Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Поділля" не встояло у Минаї (ФОТО)
19:42
"Поділля" не встояло у Минаї (ФОТО)
Підопічні Харковщенка здобувають важкі три пункти з аутсайдером.

На поєдинок 11-го туру наставник ужгородців зробив тільки одну зміну у стартовому складі: замість Кополовця з’явився Минайленко, звісно не по позиції. У гостей був відсутній у заявці через травму Віталій Каверін.
 
Поділля вміло тримали оборону у стартові хвилини, не дозволяючи господарям створювати небезпеку. Минай впевнено тримав м’яч і розхитував захист суперника та з останнім пасом виникали проблеми. Найкращу нагоду отримав Гегедош в середині першого тайму, коли опинився перед голкіпером і спробував його перекинути, але вдарив слабо, прямо Старущенку в руки. Ще в одному епізоді Пиняшко пробив з 19 метрів, м’яч просвистів над поперечкою. Ще декілька ударів з дальніх дистанцій також йшли повз ворота. Атакувальні гравці Минаю Пиняшко, Нурієв, Кобін та Гегедош впродовж гри мінялись позиціями та потрібний ефект це принесло лише у другій скорокап'ятихвилинці.
 
На початку другого тайму хмельничани створили свій найкращий момент, коли після вкидання ауту Морговський пройшов Гавриленка і з семи метрів намагався пробити Мелашенка та кіпер зіграв надійно. Більше таких подарунків оборона минайців супернику не робила.
 
Біло-голубі намагались додати швидкості у розіграші комбінацій в атаці. Гегедоша вивели до воріт, але Роберт затягнув із ударом і дав змогу ліквідувати загрозу захисникам Поділля. Після подачі Пиняшка зліва Нурієв пробив головою, але вище. На 67-ій хвилині на допомогу минайцям прийшов курйозний випадок, коли після прострілу Гегедоша з лівого флангу на Кобіна, Гресь намагався перервати цю передачу, при цьому випередивши і свого голкіпера, і зрізав у власні ворота – 1:0.
 
Надалі гра проходила у помірному темпі, Минай лише збільшував відсоток володіння м’ячем та загострити гру попереду не виходило. Гості ж взагалі лічені рази доходили до чужої штрафної, лише в самому кінці гри Бабак завдав не точного удару головою.
 
Закарпатці підтверджують правило, що найскладніше їм грати з командами з низів турнірної таблиці. Проте набирають три очки і продовжують очолювати групу А Другої ліги.
 
 
Арбітр – Андрій Кошура
Асистенти – Віктор Галинець, Тарас Семанюк
4-й арбітр – Назар Дьордь
Делегат матчу – Андрій Байсарович
 
ФК «Минай» - ФК «Поділля» Хмельницький 1:0
 
Голи: Гресь, 67 (автогол).
 
Минай: Сергій Мелашенко, Василь Беца, Максим Минайленко, Ігор Ощипко, , Петро Стасюк, Максим Гавриленко, Владислав Микуляк, (Олексій Шпак, 83), Василь Пиняшко (Стефан Федак, 90), Василь Кобін (Роберт Смокоровський, 87), Роберт Гегедош (Владислав Образцов, 89), Анатолій Нурієв (Яромир Лобода, 80).
Запасні: Владислав Сидоренко, Іван Капустей, Михайло Бабій, Едуард Сухомлин, Дмитро Бабенко.
Тренер – Ігор Харковщенко.
 
Поділля: Анатолій Старущенко, Сергій Швець, Владислав Гресь, Денис Червінський, Станіслав Штаненко, Ян Морговський, Андрій Ліповуз (Віктор Шевченко, 75), Олександр Музичук (Артем Гайдаш, 76), Андрій Муляр (Володимир Гладкий, 84), Кирил-Ілля Бабак, Алішер Якубов.
Запасні: Сергій Дворник, Артем Панасенков, Роман Худік, Артем Романюк, Петро Намуйлик.
Тренер – Віталій Костишин.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 820 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Євген  
0
Добре то всьо. Не біда шо мінімально. Головне шо видиме Бецу, Минайленка, Пиняшка, Нурієва і Гегедоша поряд із ще кількома нашими зірками-земляками в стартовому складі.Так тримати. Бажаємо побільше забитих, менше пропущених і перемог. А ще медалями і кубками в майбутньому екіпірувати свій клубний музей...

الاسم *:
Email *:
كود *: