Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Пивний грюк у браму чвертьфіналіста
09:29
Пивний грюк у браму чвертьфіналіста
Про те, як два не надто вмотивовані колективи видали мокрий футбольний спектакль, дізнавайтесь далі.

Пивний грюк у браму чвертьфіналіста
Для «Сільця», яке достроково забронювало за собою путівку до наступного кола, було важливо не програти й не поступитись золотою сходинкою групи «С». Їх суперник вже не міг йти далі до плей-оф дистанції, та все ж перемога в останній грі дозволяла зберегти престиж клубу з допомогою бронзової позиції в квартеті «Сі».
 
Господарі дуже швидко захопили центр поля й з допомогою коротких та середніх передач намагались прорвати оборону опонентів лівим флангом та по центру. Перше справжнє загострення сталось на завершенні 5-ї та початку 6-ї хвилин. Сабов вигриз м’яч біля центрального кола від Бороша й коротко віддав на Черніка. Отілло виявився справжнім реваншистом, та в намаганні зіграти у відборі порушив правила. Ігор сам швидко середнім пасом розіграв уперед на Білана, а Сергій віддав правіше на Костелебу. Василь довгою передачею знайшов на правому краї карної зони Ціля. Михайло промчав уперед і дуже небезпечно прострілив по лінії воротарського майданчика, та Білану і Хижняку не вдалось додати круглого в сітку.
 
Суперники зрідка намагались і собі відповідати, коли з допомогою довгих передач шукали попереду Микульця, Палька та Бороша. На 9-й хвилині Віктор навіть завдав першого, й головне влучного, удару. Та йому забракло міцності й Терпай «проковтнув» цей епізод немов на тренуванні. Білан, Чернік та Цільо раз-за разом також виходили на ударні позиції та не наважувались додати своїм діям ефектності.
 
При цьому всьому синьо-білим все ж вдалось забити досить швидкий гол, який започаткував якісним відбором у опорній зоні Жабур. Далі Михайло середнім пасом уперед знайшов Білана. Сергій у дотик відкинув трохи назад на Черніка. А Ігор кинув у прорив Сабова. Іван зіграв у досить курйозну стіночку з Біланом, за наслідками якої круглий знову потрапив до Черніка. Граючий головний віддав на правий фланг на Мошколу, а Василь знову передав на Білана. Серж із допомогою фінтів вийшов на оперативний простір і метрів із чотирнадцяти видав шедевральний гол у дальню ліву дев’ятку. При цьому м’яч залетів у сітку майстерним рикошетом від поперечини – 1:0.
 
Через три хвилин змістовна атака вдалась супернику. Її розпочав Гелеван, який віддав на лівий фланг на Палька. Віктор за допомогою дриблінгу звільнився від опіки Мошколи й віддав уперед на Бороша. Отілло в один дотик переадресував на Микульця. І хоча Дмитро не зумів зачепитись, та змусив Цимбала та Жабура нервувати, що дозволило самому Борошу підібрати круглого і пробити ближче до лівого кута. Терпай зумів зреагувати.
Далі розпочався відрізок невикористаних можливостей. Господарі тричі середніми передачами давали шанс Цілю вийти віч-на-віч із воротарем, та Михайло в запалі щоразу порушував правила. Натомість, пивовари двічі середніми та довгими пасами також двічі виводили Палька на такі самі ударні позиції, та Терпай щоразу був напоготові.
 
Та найгостріший момент середини тайму відбувся на 23-й хвилині, коли атака лівим флангом зі зміщенням до центру, яку розпочав Хижняк і продовжили Чернік, Сабов та Костелеба, завершилась дуже підступним ударом Ціля. Монич стримбав, та йому було складно відбити, тому те що м’яч оминув стійку в лічених сантиметрах змусило трибуни зітхнути в розпачі. Такі гойдалки з невикористаними можливостями тривали майже до завершення тайму. Та в одній із атак на його фініші гравцям із Іршавщини вдалось ще трохи закріпити свій успіх. Жабур віддав коротко лівіше на Черніка, а Ігор середнім пасом переадресував уперед на Кстелебу. Василь метрів із шістнадцяти вколотив м’яч під ліву стійку. Монич стрибав, та не зумів дістати – 2:0.
 
Через дві хвилини господарі могли, за наслідками наступу лівим флангом за участю Хижняка, Костелеби та Білана, довести рахунок до розгромного. На її завершенні Сергій подав на дальню стійку, де Цільо міг розстрілювати ворота, та пробив зовсім поряд. Уже на доданих до тайму секундах Білан добре подав зі штрафного в центр карної зони. Суперники винесли недалеко й Цимбал у лівий кут влучав, та Лемко заблокував політ м’яча уже неподалік лінії воріт, зберігши для своїх партнерів на дію на другий тайм.
 
Перша десятихвилинка другої половини матчу хоча й пройшла на зустрічних курсах, та все ж удари були більше тренувальними для воротарів. А от на старті наступного аналогічного відрізку гості змусили титулованих опонентів дуже сильно нервувати. А одна з атак, яка розпочалась вкиданням ауту від Лемка завершилась результативно. Луцак наважився на удар метрів із сімнадцяти й влучив у дальній правий нижній кут. Терпай нічого не зміг протиставити цьому, однак стійка трохи відтермінувала гол. На добивання першим підбіг Борош і вколотив м’яч під поперечину – 1:2.
 
Цей гол суттєво надломив підопічних Черніка, бо вони незабаром пропустили вдруге. Лемко вдало вкинув з-за бокової з лівого флангу на ближні край штрафного майданчика на Луцака. Іван не зміг як слід пробити, та все ж трохи дезорієнтував суперників. Цим сповна скористався Темнохудов. Віктор вколотив м’яч під дальню стійку – 2:2.
 
Після цього чемпіон Хустського району активізувався, та удари які завдавались носили більше тренувальний характер для голкіперів. Запам’ятався сухий лист із кутового з правого флангу від Білана, що стався через чотири хвилини після того як рахунок став нічийним. Ще через аналогічний відрізок часу Цільо вибігав на воротаря. У обох вищезгаданих випадках Монич самовіддано ліквідував небезпеку.
 
На 79-й хвилині гості могли навіть вийти вперед, коли Лемко виборов м’яч на правому фланзі від Сабова й прострілив у центр карної зони. Пальок та Борош могли забивати із вбивчої позиції. Та їх на якусь мить випередив Терпай. Через дві хвилини на подачу від Луцака з лівого флангу на дальній стійці відгукнувся Темнохудов, який головою під корегував м’яч у лівий нижній кут, та Іван у падінні знову зреагував.
 
На першій доданій головою метрів із дванадцяти підступно пробив Цимбал, та Монич забрав м’яч мертво, бо на добивання підбігав Завадка. Далі «Сільце» очікує на жеребкування наступної стадії, а «Оболоні» залишається тримати кулаки за земляків із Рокосова й готуватись до канікул та наступного сезону.
 
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Юрій Яцкович та Йосип Теремта
Делегат ФФЗ – Віктор Шварц
 
с. Сільце, стадіон «Славних пекарів Іршавщини», хмарно з проясненнями, 300 глядачів
 
«Сільце» – «Оболонь-2» - 2:2 (2:0)
 
Голи: Білан, 14, Костелеба, 42 – Борош, 57, Темнохудов, 61.
 
«Сільце»: Іван Терпай, Микола Цимбал, Юрій Юркович, Ігор Чернік, Михайло Жабур, Андрій Хижняк, Василь Мошкола, Іван Сабов, Сергій Білан, Василь Костелеба, Михайло Цільо (Володимир Завадка, 73), Гелеван.
Запасні: Іван Кляп, Василь Сочка, Михайло Ваш, Сергій Дюкарєв, Олександр Нестеренко, Іван Кинів, Євген Брич.
тренер – Ігор Чернік.
 
«Оболонь-2»: Віктор Монич, Ігор Маслей, Ярослав Гелеван, Віктор Пальок, Оттіло Борош, Іван Луцак (Костянтин Синетар, 90+1), Михайло Лемко, Дмитро Микулець, Віктор Темнохудов, Валентин Дячок, Олександр Черничко.
Запасні: Іван Червеняк, Михайло Мікловш.
тренер – Костянтин Синетар.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1170 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: