Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Поєдинок "Ужгорода" та "Вільхівців" закінчився розгромом
20:15
Поєдинок "Ужгорода" та "Вільхівців" закінчився розгромом
"Вільхівці" не змогли встояти перед атакувальним напором ужгородців.

Поєдинок Першими з центру поля починали гості. Поєдинок відразу розпочався зі свистка арбітра, який зафіксував порушення правил. Такий початок означав лише одне, обидва колективи будуть боротися до кінця і викладуться на всі сто, щоб здобути перемогу.

В другій атаці своєї команди Гегедош пробивав зі штрафного з 18 метрів, захисникам вдалось відвести загрозу від своїх воріт, але ненадовго. Оржаховський на правому фланзі підхопив м'яч і виконав простріл в карну зону, де вільний Пиняшко ударом в один дотик виводить свою команду вперед.

На 11-й хвилині Добровольський завдавав удару з 18 метрів, але постріл Євгена не влучає в ціль. Відразу в наступній атаці Реплюк обігравши двох опонентів прострілював у штрафну суперника, але першим на м'ячі опинився голкіпер. Надалі гра проходила за тотальної переваги гравців з обласного центру, вільхівчани в свою чергу шукали щастя в контратаках.

На 20-й хвилині ужгородці подвоїли перевагу. Підопічні Шанти розіграли хорошу комбінацію і вивели на ударну позицію Ряшка і той не схибив. Хороша взаємодія між гравцями «Ужгорода» приносила свої плоди. Господарі все частіше загрожували воротам суперника. На 25-й хвилині гості нарешті наблизились до воріт суперника, але створити по-справжньому гольовий момент їм не вдалось, Лютнянський грає надійно.

На 30-й хвилині Ряшко пробивав з 20 метрів, але Ковач рятує свою команду. За п’ять хвилин  гості небезпечно відповіли, Фіцай подавав у штрафну, але Апіян підслизнувшись, не зміг завдати удару.

На 36-й хвилині підопічні Бучка заробили право на небезпечний штрафний з 20 метрів, але удар Апіяна пройшов повз ворота. За декілька хвилин гості знову загрожували воротам господарів, але удар Терпака вийшов не точним. Господарі відразу відповіли ударом Куделка з 18 метрів, але мимо. Під кінець першого тайму вільхівчани знову атакували силами того ж таки Терпака, але удар Василя без проблем фіксує Лютнянський.

Йшла 45-та хвилина гри і гості подумки вже відправились на перерву, за що і поплатились. Ряшко та Гегедош розібрались з усім захистом гостей, після чого Роберт опиняється на ударній позиції і проштовхує м'яч повз голкіпера.

Початок другого тайму краще вдався господарям. Так на 49-й хвилині Пиняшко завдавав удару з 16-ти метрів, але вище воріт. На 51-й хвилині Апіян пробивав з 20 метрів, але влучити у ціль не зумів. Наступна атака стала результативною для гостей. Фіцай після подачі з лівого краю прийняв у штрафній м'яч і пробив, але влучив у захисника, після чого м'яч повернувся до нього і Василь, з другої спроби, скорочує відставання своєї команди.

Через п’ять хвилин, після хорошої триходівки, партнери виводять на ударну позицію Гегедоша, але удар Роберта не зміг вразити ціль. 

На 60-й хвилині вже «Вільхівці» загрожували воротам господарів. Після подачі з кута поля захисники вибили м'яч і Матяш завдавав удару в один дотик з дальньої відстані, але гостям знову не щастить. На 63-й хвилині Гегедош міг збільшувати відрив у рахунку, але після прострільної передачі від Оржаховського, Роберт підслизнувся і не зміг завдати акцентованого удару. За декілька хвилин Бандурович, прибравши захисника, пробивав з 18 метрів, але голкіпер на місці.

За дві хвилини Бако виводив Пиняшка на побачення з голкіпером, але засильно віддав передачу і голкіпер опинився першим на м'ячі. Згодом вільхівчани декілька разів загрожували володінням Лютнянського, але безрезультатно.

На 71-й хвилині ужгородцям вдалось знову забити. Реплюк увірвався у штрафну суперника, прибрав двох захисників і спокійно переправляє круглого повз Ковача. Розвівши з центру поля гості відразу створили небезпеку біля чужих воріт. Арделян після пасу з глибини поля опинився у карному господарів і пробивав у дальній кут, але м'яч пройшов повз ворота.

На 76-й хвилині активний Арделян знову загострював гру біля воріт господарів. Нуцу випередив Куделка і вискочив на побачення з Лютнянським, але пробив не точно і небезпечний момент втрачено. На 80-й хвилині Гегедош вривався у штрафну суперника, після чого був збитий захисником, але головний арбітр зустрічі залишив цей епізод без уваги. На 85-й хвилині Бандурович пасом з глибини поля, знайшов Скунзяка і той відірвавшись від захисників, пробиває в дальній кут, рахунок стає 5:1.

На 89-й хвилині взяття воріт святкували гості. Після подачі з лівого краю Арделян ударом головою скорочує відставання своєї команди. Вже під завісу поєдинку Жоффчак скористався помилкою захисників і вийшов на рандеву з голкіпером, обіграв його, але з гострого кута влучив у стійку. На цьому головний арбітр зустрічі сигналізує про закінчення гри.

Після цього поєдинку підопічні Шанти залишаються на лідируючих позиціях у Вищій лізі, що ж до «Вільхівців», то вони пропускають вперед футболістів з Берегова.
 
 
Арбітр - Сергій Гецко
Асистенти - Андрій Сімку, Золтан Кота

Делегат – Олександр Чегіль
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 350
 
ФК «Ужгород» – ФК «Вільхівці» 5:2

Голи: Пиняшко, 6,  Ряшко, 20,  Гегедош, 45, Реплюк, 71, Скунзяк, 85 – Фіцай, 55, Арделян, 89.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Павло Оржаховський, Іван Бандурович, Олександр Бако, Микола Ількович,  Василь Пиняшко, Роберт Гегедош, Михайло Реплюк, Олександр Ковчар.
Запасні: Ерік Гречка, Роман Білінський, Ряшко Віктор.
Тренер - Іван Шанта.
 
Вільхівці: Ковач Іван, Товт Володимир, Скрип Мирослав, Матяш Михайло, Терпак Василь, Бабич Андріан, Фіцай Василь, Грубінка Іван, Куцин Іван, Арделян Нуцу, Апіян Артур.
Запасні: Солодовник Ігор, Кардач Володимир, Габор Василь, Жоффчак Віктор.
Тренер – Юрій Бучок.

Попередження: Пиняшко, 85.
 Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1514 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: