Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Погром СДЮСШОР U14 над "Нікою" U14 (ФОТО)
12:49
Погром СДЮСШОР U14 над "Нікою" U14 (ФОТО)
Слідом за старшими гравцями на поле вийшли молодші, а саме представники вікової категорії U-14.

Погром СДЮСШОР U14 над
Нагадаємо, що у турнірній таблиці СДЮСШОР Ужгород посідає 8-е місце, а гості з франківщини останнє 10-е. Очевидно, що фаворитами зустрічі були господарі і саме тому їм була потрібна тільки перемога.
 
З самого початку матчу ужгородці кинулись вперед забивати голи. Ця сміливість принесла їм результат. Вже на 3-й хвилині нападник СДЮСШОРа Петрецький Микола на добиванні в порожні ворота вколотив круглого в сітку і вивів свою команду вперед.
 
Через декілька хвилин Борисевич Віктор накрутив свого опонента на лівому фланзі і пробив у штангу воріт франківчан. На 7-й хвилині автор першого голу Петрецький Микола оформив дубль, він з 28 метрів невідпорно пробив прямо дев'ятку воріт "Ніки" – 2:0 на користь СДЮСШОР та чудовий початок від Ужгороду.
 
Помітно було, що гості не були готові до такого стартового натиску з боку підопічних Михайла Стегури. В середині першого тайму франківці почали приходити до себе. На 27-й хвилини Стаднік Максим з 18-ти метрів дуже небезпечно пробивав по воротам закарпатців і м'яч пролетів у лічених сантиметрах від воріт Чамати Артема. На цьому перший тайм закінчився, з комфортним рахунком для ужгородців 2:0.
 
Другий тайм розпочався так само як і перший, а саме СДЮСШОРівці захватили ініціативу і не давали здійснювати противнику будь-які моменти. В результаті на 38-й хвилині Повхан Іван забив дещо незвичайний гол. Він наважився з 45-ти метрів пробити по воротам противника, а голкіпер гостей Андрійчук Олег просто спостерігав за тим як м'яч залетів у його ж ворота і нічого не зробив для того, щоб забрати круглого до своїх рук, який пролітав на відстані одного метра від воротаря – 3:0.
 
На 45-й хвилині правий півзахисник господарів Бурштинський Віталій був близький до того, щоб головою забити гол, але м'яч після його удару влучив в стійку воріт противника. Згодом в середині другого тайму Русин Олександр теж мав хорошу можливість аби забити гол у ворота гостей. Він головою небезпечно пробивав, але Андрійчук Олег вже з лінії воріт відбив м'яч на кутовий. Хоча вже на 61-й хвилині той таки Русин Олександр домігся свого. Він зі штрафного удару невідпорно пробив по воротах "Ніки" і м'яч після легкого рикошету влетів у ворота.
 
Як підсумок, легка перемога СДЮСШОР з рахунком 4:0.

 
Арбітр: Горошко Богдан
Асистенти арбітра: Ільницька Марта, Притула Василь.
Інспектор: Антимійчук Віктор
 
СДЮСШОР Ужгород - "НІКА" Івано-Франківськ 4:0
 
Голи: Петрецький, 3, 7, Повхан, 38, Русин, 61.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Мигалина А, Повхан І, Ізай Т, Хрипта С, Лютнянський М, Бабич І, Колодка Б, Роля М, Борисевич В, Петрецький М.
Запасні: Дуник І. Русин О, Бурштинський В, Попович І, Максимець М, Пересоляк А, Січка М.
 
"НІКА" Івано-Франківськ: Андрійчук О, Дячук М, Смеричинський В, Андрусяк М, Попович М, Багрій Я, Чистяков А, Семенюк Р, Корвацький С, Хромей М, Стаднік М.
Запасні: Понтарєв П, Глушман В, Мисів В, Басараб А, Дідух О.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1025 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: