Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Покер Грицкевича – сіль на рану "Турбогаза"
08:20
Покер Грицкевича – сіль на рану "Турбогаза"
Про поєдинок, де «заводчики» намагалися, намагалися, намагалися, а підопічні Бучка забивали, забивали, забивали, дізнавайтесь далі.

Покер Грицкевича – сіль на рану На початку все відбувалось на зустрічних курсах. Однак реалізація досить швидко повернулась обличчям до «Радванки». Пінковський віддав на правий фланг на Кривку й той скористався помилкою Савчина, влучив у ближній кут – 1:0. Трохи згодом Павло вже сам асистував партнеру й коротко віддав уперед на правий край штрафного майданчика на Грицкевича, який знову спрямував м’яч у той же ближній кут – 2:0. 

Пінковський дуже підступно, з відскоком від газону, пробив метрів із двадцяти поруч зі стійкою. Івашко коротко віддав на Чобаля, який пробив у ближній правий кут. Славік відбив. На 24-ій хвилині Грицкевич пробив зі штрафного з двадцяти п’яти метрів повз ліву стійку. Через дві хвилини Олександр прорвався зліва в штрафний майданчик і коротко віддав на Мушку. Юрій зловив ногою м’яч у повітрі й ефектно пробив боком, та все ж вище воріт. Помилка захиників призвела до контратаки, за наслідками якої Грицкевич скидав зправа наліво на Пайдича. Йосип метрів із вісімнадцяти пробив трохи вище поперечини. На 31-й хвилині Палканинець віддав хороший пас зліва трохи в центр на Чобаля. Юрій приклався метрів із двадцяти восьми із прицілом у дальній правий кут. Славік тільки спостерігав за польотом м’яча, та на його щастя полетіло вище. 

Через три-чотири хвилини двічі пробивав Фаринич, та без зміни в рахунку. Під удар Мушки з хорошої позиції кинувся Халак і врятував ситуацію. На 44-й хвилині на завершенні атаки по центру Лукач віддав хороший пас на Чобаля, від якого винесли. Та на підбирання встиг Роман і влучив метрів із вісімнадцяти в правий верхній кут. Славік був готовий виймати м’яч, та поперечина врятувала його від цієї прикрості. 

На 50-ій хвилині Рацин з допомогою дриблінгу увірвався в штрафний майданчик і вже був готовий пробити з дуже хорошої позиції метрів із чотирнадцяти, та від нього винесли м’яч. Палканинець віддав хороший дальній пас із лівого флангу на Ніцкулича. Девід прорвався по центру до ділянки в метрі від лінії штрафного майданчика, та Славік вибіг і виніс.  

Рацин віддав у центр на Грицкевича і той влучно пробив метрів із п’ятнадцяти. Шован відбив. Рацин додав у сітку, та Біров підняв прапорець.

Ближче до середини почав пристрілюватись Грицкевич. Із ударами Лукача та Савчина «радванці» впорались досить легко. Після удару Малильо з метра м’яч все ж влетів у ворота Славіка, та Молнар зафіксував офсайд. Рацин прострілив із лівого флангу на протилежний край штрафного майданчика й Корпош спрямував круглого під ліву стійку – 3:0.   

Партнери знайшли дальнім пасом Грицкевича, який віддав на Рацина, та той із забійної позиції хоча й влучив точно, та Палканинець зумів винести м’яч із ділянки, що поруч із від лінією воріт. Та наступної миті Олександр реабілітувався за партнера й ударом головою замкнув подачу із права від Гнепи й оформив дубль – 4:0.

Гнепа пробив у кут. Шован стрибав та не дістав, та його врятувала стійка. Рацин опинився першим на м'ячі й ударом метрів із п’яти в ближній кут збільшив рахунок – 5:0.

Через хвилину Худайберганов метрів із двадцяти двох влучно пробив, та Славік зреагував. Грицкевич обіграв воротаря й влучив під ліву стійку – 6:0. Ніцкулич заробив право на штрафний з правого флангу метрів із сімнадцяти й сам пробив повз праву стійку. На завершенні атаки лівим флангом Худайберганов віддав на Палканинця й Віталій переправив м’яч під ліву стійку, забивши гол престижу – 6:1. Товт  зліва віддав у центральну частину штрафного майданчика на  Грицкевича й Олександр метрів із дванадцяти влучив під ліву стійку, встановивши остаточний рахунок – 7:1.   


 Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ростислав Молнар та Михайло Біров
Делегат – Йосип Шитєв

16 серпня, м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», ясно, + 18 градусів, 50 глядачів

«Радванка» – «Турбогаз» – 7:1 (2:0)

Голи: Кривка, 8, Грицкевич, 12, 69, 77, 90+1, Корпош, 67, Рацин, 75  – Палканинець, 86.

«Радванка»: Юрій Славік, Володимир Товт (Давид Дьордяй, 62), Юрій Мушка, Павло Кривка (Дмитро Рацин, 46), Едуард Нергеш (Василь Гнепа, 64), Олександр Септа, Вячеслав Пінковський (Роберт Товт, 71), Володимир Лисаченко (Іван Корпош, 60), Євген Лукіяник, Йосип Пайдич, Олександр Грицкевич,         
Запасні: Мартин Бакша,  Костянтин Марко, Олександр Яхимець, Віталій Мадяр,  
тренер – Юрій Бучок,  
«Турбогаз»: Анатолій Шован, Віталій Палканинець, Дмитро Лукач, Ярослав Фаринич (Олександр Кіштулинець, 46), Ерік Івашко (Едуард Худайберганов, 70), Юрій Чобаль (Девід Ніцкулич, 46), Тарас Халак (Микола Малильо, 63), Веніамін Савчин, Василь Роман, Роман Лапчак (Віктор Пальок, 46), Дмитро Костів (Владислав Синчук, 64),    
тренер – Василь Проданюк
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
IMG_8509
IMG_8534
 
IMG_8535
IMG_8537
 
IMG_8548
IMG_8550
 
IMG_8555
IMG_8561
 
IMG_8568
IMG_8570
 
IMG_8572
IMG_8576
 
IMG_8578
IMG_8579
 
IMG_8587
IMG_8606


 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 667 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Но як тренер Радванки-Вільхівців Бочок і їх Президент Цірик не поймуть, що їх стихія то саме чемпіонат города, а не вищя ліга області:) Саме на городі вони вписуються в рівень команд, а на область лише медалі купити можуть на шару...

الاسم *:
Email *:
كود *: