Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Полісся" мінімально переграє ужгородців (ФОТО)
21:10
"Полісся" мінімально переграє ужгородців (ФОТО)
Команда Василя Варги не зуміла дотиснути житомирців і зачепитись за очки.

Великі очікування були від першого домашнього матчу ФК Ужгород в ПФЛ. Яскрава перемога на виїзді в Чернівцях в стартовому турі надихала, як і саме місце проведення - стадіон «Авангард», де свої головні перемоги видобуло тутешнє Закарпаття, де перший матч в історії провела збірна України.
 
Але, можливо, саме тиск домашнього дебюту і зіграло злий жарт з господарями. Вони дуже старалися, але не тільки не забили швидкий м'яч - а пропустили самі. Після пасу з глибини шоу на правому краю видав Семчук, який розкидав суперників і виклав м'яч точнісінько на Немтінова. Євген (буковинець за походженням) помстився за земляків, замкнувши з близької відстані - 0:1.
 
Спроби відігратися були, але замість цього Пасічник на своїй половині збив Галенко. Штрафний за логікою мав бити з правого краю лівоногий Даудов, але він лише хитро пробіг повз м'яча. А капітан гостей Немтінов мітив майже в саму дев'ятку. М'яч влучив у штангу, а на добивання встиг той-таки Галенко - 0:2. Постраждалий реалізував свій момент відмінно.
 
Далі в матчі було все, що потрібно було в таких випадках - гарячкові атаки одних, розумна гра за рахунком інших, заміс замін ... Але навіть гол господарів - очікуваний і бурхливо прийнятий публікою - лише оживив гру. Немтінов майже в центрі поля притримав Пуканича, Селещук зі штрафного запустив м'яч відразу в чужу штрафну, де двометровий Корольчук скинув м'яч на дальню штангу. Там Пуканич головою відправив м'яч у ворота - 1:2. Для 36-річного зоряного півзахисника ужгородців це другий поспіль гол «з другого поверху» - хоча раніше вважалося, що він славиться більше низовий грою ...
 
Як би там не було, Полісся вистояло. І завоювало другу перемогу з різницею в один гол поспіль. У ФК Ужгород десь проскакувало - «уточнювати завдання саме після цього матчу». Не марно. Друга ліга, при всій рівності, має команди порівніше - ось саме вони (Верес, Полісся, в іншій групі - ВПК-Агро з Гірником) і трішки виділяються на загальному тлі.

 
18:00. м Ужгород. Стадіон «Авангард»
 
Арбітр: Олег Когут (Тернопіль)
 
ФК Ужгород - Полісся (Житомир) - 1: 2
 
Голи: Пуканич, 58 - Немтінов, 20, Галенко, 36

Ужгород: Готра Михайло, Котьо Станіслав (Дуран Володимир, 72), Селещук Вадим (Дрозд Юрій, 88), Пасічник Кирило, Федак Стефан, Павленко Владислав, Ряшко Віктор (Русин Іван, 67), Пуканич Адріан, Масікевич Віктор, Машталір Сергій, Корольчук Артем.
Запасні: Лютнянський Мирослав, Калай Андрій, Міклош Віталій.
Тренер - Василь Варга.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: