Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Покер Гегедоша допоміг розгромити "Вільхівці"
23:11
Покер Гегедоша допоміг розгромити "Вільхівці"
У поєдинку 15-го туру команда з Минаю на власному стадіоні переконливо переграла суперника з Тячівщини — ФК «Вільхівці».

Покер Гегедоша допоміг розгромити
У черговому поєдинку чемпіонату області команді не були помічниками Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, які поки що відновлюються від пошкоджень, а також Дмитро Бабенко та Михайло Кополовець, які поповнили лазарет, отримавши травми у поєдинку проти ФК «Середнє». Наставник «минайців» Микола Гібалюк, який у цьому поєдинку був змушений керувати діями гравців не в технічній зоні через дискваліфікацію, випустив у бій свіжих гравців, зокрема у старті вперше вийшов новачок Євген Царук.
 
«Минай» з перших хвилин зустрічі взяв м'яч під свій контроль і затис суперника на його половині поля. Загрожували воротам на стартових хвилинах Василь Пиняшко, Роберт Гегедош, Євген Царук, Олексій Шпак, Владислав Микуляк. Однак бракувало точності на завершальній стадії, а також у гру вступав голкіпер ФК «Вільхівці».
 
Відкрити рахунок вдалося зусиллями центрального оборонця Володимира Корнутяка вже на 9 хв. Футболіст миттєво скористався невпевненими діями захисника Володимира Товта і вколотив круглого в дотик у ворота — 1:0. Вдруге поспіль у обласному чемпіонаті Володимир Корнутяк виводить свою команду вперед.
 
Опісля цього «Минай» продовжував насідати на ворота опонента. Хорошу можливість для збільшення гандикапу мав Олексій Шпак, але не влучив у рамку. Також не реалізував свій шанс і Роберт Гегедош, удар якого відбив кіпер.
 
Проте на 38 хв. рахунок таки збільшився на користь господарів. Василь Пиняшко обігрався у стіночку із Владиславом Микуляком і увійшов у штрафний майданчик. Проте оборонець Володимир Товт зупинив швидкого вінгера «минайців». Рефері вказує на одинадцятиметрову позначку. Роберт Гегедош впевнено підходить до м'яча і пробиває потужно по центру — 2:0.
 
У другій половині зустрічі «Вільхівці» почали щось констроювати на половині поля «Минаю», але їх спроби зазнавали невдачі. Перспективна контратака за участі Михайла Дудаша та Павла Волонтира (який з'явився опісля перерви) завершилась ударом першого. Але Яромир Лобода підстахував партнерів і заблокував постріл майже з 15-ми метрів.
 
Через хвилину по воротах націлено пробивав вже Сергій Щербанич. З позиції лівого інсайду. Однак м'яч пролетів повз.
 
Опісля слово взяли «минайці»: Роберт Гегедош підстеріг Мирослава Скрипа, який вирішив відпасувати кіперу. Нападник без перешкод переграв страж воріт «Вільхівців» і збільшив перевагу своєї команди — 3:0.
 
Ще через три хвилини (на 58 хв.) Роберт Гегедош оформи хет-трик. Господарі вдало застосували пресинг на половині поля суперника і Євген Мирончук відпасував на вільного форварда. «Сімка» команди з Ужгородщини пробиває точно в кут — 4:0.
 
Згодом були хороші нагоди для взяття воріт у Сергія Машталіра, Едуарда Дзьоби та того таки Роберта Гегедоша, проте м'яч не опинявся у сітці воріт.
 
І все ж, заключну крапку у поєдинку поставив нападник Роберт Гегедош, який перебуває наразі у відмінній формі. На 86 хв. він реалізував вихід на рандеву з кіпером після вдалого пасу від Олексія Шпака.
 
5:0 — «Минай» здобуває впевнену перемогу над суперником з Тячівщини. До слова, декількома турами раніше виноградівський «Севлюш» вчинив розгром над «Вільхівцями» з таким же підсумовим рахунком. Схоже, команди розминались напередодні очного протистояння.

 
«Минай» — «Вільхівці» 5:0
 
Голи: Володимир Корнутяк 9, Роберт Гегедош 38, 55, 58, 86
 
«Минай»: Андрій Попович, Василь Беца, Володимир Корнутяк, Олег Допілка, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Олексій Шпак, Євген Царук, Яромир Лобода, Василь Пиняшко, Роберт Гегедош
На заміну виходили: Владислав Образцов, Іван Ковач, Степан Федак, Сергій Машталір, Едуард Дзьоба
Тренер: Володимир Браїла (Микола Гібалюк)
 
«Вільхівці»: Юрій Пахомов, Володимир Товт, Олександр Септа, Євген Келеманик, Павло Кривка, Сергій Щербанич, Михайло Бенко, Віктор Жоффчак, Мирослав Скрип, Михайло Дудаш, Іван Лендєл
На заміну виходили: Павло Волонтир, Іван Грубінка
Тренер: Юрій Бучок
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1399 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: