Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
11:12
Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі
Пропонуємо Вам підсумки ігор 20-го туру у вищій лізі області.

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі ФК «Ужгород» – ФК «Минай» – 2:1

В епічній битві двох ужгородських команд перемогу вирвала та, якій це більше потрібно було. Лідеру чемпіонату потрібно було зберегти відрив від переслідувача, щоб підійти до очної зустрічі з перевагою і це їм вдалося. Захист був не найсильнішою ланкою в обох командах, але багато моментів та голів вболівальники все рівно не побачили.

Перший гол став результатом помилки екс-захисника ужгородців Чумака, який сфолив на Реплюку у своїй штрафній. Другий гол провів Гегедош, який забив 27-ий гол у сезоні.

Лише дийдівці зуміли підібратися до Минаю, всі інші конкуренти підопічних Іваниці зазнали невдач.


ФК «Дийдо» – ФК «Середнє» – 2:1 

Дийдо вдруге в сезоні переграє Середнє і залишає їх позаду себе, піднімаючись на четверте місце і відстаючи на чотири пункти від третього Минаю. Запорукою успіху стали голи у першу десятихвилинку новачків команди свалявця Чубірки та виноградівця Андруха. Це була одна із основних битв середини другого кола для підопічних Іштвана Гіді. Тепер у них вже чотири матчі підряд без програшів.
 
Третя поразка підряд серйозно б'є по амбіціям середнянців на третє місце. Та «чорна смуга» їх змістила лише на 1-2 позиції і вони за декілька вдалих ігор можуть знову бути серед претендентів на медалі.


ФК «Оболонь» – ФК «Поляна» – 5:0

Головна команда Хуста зуміла перервати свій не вдалий старт у другому колі розгромною перемогою. Цей матч став п’ятим без поразки вдома, попередні два з яких були нічийними. У першому колі дві іршавські команди діставали на Оболонь-арені по шість голів, тепер настала черга третього клубу знизу також отримати багато голів. Підопічні Буковецького відстають лише на чотири бали від сьомого Берегова.

Полянці в третьому виїзному матчі поспіль пропускають мінімум п’ять голів. Не допомогло їм і повернення одного з лідерів середини поля Богдана Павлича. 
 

ФК «Мункач» – ФК «Бужора» – 3:1

Мукачево взяло три очки вдома з Бужорою і наблизилось до Берегова до двох очок. В третьому матчі підряд забиває Валентин Великий, на рахунку якого вже п’ять голів.

Для іршавців це вже третій гостьовий матч з трьома і більше пропущеними м’ячами. Попри всі програші у другому колі, у двох останніх зустрічах вони забивають один гол.


ФК «Вільхівці» – ФК «Севлюш» – 0:2

Дебютної домашньої поразки зазнали Вільхівці, які лише в десятому матчі не змогли набрати очки вдома. Також це друга «суха» поразка від севлюшців. Відкрив рахунок у матчі Денис Ребрик, для якого це вже 12 м'яч у чемпіонаті, збільшив перевагу лідер команди Юрій Чонка.

Севлюш став першою командою, яка вивезла з вільховецького стадіону перемогу у цьому сезоні. Це вже четверта підряд перемога підопічних Івана Білака, які збільшили відрив від третього Минаю до дев'яти балів. Дебютували у цьому матчі гучні новачки виноградівців Пуканич та Ловска.


ФК «Спартакус» – ФК «Берегово» – 0:0

Це єдиний поєдинок у цьому турі, який завершився без голів. Цей результат не є неочікуваним, позаяк ці команди найчастіше грають внічию у чемпіонаті. Спартакус третій домашній матч не програє, але все ще залишається на десятій позиції.

Підопічні Баб'яка вже четверту гру набирають очки і зближаються із шостим Середнім на чотири пункти. В цьому матчі саме вони були ближчими до здобуття перемоги.
Тарас Галушка
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1176 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
Щодо гри Ужгород - Минай, то команда Іваниці (Минай) не вразила грою взагалі, вроді склад "зірковий", тренер топовий, а гра просто беззуба, нецікава, тупо закидони вперед, із розрахунком, що або Кополовець заціпиться на фланзі і шось видумає або Бобаль втікне. Кополовець в принципі старався, пробував нагнітати і реально виділявся, але із такою грою інших скоро може опуститися до рівню нинішньої області. Бобаль взагалі нічого такого не показав, по його стану гри видно на який рівень опустили москалі футбол в НАШОМУ Криму. Чумак в захисті просто ніякий, Микуляк тоже особливо не вирізнявся. Ще один гравець із приставкою "зірковий" - Гібалюк також випав з гри в 1 таймі, а в 2 перемістився в захист і окрім банальних вибивань вперед та пару обрізок нічого не показав. Ось і весь ФК Минай, вроді зірок пів команди, а грати командно нікому, хоча клуб лише починає, і все попереду можливо. Молодці вболівальники Минаю, які показали колишнім тіпа "ультрас" Ужгорода, як треба вболівати!
Ужгород на свому привично високому рівні виступив, зібрано, потужно та грамотно. Кістяк команди із 7-8 гравців вже декілька років грають разом ще за часів Поляни і це приносить сьогодні результат.

الاسم *:
Email *:
كود *: