Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
17:06
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 10-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Бужора» – 7:1

Ужгородці продовжують штампувати розгромні перемоги у рідних стінах. В п’яти з шести домашніх ігор суперники діставали мінімум п’ять голів. В шести іграх на Автомобілісті господарі забили вже 41 гол (в середньому 6.8 за гру).

Дебютував у цьому чемпіонаті екс-говерлянин Євген Добровольський, який в минулому сезоні виступав за чопський «Локомотив», а за ужгородців встиг пограти у Зимовій першості.

Гості з Іршави змогли навіть першими відкрити рахунок і завершити перший тайм за мінімального відставання від Ужгорода. Та в останні 23 хвилини вони напускали п’ять голів. Це четверта підряд поразка команди Дякулича.

Як і в матчі з Середнім, ударне тріо Ужгорода оформило по дублю. Реплюк вирівняв свою статистику 10 матчів – 10 голів, у Пиняшка 10 матчів – 8 голів і в Гегедоша 10 матчів – 22 голи. 


ФК «Дийдо» – ФК «Севлюш» – 0:0

Центральний поєдинок туру не виправдав сподівання вболівальників і завершився бойовою нічиєю. Це єдиний матч в турі де не забивались голи. Такий рахунок цілком на руку командам з Ужгородщини.

Севлюш після ефектної перемоги над ужгородцями і скорочення розриву до мінімуму, відпустив лідера на три пункти. Дийдо збільшив відставання до третього Минаю також до трьох очків. 

Підопічні Іштвана Гіді вже в третьому матчі поспіль не можуть забити у ворота виноградівців. Хоча і пропускали лише в одному з трьох поєдинків.
 

ФК «Оболонь» – ФК «Берегово» – 1:1

Сусіди по таблиці, як і в минулому році на цьому стадіоні, не змогли виявити сильнішого. Берегово пропустило вперед середнянців, а хустяни залишились на своєму восьмому місці. Підопічні Баб'яка продовжили безпрограшну серію у матчах з оболонцями.

Пивовари у третьому домашньому матчі поспіль не програли, однак два рази зіграли внічию. Берегово вже три матчі не може виграти, заробивши в них лише два очки.  

У складі Оболоні дебютував Михайло Поп, який певний час виступав за дублерів Говерли та Ворскли.


ФК «Боржава» – ФК «Минай» – 1:9

Команда з Минаю не зустріла опору зі сторони господарів і вже у перші хвилини почали забивати на любий смак. Минай набрав хороший хід і здобуває третю підряд розгромну перемогу. За забитими вони піднялись на друге місце, а за набраними очками укріпились на третьому і тепер на три пункти відстають від Севлюша.

Довжанці втретє поспіль поступились розгромно команді з Ужгородщини. Перервалась їхня двоматчева домашня переможна серія. Боржава продовжує крупно поступатись командам з верхньої половини таблиці і стала найбільш пропускною командою чемпіонату (41 гол).


ФК «Поляна» – ФК «Середнє» – 1:5

Підопічні Ропонича не змогли стримати середняка чемпіонату, пропустивши вже в першому таймі чотири голи. Середнянці користуючись хорошим календарем впевнено набирають очки, до того ж не мало забиваючи. Це вже друга підряд перемога з розгромним рахунком.

Поляна вже у восьмому матчі не може виграти. Середнянці обійшли берегівців і піднялись на шосту сходинку. У другому матчі поспіль між цими командами забивають Соскида та Стегура.


ФК «Спартакус» – ФК «Мункач» – 2:6

Мукачівці по всім статтям переграли своїх візаві з Ужгорода. Важливу роль у цій перемозі відіграли дебютанти чемпіонату Гей, Тома та Хоменко, які тримали під контролем центр поля і змогли розписатися у ворота Черепка. Це друга підряд виїзна перемога і четвертий матч без поразки. Це дало змогу обійти спартаківців і стати десятими. За такої гри відставання сім очків до четвертого місця є не надто складним завданням для Мункача.

Підопічні Слюсара в третій грі не можуть перемогти вдома і зазнали першої поразки з великим рахунком.  
 

ФК «Тячів» – ФК «Вільхівці» – 0:6

Боротьби у тячівському дербі не вийшло. В цьому матчі забивали лише гості. Артур Апіян оформив дубль і продовжує йти на другому місці у списку бомбардирів, маючи в активі вже десять голів.

Підопічні Бучка три гри не програють і наблизились до четвертої Дийди на один пункт. Тячівці перервали свою серію з двох матчів без поразок і три поєдинки не можуть забити. 

Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1088 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: