Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
09:46
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 12-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Вільхівці» – 5:2

Уже втретє в сезоні Ужгород перемагає з таким рахунком і продовжує серію домашніх погромів до п’яти матчів, де забивали не менше п’яти голів. В третьому матчі поспіль ужгородці пропускають. Ще в першому таймі підопічні Івана Шанти встановили комфортний заділ забивши три голи. Після цієї перемоги ужгородці, скоріш за все, підуть на перерву лідерами.

Вільхівці прогнозовано перервали свою безпрограшну серію, і через програш опустились на одну позицію вниз, пропустивши Берегово.  
  

ФК «Дийдо» – ФК «Мункач» – 3:0

Мукачівці після вдалої гри з лідером чемпіонату, поступився у Дідові, пропустивши всі три голи в останні двадцять п’ять хвилин. До цього команди в рівній мірі мали шанси відзначитись. Дийдо вже в чотирьох поєдинках не програє і не пропускає, завдяки чому піднялись на третю сходинку.

У складі Мункача були відсутні одні з центральних фігур на полі Гей та Тома. Та ще й їх кращий бомбардир минулого сезону Нурієв перейшов до конкурентів з Середнього. Це одна з причин закінчення непереможної п’ятиматчевої серії мукачівців.
   

ФК «Оболонь» – ФК «Бужора» – 6:2

Оболонь після поразки у Виноградові трохи вирівняла гольову статистику такою ж великою перемогою вдома. Хет-риком відзначився Микола Вурста, який в третьому поєдинку поспіль забиває Бужорі. Це вже четвертий домашній матч, в якому хустяни не програють. Команда Браєра потроху наближається до клубів з верхньої половини таблиці відстаючи лише на чотири очки від четвертого місця. Та ще й маючи гру в запасі з Середнім, який йде попереду на два пункти (за календарем резервні дні 7 липня, 21 вересня і 13 жовтня, тож можливо зіграють вже в цей четвер).

Іршавці втретє програють на виїзді з великими рахунком, пропускаючи мінімум чотири голи. Та є й невеликий позитив для них, вперше в сезоні бужорці забили більше одного голу. Саме на виїзді результативність у них більша.


ФК «Боржава» – ФК «Севлюш» – 1:2

Підопічні Івана Білака лише вдруге в сезоні здобули мінімальну перемогу, тим самим продовживши свою безпрограшну серію в чемпіонаті. Зростає відрив від третього місця, який складає вже шість очок. Севлюш пропустив вперше за останні чотири матчі.  

Довжанці в чотирьох домашніх матчах неодмінно забивають. І вже програють останні п’ять ігор, що опустило їх на дві сходинки вниз.    


ФК «Поляна» – ФК «Берегово» – 2:5

Берегівчани чотири матчі стабільно набирають очки і піднялися вже на п’яту сходинку. У двох матчах з командами з низів Берегово забило 11 голів. Очевидно, що підопічні Баб'яка прогресують у порівнянні з минулим сезоном, і якщо у них не буде спадів, то їх можна буде записати до претендентів на високі місця. У цій грі знову результативними діями відзначився дует Ковтун – Луця, кожний з яких оформив дубль.

Полянці певний час зуміли чинити серйозний опір супернику, в основному завдяки дублю Островки, та на весь матч їх не вистачило. Це вже третя розгромна поразка підряд.    


ФК «Середнє» – ФК «Минай» – 0:0

Минай після введення в дію санкцій КДК ФФЗ про зняття очок, вдруге за тиждень втратив очки, тепер у Середньому, що похитнуло їх позиції наверху. Тепер вони на четвертому місці і одразу чотири команди дихають їм у спину. Це лише другий матч в якому минайці не змогли забити.

Підопічні Дьордя зробивши рокіровки в складі в розпалі сезону, значно підсилились. Новачки Нурієв та Лендєл були найбільш помітними у господарів, постійно загострюючи гру і цілком могли принести перемогу своїй команді. Можливо, якби вони прийшли на початку сезону середнянці були б значно вище. Середнє вже чотири матчі не програє, пропустивши в них лише один гол.


ФК «Тячів» – ФК «Спартакус» – 0:4

Тячівці знову догравали гру в меншості, і здається вони йдуть в лідерах по вилученням в цьому сезоні. Підопічним Валентина Слюсара не склало труднощів переграти передостанню команду чемпіонату у меншості. Більшість голів забивали дебютанти команди Симчо двічі та Дуран.

Це вже п’ята безгольова гра тячівців і третій погром підряд. Спартакус перериває двоматчеву серію поразок і здобувши впевнену перемогу піднімається на дві позиції. 
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1081 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: