Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Підсумки першого кола чемпіонату з футболу Виноградівщини
14:32
Підсумки першого кола чемпіонату з футболу Виноградівщини
Чемпіоном першого кола став «Болаж»Вилок – 19 очок (різниця голів — 26:7).

Пропонуємо Вашій увазі підсумки першого кола чемпіонату з футболу Виноградівщини.

Вища ліга (дорослі):

Чемпіоном першого кола став «Болаж»Вилок – 19 очок (різниця голів — 26:7).

Клуб із Вилока спочатку після 1-го туру очолив таблицю, однак надалі відійшов у затінок «Фанчикова». Тільки після 6-го туру йому вдалось знову зійти на вершину і триматись на ній до літнього антракту. У окремій таблиці домашніх результатів вилоцькі майстри також стали першими як за здобутими, так і за втраченими очками із найкращими показниками забитих та різниці голів – 21:4. У табелі про ранги виїзних результатів «Болаж» став другим як за здобутими, так і за втраченими заліковими балами із другими показниками пропущених та різниці голів – 5:2. Клуб залишається головним фаворитом на золоті нагороди, однак для цього потрібно ще трохи додати в бажанні перемагати в кожному ігровому епізоді. У чому можна бути впевненим, так це в тому, що «Болаж» не опуститься нижче 2-го місця.

Другу сходинку за собою застовпило «Фанчиково» – 18 (20:4).

У спину клубу з Вилока в прямому і переносному сенсі дихає «Фанчиково». Після 4-х із 7-ми турів першого кола клуб лідирував, однак очна поразка від конкурента змусила його відійти у його затінок. Вийти з нього команді не дозволили результати на своєму полі, де земляки Василя Раца показали другий результат за здобутими та третій за втраченими очками із другими показниками забитих, пропущених та різниці голів. У таблиці виїзних результатів «Фанчиково» стало кращим як за здобутими, так і за втраченими заліковими балами із кращими показниками забитих, пропущених та різниці м’ячів. Клуб зберігає непогані можливості поборотись за золоті нагороди, а будь-який результат крім місця в першій двійці вважатиметься провальним.

Решта колективів продовжують вести війну за бронзову позицію.

Більшість відрізку першого кола «Дружба» Вербовець – 9 (13:13), провела у вільному переміщенні між 4-м та 6-м місцями. Тільки після стартового 1-го та завершального 7-го турів їй вдавалось, за рахунок кращої різниці голів, увійти до призової трійки. У таблиці домашніх результатів клуб із Вербовця став сьомим за здобутими та п’ятими за втраченими очками із шостим показником різниці м’ячів – 8:3. У табелі про ранги виїзних матчів клуб став третім як за здобутими, так і за втраченими пунктами при третій різниці м’ячів – 5:10. «Дружба» вже фактично втратила реальні можливості поборотись за золото і навряд чи дотягнеться навіть до срібної позиції. У боротьбі за бронзу вона також недалеко втекла.

Хоча «Тиса» Чорнотисово – 9 (13:15), стартувала із поразки та 6-го місця, однак надалі майже половину турнірного шляху першого кола (з 4-го по 6-й тур) перебувала на бронзовій позиції. Ще після трьох турів чорнотисівці були четвертими. Головний здобуток команда взяла в домашніх матчах, де стала третьою за здобутими та другою за втраченими балами, при найкращому показнику пропущених голів – 1. У таблиці виїзних поєдинків річкові розділили 6-7-е місця як за здобутими, так і за втраченими очками при майже аналогічній різниці м’ячів – 4:14.

«Локомотив» Королево – 9 (9:16), добре стартував і після другого туру навіть був другим, та вже після 4-го туру опинився за межею призової зони і балансував між 4-5-ю сходинкою. У таблиці домашніх результатів королівці стали четвертими за здобутими та п’ятими за втраченими пунктами при трохи гірших показниках голів. У табелі про ранги виїзних результатів залізничники стали четвертими як за здобутими, так і за втраченими очками при аналогічній різниці м’ячів – 0:8.

«Дротинці» – 7 (13:17), більшість першого кола балансували між 7-8 місцем із двома вилазками на 6-ту позицію, одна з яких сталась перед літньою перервою. Це вдалось зробити завдяки хорошим показникам на своєму полі, де вони стали п’ятими за здобутими та четвертими за втраченими балами при четвертій різниці голів – 9:3. У таблиці виїзних результатів клуб із Сірми ділить 6-7-місце як за здобутими, так і за втраченими очками при трохи кращому показнику забитих голів – 4.

«Чепа» – 6 (14:19),провела перше коло в хаотичному балансуванні між 5-ю та 7-ю сходинками із одним заляганням на дно таблиці після виїзду в 5-му турі до Вилока. У таблиці домашніх результатів «Чепа» стала шостою за здобутими та сьомою за втраченими пунктами при третьому показнику забитих м’ячів – 10. У таблиці виїзних результатів клуб став п’ятим як за здобутими, так і за втраченими очками при трохи гірших показниках забитих, пропущених та різниці голів.

«Зірка» Онок – 6 (5:23), більшість часу провела в балансуванні між 7-8 місцями з єдиною вилазкою на 6-ту позицію після розгрому в 5-му турі на своєму полі «Локомотива». У таблиці домашніх результатів клуб із Оноку став восьмим за здобутими та сьомим за втраченими очками при трохи кращому показнику пропущених м’ячів. У табелі про ранги виїзних матчів клуб став абсолютно найгіршим за всіма показниками. Відносною втіхою для земляків нового героя Станіслава Кіша може стати той факт, що показник 0 забитих на виїзді голів – це 7-8 показник.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 861 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: