Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "Покрова" U17 здобуває перемогу в Ужгороді (ФОТО)
18:29
"Покрова" U17 здобуває перемогу в Ужгороді (ФОТО)
У матчі дорослих команд все вирішив єдиний гол у другому таймі.

Поєдинок сімнадцятирічних проходив за рівної боротьби, хоча вже на початку гравець гостей Колісник зі штрафного з правого флангу поцілив у ближню стійку. Ще один напівмомент виник після подачі з кутового, та удар Колісника був не точним. Ужгородці з великими труднощами добирались до чужих воріт. Перший удар зробили також зі стандарту, Лакатош з 26 метрів пробив трохи вище воріт. Хорошу можливість відзначитись мав єдиний форвард господарів Романюк, після пасу від Пекаря вибігав на одного воротаря, але Лухновський своєчасно вийшов із штрафної і відвів загрозу.
 
На 19-ій хвилині Романюк бив з 12 метрів, але не сильно і голкіпер забрав. У Покрови не точними дальніми ударами відзначились Головатий та Климишин. На 27-ій хвилині Климишин вже влучив у рамку з 23 метрів та Марушинець впіймав. Останній гострий момент у першому таймі зінедінівці створили зі стандарту, знову Лакатош приклався з 26 метрів, але над поперечкою. На 33-ій хвилині Чабан вийшов на ворота і пробивав з 8 метрів, але вище.
 
На початку другого тайму Суль пробив з 17 метрів та Марушинець у стрибку відбиває. На 55-ій хвилину знову Суль вийшов на ударну позицію з лівого краю штрафної, захисники не встигли накрити суперника, а воротар поспішно вийшов з воріт і львів’янин відкриває рахунок у матчі – 0:1.
 
Після пропущеного голу господарі перехопили ініціативу і організували декілька хороших атак. Романюк на швидкості обійшов чотирьох суперників по правому краю і з гострого кута пробивав по воротам, воротар відбив. Після подачі з кутового Пастеляк б’є з 16 метрів, але вище. Романюк бив з 10 метрів, але не влучив у рамку.
 
У підсумку Покрова зуміла втримати переможний рахунок і їде додому із трьома очками.
 
 
Арбітр – Євген Маковій
Асистенти – Ілля Вовчанський, Вадим Рубей
Спостерігач арбітражу – Василь Козик
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U17 Ужгородський р-н - "Покрова" U17 Львів 0:1
 
Гол: Суль, 55.
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін: Іван Марушинець, Юрій Мірошниченко, Владислав Іонін, Микола Долгош, Ростислав Лакатош, Владислав Романюк, Богдан Бондарюк, Норберт Сігетій, Олександр Пастеляк, Євген Пекарь, Себастьян Феєр.
Запасні: Олександр Комар, Володимир Шпилька, Артем Іванчик, Андрій Попадинець, Іван Кашуба.
Тренер – Валерій Угрин.
 
Покрова: Лука Лухновський, Юрій Зьомик, Тарас Хмельовський, Любомир Головатий, Михайло-Андрій Чабан, Андрій Суль, Дмитро Городний, Назар Климишин, Андрій Ільків, Віталій Колісник, Богдан Очкусь.
Запасні: Віталій Горак, Руслан Стасюк, Назарій Павлів, Андрій Лебеденко, Максим Шелесний.
Тренер – Гарашко О.М.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 886 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: