Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Подвійний удар Пуканича - перемога "Ужгорода" (ФОТО)
19:52
Подвійний удар Пуканича - перемога "Ужгорода" (ФОТО)
Досвідчений капітан "Ужгорода" двома результативними ударами приносить чергові три очки своїй команді.

Подвійний удар Пуканича - перемога
Стартовий склад Ужгорода був доволі прогнозований і практично незмінний у порівнянні з попереднім матчем (лише Цень вийшов з перших хвилин, а Тищук залишився у запасі). 

Вже на 4-ій хвилині атака, яка прийшла з лівого флангу, завершилась пасом врозріз від Чонки на Пуканича і Адріан в дотик влучно пробиває з десяти метрів - 1:0.

Після цього господарі грали більш прагматично, від оборони, вичікуючи свого моменту.

На 72-ій хвилині капітан ужгородців оформив дубль. Віктор Ряшко подав зі штрафного прямо на Пуканича, який на дальній стійці головою пробив голкіпера - 2:0.

Впродовж гри декілька рятівних сейвів продемонстрував Готра, однак вберегти свої ворота від голу він не зміг. На 89-ій хвилині Апанчук змусив сфолити на собі Шкіндера у карній зоні і арбітр призначає одинадцятиметровий. Артем Марченко реалізував пенальті - 2:1. 

Вдалий старт у чемпіонаті з двох перемог дозволяє команді Васютика закріпитися на вершині турнірної таблиці і у хорошому настрої готуватися до кубкового протистояння з Агробізнесом.


"Ужгород" - "Діназ" 2:1

Голи: Пуканич, 4, 72 - Марченко, 89 (пен.)

“Ужгород”: Михайло Готра, Василь Беца, Владислав Шкіндер, Дмитро Сартіна, Стефан Федак, Віктор Ряшко (Володимир Дуран, 86), Адріан Пуканич, Юрій Чонка (Ігор Вагін, 36), Роман Цень, Вадим Ференцик (Павло Тищук, 71), Денис Скотаренко
На заміні: Андрій Калай, Мар’ян Січка, Максим Минайленко, Іван Повхан, Іван Капустей

"Діназ": Іван Крикнін, Валентин Корешков, Святослав Грабчак, Олександр Гарбар, Володимир Дмитренко, Денис Петренко, Євген Чепурненко, Олексій Бриженко, Антон Брижчук, Вадим Бовтрук, Ігор Кірієнко.
На заміну виходили: Артем Бафталовський, Роман Помазан, Олександр Апанчук, Артем Марченко, Захар Добровольський. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 489 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: