Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Покер Соскиди приносить перемогу Ужгороду (ФОТО)
20:37
Покер Соскиди приносить перемогу Ужгороду (ФОТО)
У матчі-відповіді підопічні Шанти знову здобули розгромну перемогу.

Покер Соскиди приносить перемогу Ужгороду (ФОТО)
Перший матч у цьому році на стадіоні Автомобіліст виявився вкрай видовищним. Вслід за оновленням складу Ужгороду, відбулись зміни і на трибунах, де за місцеву команду вболівали ультрас у чорних балаклавах. Впродовж всього матчу вони активно та гучно підтримували свою команду, а в кінці організували фаєр-шоу в честь перемогу.
 
Принциповим цей матч був для Татинця, який після зимової першості тривалий час знаходився у стані ужгородців, взявши участь у декількох спарингах, але не підійшов наставнику. В господарів у цій грі були відсутні Арделян, Дуран.
 
Вже на перших хвилинах гості могли як мінімум двічі забивати. Спочатку Теличко увійшов у штрафну, розхитав захисника і пробив з 13 метрів, Сидоренко відбив ногою. За хвилину Юрій Варга вийшов сам на сам і голкіпер збиває нападника, арбітр вказує на позначку. Сидоренко вдруге рятує свою команду, відбиваючи удар з одинадцяти метрів.
 
Одразу ж спрацювало правило «не забиваєш ти, забивають тобі» - Соскида з семи метрів пробив кіпера – 1:0.

За мить влетів і другий м’яч у ворота Горчака. Каганець відкинув під удар Соскиді і Руслан з 14 метрів б’є точно – 2:0.
 
Господарі практично всю гру володіли ініціативою і більш ефективніше діяли попереду. Після навісу від Буксара Соскида головою не влучив у ціль. Та на 19-й хвилині, після подачі Назаренка, Руслан вже не промахнувся – 3:0.
Новодавидківці з часом почали також загострювати гру біля чужих воріт. Качур з правого краю увійшов у штрафну, пройшов одного суперника і пробив з шести метрів з гострого кута, воротар відбив. Після подачі з кута поля від Балажа, Стець пробив головою над воротами.
 
На 28-й хвилині Едуард Варга жорстко врізав по ногам Сокиді, до того ж у своїй штрафній, як результат пенальті. Сам постраждалий і реалізував вирок, оформивши в цьому матчі покер.
 
Олександр Балаж пробивав зі штрафного з 22 метрів, воротар на місці. В ході швидкої контратаки Ковач віддає на Соскиду в центр карної зони та Руслан з 10 метрів б’є вище. Біло-чині подали кутовий, і на дальньому куті штрафної Стець підчатував м’яч і пробив з 14 метрів,Сидоренко зловив. До перерви Соскида пробивав з-під Кобаки з 16 метрів, але не точно.
 
У другому таймі на полі у гостей з’явився Човрій, який трохи оживив гру у центрі. Одразу Човрій виконав стандарт з 20 метрів, але над воротами. Підопічні Шанти активно комбінували на чужій половині поля. Трухан подав у штрафну, де Білінський у падінні пробив, але слабо і воротар забирає. Варваринець вивів Ковача один в один Михайло Балаж зіграв надійно. Після подачі з флангу від Ковача на дальній стійці Назаренко пробиває головою, кіпер впіймав. Теличко пробив з 20 метрів, м’яч розминувся з правою дев’яткою. Загалом єдиний форвард Ф.Медвідя часто брав гру на себе і обігрував один в один.
 
На 66-й хвилині Буксар прямим ударом зі штрафного з 22 метрів забив п’ятий гол команди – 5:0.
 
Захисник Орос організував хорошу нагоду для Соскиди, втративши м’яч біля своєї штрафної та Руслан не став зближатися з воротами і пробив вище. На 70-й хвилині підопічні Качура провели гол престижу. Чокнадій порушив правила у своїй штрафній на Теличку, який і реалізував пенальті – 1:5.
 
У другому таймі більшість атак гостей йшли з правого флангу, часто вони закінчувались подачами від Ковтуна. Одну з таких замкнув головою Юрій Варга та воротар впіймав. Човрій намагався закинути за комірець кіперу з 40 метрів та трохи не влучив у рамку.
 
Ще одну нагоду не реалізували ужгородці, після прострілу Назаренка Варваринець з п’яти метрів не зміг переграти Балажа.
 
Ужгород доволі легко розправився з мукачівською командою і крокує до півфіналу. Ф.Медвідя показало хорошу гру, однак високий брак на чужій половині поля не дав їм можливості досягти успіху.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Іван Кампов
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 150
 
ФК «Ужгород» - ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково 5:1
 
Голи: Соскида, 5, 6, 19, 28 (пен.), Буксар, 66 - Теличко, 70 (пен.)
 
Ужгород: Владислав Сидоренко, Степан Буксар, Денис Чокнадій, Артем Пустовіт (Вячеслав Пінковський, 76), Роман Білінський, Юрій Каганець, Михайло Трухан, Віталій Міклош (Іван Варваринець, 72), Іван Ковач, Олександр Назаренко, Руслан Соскида.
Тренер – Іван Шанта.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак (Михайло Балаж, 46), Ян Кобака, Михайло Орос, Євген Є. Качур (Крістіан Решко, 70), Сергій Медвідь (Олександр Олексик, 81), Едуард Варга, Юрій Варга (Михайло Ковтун, 46), Юрій Стець (Владислав Човрій, 46), Василь Качур, Олександр Балаж (Мирослав Решко, 85), Дмитро Теличко.
Тренер – Євген Качур.
 
Попередження: Сидоренко, 4, Чокнадій, 70 – Е. Варга, 28, Теличко, 60.
 
На 4-й хвилині Балаж не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2397 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: