Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Покер Костика і черговий розгром від "Рутенії" (ФОТО)
22:44
Покер Костика і черговий розгром від "Рутенії" (ФОТО)
Сторожницька команда під кінець першого кола піднімається з низів турнірної таблиці.

Покер Костика і черговий розгром від
Перед звітним поєдинком ці команди займали два останні місця і цей двобій можна назвати битвою за перше місце з кінця. У минулому турі Рутенія здобула свою першу перемогу у чемпіонаті, тоді як у невиччан тривала триматчева програшна серія.
 
Гості розпочали більш впевненіше і незабаром у них почали виникати небезпечні моменти. Лукіяник пробив з 24 метрів, але у руки воротарю. Та вже на 4-й хвилині Мадяр виконав точну прострільну передачу справа на Костика, який прийняв м’яч, розвернувся і пробив з чотирьох метрів – 0:1. Оборона господарів в цей час бездіяла.
 
За хвилину Сторожниця знову забиває: лівий захисник Лукіяник здійснив рейд до чужої штрафної і прострілив, з іншого боку карної набіг Колобов і сходу з 8 метрів вколотив круглого у сітку воріт – 0:2.
 
Одразу в наступній атаці Медведєв гостро пробив з 22 метрів, але на цей раз Жученка виручила стійка. На 8-й хвилині підопічні Матьовки скоротили відставання: після подачі справа Місяйло легко пробиває головою з семи метрів – 1:2.
 
Червоно-білі продовжували більш гостро діяти попереду. Костик віддав на Мадяра і той цілив у дальній кут з 17 метрів, воротар в останній момент рятує свої ворота. У наступному епізоді Лукіяник навісив з кутового, а Мадяр пробивав головою на дальній стійці, але трохи вище. Під завершення тайму Невицьке загострило ситуацію біля протилежних воріт. Після подачі зі штрафного Місяйло намагався підправити м’яч п’яткою у ворота, але трюк йому не вдався. Михайло Іваниця мабуть відчував неминучість ще одного пропущеного голу, тож емоції в нього били через край. На 45-й хвилині господарі зрівняли рахунок, після подачі з корнера, Диковець пробив з 10 метрів - 2:2. Хоча перед цим нападник Невицького замку відверто врізався у кіпера, коли той грав на виході у воротарській зоні.

Після серйозної розмови у роздягальні сторожницькі футболісти пішли доводити свою перевагу на полі. Гальчак вийшов на хорошу ударну позицію з 14 метрів, але замість удару віддав не точний пас на партнера. Поковба пробив з дальньої відстані, але вище. На 55-й хвилині Мадяр обійшов двох захисників на лівому фланзі, увійшов у штрафну і прострілив вздовж воріт, Костик вдало замикає передачу – 2:3.
 
Гості продовжували тиснути на ворота Жученка. Дудик у своїй штрафній пішов у підкат ззаді Мадяру та арбітр дає грати. Лукіяник подав з лівого флангу, Гальчак пробив в один дотик з 10 метрів, воротар відбиває, Медведєв додає з іншого краю штрафної, знову кіпер на місці. На 64-й хвилині Медведєв подав з кута поля, а Костик головою переправляє м’яч за призначенням – 2:4.
 
За мить Костик вибігає сам на сам з голкіпером та пробив по центру прямо в Жученка. На 77-й хвилині Гальчак віддає лівіше на Медведєва і Віталій прострілює у карну зону, де Мадяр з 8 метрів робить рахунок розгромним – 2:5.
 
За п’ять хвилин свіжий Янцо скинув під удар Костику і Ярослав сходу з 20 метрів влучає у ближню дев’ятку забиваючи гол-красень – 2:6.
 
Крапку у погромі поставив правий півзахисник Рутенії Колобов. Медведєв відпасував на Лукіяника, який зліва навісив на дальню стійку, куди набіг Колобов і пробив повз кіпера – 2:7.
 
Сторожниця за останні два матчі забила 15 голів, хоча за попередні дев’ять турів - лише вісім. Підопічні Іваниці йдуть на перерву на дев’ятому місці. Невицький замок зробив камбек у першому таймі та втримати потрібний результат не зумів.
 
 
Арбітр – Василь Готько
Асистенти – Мирослав Гала, Дмитро Меденці
Делегат матчу – Георгій Куля
 
с. Невицьке, глядачів 100
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Рутенія» (Сторожниця) – 2:7
 
Голи: Місяйло, 8, Диковець, 45 – Костик, 4, 55, 64, 82, Колобов, 5, 87, Мадяр, 77.
 
Невицьке: Борис Жученко, Олександр Поковба, Іван Дудик, Михайло Геці, Андрій Бутрик, Максим Климпуш, Євген Савко, Віталій Диковець, Дмитро Костелей, Сергій Місяйло, Валерій Ігнат.
На заміну виходили: Юліан Антал, Крістіан Русин, Михайло Лаба.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Сторожниця: Костянтин Марко, Владислав Андрусь (Микита Гальчак, 20 (Михайло Янцо, 81)), Олександр Мадяр, Іван Жентичко, Сергій Прокопець (Рудольф Балажинець, 77), Євгеній Колобов, Віталій Медведєв, Юрій Жидик, Давид Дьордяй, Ярослав Костик, Євгеній Лукіяник.
Запасний: Марян Гончарук.
Тренер - Михайло Іваниця.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1556 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: