Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Подарунок для тренера
17:28
Подарунок для тренера
Мукачівські юнаки здобувають важкі три пункти вдома з полянцями.

Подарунок для тренера За кілька днів до матчу наставник юних мукачівців відзначив свій день народження, тож, звісно, його підопічні прагнули піднести тренеру своєрідний подарунок – перемогу.

Загалом, гра вийшла рівною, з великою кількістю єдиноборств у центрі поля. Гості навіть більше часу проводили на половині поля мукачівців, проте дивідендів з цього отримати не змогли. Господарі відповідали гострими контр випадами. З власної половини поля захисники та хавбеки довгими передачами відправляли в забіг своїх швидких нападників.

На 30-й хвилині одна з таких атак стала голевою. Капітан мукачівців випередив захисника «Поляни», однак той вирішив зупинити суперника недозволеним прийомом у власному штрафному майданчику. Як наслідок – пенальті, який точно виконав Владислав Фурман.

На другий тайм гості провели певну ротацію складу й такі дії тренера значно посилили гру полянців. На 41-й хвилині влучним ударом з-за меж карного майданчика Віктор Кеменяш відновлює рівновагу.

Та все ж у мукачівців була більша жага до перемоги, ніж у суперника. За 10 хвилин до завершення зустрічі фланговий простріл зльоту замикає Роман Папарига. Як виявилося, цей результат і став остаточним і вийшов хороший подарунок для тренера.


Стадіон «Авангард» м. Мукачево
Глядачів –  200. Температура +12

ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Поляна» (Поляна) – 2:1

Голи: Фурман, 30 (з пен.), Папарига 60 – Кеменяш 41.

«Мункач»: Колісник, Фурман (к), Байса, Зан, Глагола, Береш, Кодря, Пекар, Атамась, Папарига, Навроцький.
Запасні: Орбан, Сарка, Попов, Крилька, Лозан, Дан, Крашевський, Онищук.
Тренер – Іван Фізер

«Поляна»: Сегедій Андрій, Баландюк, Стегура, Кунак (Кеменяш 36), Островка, Гавран, Щадей, Фізер, Гребеш, Стегура, Станкович.
Запасні: Молнар, Сегедій Євген, Цоліган, Німчук.
Тренер: Елемир Майор
Роман СЕНИШИН
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1166 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: