Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
09:24
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 11-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Середнє» – ФК «Тячів» – 4:0 

Підопічні Дьордя спокійно розбираються із завідомо слабшою командою і продовжують утримуватися дуже близько до лідируючого квартету. Це вже друга їхня розгромна перемога в домашніх стінах і третя підряд в чемпіонаті. Та далі їх очікують серйозніші суперники і можна очікувати, що до закінчення першого кола вище вони вже не піднімуться. Продовжують забивати старожили клубу Соскида та Стегура, які роблять результат, але часто розпочинають гру у запасі. 

Тячів в четвертому поєдинку поспіль не може забити гол і залишається на передостанньоу місці. 


ФК «Минай» – ФК «Поляна» – 3:0 

Минайці взяли реванш у свалявців за поразку у Кубку області на ранніх стадіях. Це вже четверта поспіль розгромна перемога. Михайлу Чедрику знадобилась майже година гри, щоб оформити дубль у цьому матчі і таким чином довести свій гольовий актив до восьми голів. У четвертому матчі підряд забиває і Владислав Микуляк, маючи на рахунку п’ять точних пострілів у сезоні. 

Підопічні Ропонича вже дев'ять матчів не можуть виграти і йдуть третіми знизу. Минай залишається на третьому місці зверху. 


ФК «Берегово» – ФК «Боржава» – 6:0 

Боржава продовжує розчаровувати результатами своїх прихильників, зазнаючи вже четвертої розгромної поразки підряд і пропустивши в них 29 голів. 

Це перша розгромна перемога Берегова у цьому чемпіонаті, завдяки якій вони перевели статистику забитих/пропущених у позитивну площину (+4). Берегівці завдяки цій перемозі відірвались від своїх переслідувачів і закріплюються у верхній половині турнірної таблиці. Підопічні Баб'яка останні три матчі не програють, та продовжують домашню серію без поразок до чотирьох ігор. 


ФК «Севлюш» – ФК «Оболонь» – 5:0 

Багато хто очікував більш конкурентної гри та результату матчу, але виноградівська команда не дала нічого створити пивоварам, і ефективно проводила свої атаки. Всі голи були забиті в ході вдало розіграних комбінацій, в яких взяли участь всі гравці атакувальної ланки господарів. 

Севлюшці продовжують свою домашню переможну серію. Оболонь не може виграти три останні матчі, і пропускає в п’яти зустрічах підряд. Команда Браєра все більше відстає від сьомого місця. 


ФК «Бужора» – ФК «Дийдо» – 0:1 
 
Берегівська команда своєчасно перервала свою серію без перемог і залишилась на четвертому місці, а переслідувачі наблизились впритул.

Попри останнє місце в чемпіонаті іршавці вдома пропускають дуже мало. Це вже четверта підряд мінімальна поразка, три з яких закінчувались 0:1. Єдиний точний удар на рахунку Ференца Барти.


ФК «Мункач» – ФК «Ужгород» – 1:1 

Окрасою 11-го туру став поєдинок у Мукачеві, де обидві команди були близькими до перемоги і тримали глядачів у напрузі до самого фінального свистка. Як і в минулому матчі між ними на цьому стадіоні рахунок відкрив Михайло Реплюк (тоді на 31 хвилині, тепер на 38). Та мукачівці, захопивши центр поля, змогли відігратися у другому таймі зусиллями Івана Качура. Таким чином підопічні Сільваші перервали програшну серію в матчах з ужгородцями.

В цій грі у складі Ужгорода було троє мукачівців Куделко, Ряшко та Бако, тоді як у Мункача двоє екс-ужгородців Кундрик та Тома.

Ужгород в другому виїзному матчі поспіль втрачає очки і підпустив до себе виноградівців впритул.    


ФК «Вільхівці» – ФК «Спартакус» – 3:0

Більшість своїх домашніх матчів Вільхівці закінчують погромом суперника, така доля спіткала і Спартакус. Не збавляє оберти у бомбардирській гонці Артур Апіян, який оформивши дубль у цьому матчі обійшов Реплюка і тепер з 12 голами знаходиться на другій сходинці. Чотириматчева безпрограшна серія дозволяє підопічним Бучка триматись на близькій відстані від третього місця.

Для Спараткуса це вже друга підряд розгромна поразка. І навіть підсилення в обличчі динамівця Віктора Симча не принесло їм користі у цій грі.  
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1078 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: