Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
09:43
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 9-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Поляна» – ФК «Тячів» – 0:0

Як і передбачалось, цей матч обійшовся без голів. Аутсайдери чемпіонату вирішили не псувати статистику один одному і розписали мирову.

Свалявці перервали свою серію невдач із шести матчів. Тячівці ж продовжили нічийну традицію набору очок.  

ФК «Середнє» – ФК «Боржава»  – 3:0

Довжанці без декількох гравців основи знову програють з розгромним рахунком. Гра чимось була схожа на попередню їх гру в Ужгороді, де вони дістали 11 голів. У Середньому господарі теж створили достатньо гольових моментів, але реалізація була не на високому рівні. В цьому матчі було забито найшвидший гол цього сезону, вже на 20 секунді Жаренко відзначився у ворота Погайди.

За чотири виїзні матчі в цьому сезоні Боржава пропустила вже 25 голів. Після двох поразок від лідерів Середнє, перемігши команду з Довгого, обійшло їх в турнірній таблиці і піднялось у верхню половину таблиці.

ФК «Минай» – ФК «Оболонь» – 4:1

Пивовари перервали свою чотириматчеву серію без поразок і залишаються на досить низькому дев'ятому місці. Їх дебютна зустріч з Минаєм проходила під контролем господарів, які ще до закінчення першої години гри встановили розгромний рахунок.

Це вже друга підряд розгромна перемога підопічних Гібалюка, які вже піднялись на третю сходинку. Вже вшосте відзначився капітан та головний бомбардир минайців Костянтин Багрій. В другому матчі поспіль забивають Владислав Микуляк (3 голи в сезоні) та Михайло Чедрик (4 голи в сезоні).

Під час матчу господарі провели замін більше дозволеного, тому їх можуть очікувати штрафні санкції. Хоча ймовірно, що рахунок зустрічі не зміниться, так як у регламенті не передбачено перегляд результату матчу у разі проведення більшої кількості замін. 

ФК «Берегово» – ФК «Дийдо»  – 0:0

У берегівському дербі команди не змогли виявити сильнішого. Господарі продовжили домашню серію без поразок до трьох матчів і залишились на шостому місці.

Підопічні Іштвана Гіді також втримали триматчеву гостьову серію без поразок. Але вже дві гри поспіль не можуть перемогти, і тим самим дозволили Минаю обійти себе в таблиці.

ФК «Севлюш» – ФК «Ужгород»  – 3:0

Один із головних поєдинків першого кола приніс доволі несподіваний результат. Ужгород розбивав суперників одного за другим та на виноградівському стадіоні їх переможна хода була зупинена. Підопічні Івана Білака зуміли виконати настанови тренера і не дали розбігатись атакуючій ланці гостей.

Попри не забитий пенальті на старті зустрічі севлющці продовжували гнути свою лінію і в останню двадцятихвилинку продемонстрували свою кращу гру, яка дозволила їм провести три голи у ворота Лютнянського. Самовіддана командна гра та дубль Вашкеби, дозволили Севлюшу наблизитись до лідера всього на один пункт.    

ФК «Бужора» – ФК «Спартакус»  – 0:1

Іршавці втретє поспіль мінімально програють вдома, що є дуже прикрим явищем для господарів. Адже у всіх цих матчах вони цілком могли розраховувати на очки.

Спартаківці змогли виграти завдяки єдиному голу півзахисника Дмитра Антошина. Підопічні Валентина Слюсара другий матч поспіль набирають очки, що їм дозволило обійти Мункач і піднятись на десяту сходинку. 

ФК «Мункач» – ФК «Вільхівці»  – 0:0

Третій безголовий матч у дев'ятому турі відбувся у Мукачеві. Молодий колектив Золтана Сільваші вдруге поспіль грає у нульову нічию, та продовжує серію без поразок до трьох матчів.

Більш досвідчені Вільхівці в третьому гостьовому поєдинку залишаються без перемоги. В двох останніх поєдинках набрали чотири очки і втримують п’яту позицію.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1109 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: