Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор вищої ліги (2 тур)
11:53
Підсумки ігор вищої ліги (2 тур)
Lobda.at.ua пропонує до вашої уваги підсумки другого туру чемпіонату Закарпатської області у вищій лізі.

Lobda.at.ua пропонує до вашої уваги підсумки другого туру чемпіонату Закарпатської області у вищій лізі.

Помста по-виноградівски

Глядачам, які були пристуні на матчі у Внорградові вдалось побачити справжній спектакль у виконанні обох команд. «Севлюш», як і прогнозувалося нашим сайтом, вчергове розгромив не найсильнішого супротивника на своєму полі і принаймні на тиждень взібрався на вершину турнірної таблиці.

5 голів у ворота «Карпат» - це своєрідна помста за суху перемогу волівчан у кубку.

Сюрприз від "Оболоні"

Досить неочікуваний результат прийшов до нас з села Довге, де місцеві футболісти дозволили здобути 3 залікові бали «Оболоні». Минулого сезону вболівальникам хустян так і не вдалось побачити бодай одну перемогу своєї команди та цього року вони вже в другому турі переривають таку довгу серію, яка тянулася весь минулий чемпіонат. «Боржава» разом із своїми сусідами по району продовжує замикати гижню частину турнірної таблиці.

Невдалий старт "Середнього"

Мукачівці у другому турі змогли відібрати очки у одного із грандів Закарпатського футболу – ФК «Середнє».

Команда з Ужгородщини відкрила рахунок у матчі та мала ще декілька нагод для взяття воріт. Однак, все склалось не так як гадалось. І юним мукачівцям, які підсилились гравцями з «Говерли» U-19 вдалось відігратись і втримати нічийний результат.

А середнянці в другому матчі поспіль втрачають важливі очки.

Чергова звитяга "Поляни"

Свалявці здобули прогнозовані три залікові пункти у Іршаві. І можуть спокійно готуватися до фіналу обласного кубка, який відбудеться 9 травня.

У цьому поєдинку відмінно зіграли захисники, щоправда у нападі. Забивши два гола з трьох (Пакош, Береш) та одного разу відзначився нападник, який вийшов на заміну в другому таймі – Островка. Гол престижу у складі Іршавців забив Гулей.

Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 993 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: