Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Підсумки ігор вищої ліги Закарпаття
14:21
Підсумки ігор вищої ліги Закарпаття
У неділю, 8 червня, відбувся 6 тур у вищій лізі області.

У неділю, 8 червня, відбувся 6 тур у вищій лізі області.

ФК "Карпати" Воловець - ФК "Поляна" 1:5

«Поляна» набрала крейсерський хід до чемпіонства. У черговому виїзному матчі у Волівці, місцева команда не зуміла їм нічого протиставити, тож ніхто не здивувався розгромному рахунку. 5 голів і ще безліч нереалізованих моментів - такий однобокий підсумок цього матчу.


ФК "Оболонь" Хуст - ФК "Середнє" 1:0

В анонсі до цього туру було відмічено тенденцію «Оболоні» чергувати свої матчі перемогами та поразками, і вони з успіхом підтвердили це і у звітному матчі. Лише в четвертому матчі Хуст зумів переграти фаворита у основний час, тим самим завдавши їм болючої поразки, яка посунула їх на четверте місце. Перервалась переможна серія Іваниці на тренерській лаві середнянців, яка трималась 3 матчі.

ДЮФК "Мукачево" - ФК "Севлюш" Виноградів 1:3

Героєм поєдинку став новобранець виноградівського «Севлюша», та екс-гравець «Металіста» Юрій Чонка. Йому вдалось зробити те, чого гості не змогли зробити у грі з іршавською «Бужорою». А саме забити м’ячі. Дубль на рахунку Юрія та гол партнера Віщака дають хороший поштовх на боротьбу за друге місце.

Наразі основна боротьба ведеться за другу сходинку, адже «Поляна» вигравши всі свої матчі, впевнено крокує до «золота» чемпіонату, хоча поспішні висновки теж не потрібно робити. Цього року чемпіонат області постане у новому вигляді. Команди зіграють у три кола.

ФК "Боржава" Довге - ФК "Бужора" Іршава 1:1

Іршавське дербі завершилось бойовим перемир’ям. Обидві команди мають у своєму активі по 2 очки та замикають останнє та передостаннє місце турнірки, відповідно.

На гол з пенальті довжанця Михайла Чедрика, іршавці відповіли результативним ударом зі штрафного Юрія Глеби.

Відтак, саме ці колективи не знають смаку перемог.

Тарас Галушка, Яромир Лобода


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 957 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: