Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор вищої ліги чемпіонату області
09:50
Підсумки ігор вищої ліги чемпіонату області
У неділю, 18 травня, відбувся 3 тур у вищій та 4 тур у першій лігах.

У неділю, 18 травня, відбувся 3 тур у вищій та 4 тур у першій лігах.

ФК «Поляна» Поляна - ФК «Севлюш» Виноградів - 3:1

Цей матч виправдав надії вболівальників, порадувавши їх видовищною грою та голами. Гості з Виноградова добре розпочали і вони змогли навіть повести в рахунку на старті поєдинку та втримати мінімальну перевагу їм не вдалося. «Поляна» відповіла їм трьома голами, тим самим вирвавшись на одноосібне перше місце у Вищій лізі обласного чемпіонату. «Севлюш» показав непогану гру і мав непогані шанси на здобуття очок, пропустивши третій гол лише в компенсований арбітром час.

ФК «Оболонь» Хуст - ФК «ДЮФК Мукачево» - 2:0

«Оболонь» продемонструвала свою силу на домашньому полі і переграла гостей з Мукачева, для яких перший виїзд у цьому сезоні завершився невдачею. Для Хуста можна вважати вдалим такий старт у чемпіонаті, з двома перемогами вони ділять друге місце з «Севлюшем». Та і загалом ці дві команди вважаються претендентами на медалі в цьому небагаточисельному розіграші чемпіонату і ця перемога є досить важливою.

ФК "Середнє" - ФК "Бужора" Іршава - 3:0

Після невдалого старту у чемпіонаті та поразку у фіналі обласного кубка, новий керманич ФК «Середнє» дебютував у чемпіонаті з перемоги. Чесно кажучи і суперник був для цього підходящий. Дубль Василя Пиняшка та гол Василя Кручаниці поклав на коліна підопічних Михайла Рацина, які, на жаль, ще досі не набради жодного очка і перебувають на останньому місці турнірної таблиці. Але куди серйозніший іспит очікує підопічних Михайла Іваниці у неділю, коли у Виноградові вони гратимуть проти місцевого «Севлюша».

ФК "Карпати" Воловець - ФК "Бужора" Довге - 1:1

Волівчани у рідних стінах виглядають досить потужно та цього разу гості з Довгого змогли нав'язати господарям свою гру.

Ще в дебюті гри Михайло Батрин відкрив рахунок у матчі та ще до перерви «Карпатам» вдалось відновити паритет у зустрічі.

«Боржава» набирає перші очки та готується до недільної гри протии цьогорічного володаря кубка – ФК «Поляна».

Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 815 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: