Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
21:28
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 16-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Оболонь» – 6:0 

Ужгород на домашньому стадіоні практично у всіх поєдинках забиває мінімум п’ять м’ячів (окрім гри з Дийдо), тож і в цьому матчі вони продовжили свою серію. До цього матчу ужгородці пропускали в чотирьох матчах поспіль. 

Підопічні Івана Шанти знову на вершині, в теорії випереджаючи Севлюш на два пункти та Минай на чотири. Очевидно, що суперники з нижчої половини таблиці не несуть ніякої загрози діючому чемпіону, який значно покращив свої шанси на захист титулу. 

Хустяни знову не змогли забити, довівши цю прикру серію до чотирьох матчів. Це найбільша поразка Оболоні в цьому сезоні. 


ФК «Бужора» – ФК «Минай» – 0:3 

Минай без проблем вивіз з Іршави три очки і продовжив гонку за лідерами. Вперше зійшов з поля без забитого голу Михайло Кополовець, та після довгої перерви забив Чедрик, до того ж у ворота команди з свого рідного міста. 

Бужора програла третю гру поспіль, при цьому не забиваючи м’ячів у відповідь. 
 

ФК «Мункач» – ФК «Середнє» – 0:1 

У цьому поєдинку зійшлись рівні суперники, тож і гра була рівною. А вагомий вплив на визначення переможця мало вилучення у господарів, які й без того мали проблеми у захисті. Досить символічно, що єдиний гол забив саме мукачівець Анатолій Нурієв, який лише два місяці тому перейшов з одного клубу в інший. 

Повернувся до Мункача воротар Дядюк, який розпочав сезон у Спартакусі. Середнє перервало серію не вдалих матчів із мукачівцями і продовжує боротьбу за медальні місця. Підопічні Сільваші припинили свою переможну ходу вже на четвертому матчі.


ФК «Вільхівці» – ФК «Поляна» – 5:1 

Підопічні Юрія Бучка вчергове впевнено перемогли на домашньому стадіоні. Це вже восьма розгромна перемога у цьому сезоні. Їхнє третє місце цілком відповідає їх статистиці, адже за забитими вони йдуть на третьому, а за найменше пропущених – на другому місці. Та справжні випробування у вигляді матчів з основними конкурентами, у них ще попереду. 

Полянці хоч і програли, забили свій черговий гол престижу. В одинадцяти матчах свалявці не залишають поле без забитого голу. 


ФК «Спартакус» – ФК «Боржава» – 2:0 

Ужгородська команда домінувала всю гру і здобула довгождану домашню перемогу, до цього в п’яти матчах підряд не виграючи вдома. Боржава не зуміла нічого протиставити командній грі суперника. Рахунок матчу мав бути значно більшим та молодим нападникам бракувало везіння та майстерності. 

Спартакус збільшив відрив від дванадцятого місця, на якому йде саме Боржава, і підібрався до команди з середини таблиці.
 

ФК «Севлюш»- ФК «Берегово» – перенесено на 31 серпня (середа) 
Тарас Галушка
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1069 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: