Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор вищої ліги Закарпаття
13:00
Підсумки ігор вищої ліги Закарпаття
Відбувся 1 тур чемпіонату області, як у вищій, так і в першій лізі.

Відбувся 1 тур чемпіонату області, як у вищій, так і в першій лізі.

ФК «Севлюш» Виноградів - ФК «Оболонь» Хуст

Виноградівці зуміли вдало стартувати в першому домашньому матчі сезону розгромивши Оболонь – 3:0. Тим самим захопивши лідерство у вищому дивізіоні. Господарі поля не зустріли значного опору розпечатавши ворота супротивника вже в першому таймі. Прогноз нашої редакції 2:0 виявися практично вірним.

ФК «Середнє» Середнє - ФК «Поляна» Поляна

Двобій двох потенційних лідерів чемпіонату області вийшов маловидовищним. Чи то гравці не встигли відновитися після кубкових матчів, чи напрочуд тепле сонце сильно їх виснажило, та вболівальники залишилися не зовсім задоволені малюнком гри. Поєдинок проходив за невеликої кількості ударів по воротам і, як то кажуть, до першого забитого м’яча. «Поляна» зуміла вижати максимум з тих напівмоментів, які в неї були і втримати дуже важливу перемогу на чужому полі в одного з основних конкурентів за золоті медалі.

ФК «ДЮФК Мукачево» - ФК «Боржава» Довге

Обласний футбол повернуся до Мукачева. Молода команда впереміш з досвідченими гравцями вдало стартувала у цьогорічному чемпіонаті. Забивши два швидкі м'ячі, підопічні Золтана Сільваші змогли втримати переможний для них рахунок.

Хоча під завісу зустрічі Михайло Чедрик і скоротив відрив у рахунку, але завоювати бодай очко не вистачило часу.

Наступний поєдинок «Боржава» проведе у рідних стінах проти ФК «Оболонь» Хуст, а ДЮФК «Мукачево» вдруге зіграє на власному полі проти ФК «Середнє».

ФК «Карпати» Воловець - ФК «Бужора» Іршава

Відверто кажучи, то «Карапати» Воловець найбільше здивували на початку цього року. Завоювавши перші залікові пункти у чемпіонаті та дійшовши до півфіналу обласного кубка – варті уваги.

Мінімально здолавши іршавців, підопічні Олександра Корсача з хорошим настроєм готуватимуться до повторного поєдинку кубка Закарпаття.

А на «Бужору» в неділю очікує складний поєдинок із ФК «Поляна».
Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 901 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: