблизила минайців до Дийдо та Севлюша.
 

ФК «Боржава» – ФК «Поляна» – 2:1

Команда з Довгого вже до дев'ятого туру набрала більше очок, ніж за весь минулий сезон (11 очок), що є неабияким прогресом. Це вже четверта домашня перемога, три з яких закінчувались 2:1. Та й у минулому сезоні на цьому ж стадіоні ці команди зіграли так само. Підопічні Фірка беруть свої очки, переграючи команди, які знаходяться нижче у таблиці і піднялись вже у верхню половину таблиці. В другому матчі поспіль довбанці виривають перемогу на останніх хвилинах, що говорить про їх вольові якості.

У Поляни продовжуються важкі часи без очок, хоча і з забитими голами у ворота своїх кривдників.  
 

ФК «Вільхівці» – ФК «Бужора» – 4:0


Вільхівці досить легко розібрались з останньою командою чемпіонату. Одразу дублем відзначився Артур Апіян, який знову заходить у список бомбардирів вищої ліги. Підопічні Бучка змогли обійти берегівців й зовсім близько триматися від лідируючого квартету. Це вже друга розгромна перемога господарів у чотири м’ячі у цьому сезоні, причому обидві були над представниками Іршавщини.

Бужора цілком очікувано зазнає поразки. Це четверта розгромна у їх пасиві.
 

ФК «Спартакус» – ФК «Севлюш» – 1:1

Севлюш не зміг розкусити міцну ужгородську команду. Можливо гості недооцінили суперника та виноградівці не реалізувавши декілька реальних нагод цілком могли залишити обласний центр взагалі без очок. Системний контроль гри не давав тих дивідендів, на які розраховував Іван Білак. Севлюшці відпускають у відрив Ужгород, потроху зменшуючи інтригу у боротьбі за перше місце.

Спартаківці ж грали у досить урізаному складі, лише з одним польовим у запасі, який з'явився ще в першому таймі. Дисциплінована гра на своїй половині поля і обмеження простору для Чонки дали свій результат. А разючі стрімкі контратаки, в основному правим флангом,  несли відчутну загрозу воротам Севлюша.
 

ФК «Тячів» – ФК «Мункач» – 0:0

Тячівці зуміли стримати атакувальний порив мукачівців, зігравши на нуль. Це дозволило їм покласти собі у скриньку ще один бал, і стати найбільш компромісною командою у сезоні. Також підопічні Іванчова мають двоматчеву домашню серію без поразок.

Чергова втрата очок вдарила по амбіціям підопічних Сільваші. Нічия дозволила Мункачу піднятись на одну сходинку. В останніх чотирьох поєдинках мукачівці забили лише один гол, що вказує на проблеми в атаці, які тренерський штаб спробує виправити до наступного туру.   
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1152 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: