Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор вищої ліги Закарпаття
10:10
Підсумки ігор вищої ліги Закарпаття
Всі прогнози нащої редакції виявилися вірними, у двох випадках був вгаданий результат, а у інших правильно виявленні переможці.

Всі прогнози нащої редакції виявилися вірними, у двох випадках був вгаданий результат, а у інших правильно виявленні переможці.

ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Середнє» 0:1

«Севлюш» мав намір утвердитися на вершині таблиці і доклав максимум зусиль та цього виявилось замало.

Динамічна гра двох команд, що б'ються за кожен м'яч і грамотно грають в обороні, не могла привести до великої кількості моментів. Ключовий епізод стався на початку другої половини гри. Іваниця вдало провів заміну, випустивши молодого Сегедія. Нападнику вистачило двох хвилин аби відкрити рахунок у матчі. «Середнє» продовжує безпрограшну серію у матчах з «Севлюшем», який за останні три сезони здобув лише одну нічию.

ФК «ДЮФК Мукачево» - ФК «Бужора» (Іршава) 2:0

У Мукачеві обійшлося без сенсації, і господарі продовжують йти впритул за лідируючим пелотоном. Юним говерлятам вдалось продовжити програшну серію іршавчан.

Підопічні Золтана Сільваші грають на два фронта, один з яких це чемпіонат ДЮФЛ, де юні футболісти вже оформили собі путівку до підвищенні у класі, а другий – це чемпіонат області, де наразі «Мукачево» ділить 3-4 місце із середнянцями.

ФК «Боржава» (Довге) - ФК «Поляна» 0:2

Свалявці й надалі йдуть без втрат та наразі очолюють турнірну таблицю. «Боржава» активніше розпочала поєдинок, але забивала в цей день тільки «Поляна». Спочатку Гегедош відкликнувся на передачу партнера з флангу, а потім Реплюк головою переправив шкіряний снаряд у ворота Гази. У другому таймі замість травмованого Гази вийшов Шіман, якому вдалось відбити пенальті від активного Реплюка.

Складний календар у гравців «Боржави», які у неділю гратимуть протии ФК «Середнє».

«Оболонь» (Хуст) – «Карпати» (Воловець) 1:0

Хустяни перемагають горян і виходять на чисте друге місце. Єдиний гол у зустрічі забив захисник Віктор Микуляк.

У наступному турі на«Оболонь» очікує серйозне випробування. Вони поїдуть на виїзд до лідера чемпіонату ФК «Поляна».

Тарас Галушка, Яромир Лобода

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1061 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: