Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Подвійний камбек із позитивом для Гуцулії (ФОТО)
15:05
Подвійний камбек із позитивом для Гуцулії (ФОТО)
Про події в непересічному перенесеному рахівському дербі дізнавайтесь далі.

Подвійний камбек із позитивом для Гуцулії (ФОТО)
У цьому матчі обидві команди, незважаючи на турнірне положенння, прагнули довести, що саме вони сильніші на Рахівщині. Волю до перемоги продемонстрували обидва колективи, мотивація була в двох клубів, порядок демонстрували всі присутні команди, та за одну з опонуючих сторін зіграв трохи вищий клас окремих виконавців.
 
Поєдинок розпочався на зустрічних курсах із невеличкою перевагою з володіння м’ячем за гостями. На 3-й хвилині Климпотюк прострілив із правого флангу на лінію штрафного майданчика, де Терпак влучно приклався й потрапив ближче до правого кута воріт Йосипчука, який зреагував. Через чотири хвилини Климпотюк вже зробив верхову подачу з лівого флангу й знову на Василя, який ударом через себе зловив м’яч у повітрі й влучив у браму, та Сергій і цього разу зреагував.
 
На 10-й хвилині Ухаль ударом зі штрафного з правого флангу з 35-ти метрів пробив також влучно й підступно. М’яч стрибав, та Андріюк зумів приборкати його. Цей епізод уже був під акомпонемент сильної зливи, під яку арбітр дозволив певний час проводити двобій, та як тільки 11-та хвилина дійшла свого завершення лити, близкати й гриміти стало так, що постало питання про безпеку «двадцяти двох плюс трьох», тому Лялюк від гріха подалі, на певний час, відвів команди та своїх колег до роздягалень.
 
Після поновлення гри правий фланг атаки гостей і відповідно лівий атакувальний напрямок господарів змушені були грати у водне, ножне та п’ятиточкове поло. «Басейн» їм забезпечили два імпровізовані водоспади, що виникли з того краю й геть залили траву. Такий природний полив поля великобичківського розливу в дії дозволить траві газону бути зеленою як мінімум ще місяць.
 
На 15-й хвилині атака правим флангом за участю Мандзюка та Локоти завершилась ударом з 28-ми метрів у дальній кут від Миколи. Та м’яч застряг у болоті біля воріт. На добивання набігало кілька гравців, та Андріюк встиг на якусь мить випередити їх та забрати круглого до рук.
 
У середині тайму гості змогли на деякий час дати можливість своїм численним, як для виїзного поєдинку, фанам погаласувати від задоволення. Спрацювала чергова атака по центру, на завершенні якої Павлючок середнім пасом віддав на Цуперяка й Валерій вийшов віч-на-віч із Йосипчуком та влучив повз нього під ліву стійку – 0:1. Однак далі господарі все ж видавили максимум зі своїх стандартів. Крегул виконав якісну навісну передачу з кутового з лівого флангу на ділянку перед лінією воротарського майданчика, де Локота влучив у лівий кут без шансів на відбиття й змусив своїх численних уболівальників несамовито кричати від задоволення – 1:1.
 
Через сім хвилин гості цілком могли відновити свою перевагу. Павлючок перехопив м’яч біля чужого штрафного майданчика, вибіг на воротаря й перекинув його, та Басараба підстрахував Йосипчука, опинившись саме там куди спрямував круглого Мирослав, і відбив. Цуперяк підхопив і додавав другим темпом, та пробив повз ліву стійку.
 
У кінці тайму контроль над м’ячем взяли господарі, та опоненти більш гостро діяли на контратаках. На 36-й хвилині Терпак потужно й влучно пробив із 27-ми метрів, та Мандзюк самовіддано заблокував цей постріл. Павлючок знову підхопив і намагався з більш близької відстані завершити атаку, та проти Мирослава застосували колективний відбір і не дали жодного шансу на реалізацію нагоди. Через вісім хвилин Тулайдан влучив зі штрафного в правий кут. Йосипчук відбив. Ще через хвилину Цуперяк із досить гострого кута метрів із восьми розстрілював воротаря, та Сергій і цього разу зреагував на складний удар.
 
На початку другого тайму гості змарнували дві нагоди вийти вперед. На 50-й хвилині Микитюк чудовим середнім пасом із лівого флангу віддав у карну зону на Павлючка. Мирослав опинився фактично сам перед воротарем, та з вбивчої позиції пробив у сантиметрах повз ліву стійку, змусивши своїх ультрас вибухнути від розпачі. Через дві хвилини Цуперяк завершив атаку по центру влучним ударом із 13-ти метрів. Йосипчук відбив.
 
Трохи згодом Попович перехопив м’яч на чужій половині. Його намагання піти вперед правим флангом зі зміщенням по центру своїми активними діями підтримав Локота. Активність Євгена дозволила Павлу прорватись до воріт і з 14-ти метрів спрямувати круглого в сітку повз Андріюка й довершити камбек – 2:1.
 
Та не так важко оформити швидкий камбек, як далі його втримати. Через чотири хвилини Цуперяк виконав дуже небезпечний простріл із правого флангу вздовж лінії воротарського майданчика, та ніхто з партнерів, якимось дивом, так і не зумів підставити ногу з футзальної позиції. Та гостей не бентежила втрата таких нагод і вони продовжували котити свої хвилі позиційних атак, які довгий час захлинались у численній імпровізованій опорній зоні суперника. Те, що не вдалось в середині тайму, все ж сталось ближче до завершенння гри, коли гравці з Гуцулії зуміли таки прорватись по центру. На завершенні цього наступу Павлючок коротко віддав на Климпотюка й Дмитро спрямував м’яч повз Йосипчука – 2:2.
 
Через дві хвилини підопічні Сидоряка могли знову вийти вперед за наслідками стандарту. Ухаль якісно навісив із кутового з правого флангу, а Попович ударом головою спрямував м’яч у правий кут. Андріюк зумів зреагувати на цей складний удар, продемонструвавши свій найкращий сейв.
 
І тут правило про «не забиваєш ти ...» знову нагадало про себе. Гуцулам вдалась атака правим флангом зі зміщенням до центру за участю Цуперяка, Климпотюка та Терпака. Останній із цього тріо влучив із середньої дистанції в правий кут. Йосипчук відбив. Та на добивання на правій стійці першим підбіг Павлючок й додав шкіряного під поперечину й довершив другий камбек – 2:3.
 
Шанс вирівняти цифри на табло у господарів був аж на третій доданій хвилині, коли Мандзюк зі штрафного з правого флангу подав у центр на лінію штрафного майданчика. Мандзюк ефектно зловив м’яч у повітрі й ударом через себе спрямував його під поперечину. Та Андріюк був готовий до цього й зреагував на нього, зберігши переможний рахунок для «Говерли».
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Іван Біров та Вадим Рубей
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
7 червня, смт Великий Бичків, стадіон «ім. Івана Яремчука», хмарно, дощ і гроза, 750 глядачів
 
«імені Івана Яремчука» Великий Бичків – «Говерла» Ясіня – 2:3 (1:1)
 
Голи: Локота, 24, Попович, 60 – Цуперяк, 20, Климпотюк, 78, Павлючок, 82.
 
«імені Івана Яремчука»: Сергій Йосипчук, Сергій Крегул, Михайло Бойчук, Анатолій Мандзюк, Микола Локота, Іван Кузьмик (Денис Ціпле, 68), Володимир Басараба, Павло Попович, Василь Мандзюк, Євген Локота, Руслан Ухаль.
Запасні: Йосип Сидоряк, Юрій Марущак.
Тренери – Йосип Сидоряк та Руслан Ухаль.
 
«Говерла»: Михайло Андріюк, Олександр Тулайдан, Євген Станіцький, Михайло Тимчук, Роман Андрухович (Іван Дячук, 86), Степан Баволар, Іван Микитюк, Валерій Цуперяк (Олександр Титаренко, 90 +4), Василь Терпак, Дмитро Климпотюк, Мирослав Павлючок.
Запасні: Василь Кушнірюк, Володимир Полюк.
Тренер – Василь Терпак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1081 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: