Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Покер Козуба дозволяє підкорити "Карпати" (ФОТО)
21:55
Покер Козуба дозволяє підкорити "Карпати" (ФОТО)
Один з кращих бомбардирів юнацької Вищої ліги вкотре підтвердив свій клас.

Покер Козуба дозволяє підкорити
Витязь та Карпати виконують доволі різні завдання впродовж сезону – команда Гливки йде третьою з мінімальним відставанням від других мукачівців, а рахівська команда йде шостою і піднятись вище їм буде досить складно.
 
У першому таймі господарі ще до екватору встановили комфортну перевагу у два м’ячі і тримали суперника на відстані від своїх воріт.
 
Та на старті другої половини зустрічі Бондарюк скинув Юркуцу, який пробив точно з 10 метрів – 2:1.
 
Господарі досить швидко вбили інтригу у матчі, яка відродилась на декілька хвилин. Спочатку Козуб вирізав на Футова, який опинився один перед воротарем і реалізував свою нагоду – 3:1.
 
За дві хвилини Семків пасом врозріз виводить Козуба до воріт і Юлік пробиває голкіпера – 4:1.
 
Міг відзначитись і Фетько, якому асистував Козуб, та Олександр пробив повз рамку з 17 метрів. На 48-ій хвилині Козуб скористався помилкою воротаря суперника на виході, який не влучив по м’ячу і форвард Витязя закотив вже у пусті ворота – 5:1.
 
Згодом у гостей на полі з’явився наймолодший гравець, який попри свої малі габарити нав’язував боротьбу попереду. Так в одному з епізодів він асистував Юркуцу, який з семи метрів влучив у воротаря. Та на 69-ій хвилині його пас вперед на Боднарюка став гольовим, Іван вийшов сам на сам і відіграв один м’яч – 5:2.
 
Юнаки Концова здобувають три пункти і залишаються третіми.
 
 
ФК «Витязь» U18 Концгазо – «Карпати» U18 Рахів 5:2
 
Голи: Козуб, 8, 15, 45, 48, Футов, 44 – Юркуц, 43, Боднарюк 69.
 
Витязь: Роман Куртей, Владислав Сердюк, Олександр Семків, Микола Якимець, Богдан Гулей, Алі Ілмаз, Марк Футов, Віктор Славський, Микола Готра, Андрій Надич, Юліан Козуб.
На заміну виходили: Олександр Іванов, Василь Бистрянин, Олександр Кіш, Мартін Тобак, Олександр Фетько, Валерій Тромпак, Сергій Далекорей.
 
Карпати: Віталій Білінкевич, Іван Боднарюк, Василь Сас, Іван Зварич, Василь Бабаль, Василь Томашук, Владислав Чундак, Микола Ясінчик, Віктор Костак, Степан Савляк, Ігор Василинюк.
На заміну виходили: Віктор Колачук, Назар Галянич, Арсеній Юркуц.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 926 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Як Козуб міг забити 4 голи, коли його немає в протоколі матча, то шо -- підставка ?

الاسم *:
Email *:
كود *: