Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Поляна» бере три пункти у Бобовищі (ФОТО)
19:13
«Поляна» бере три пункти у Бобовищі (ФОТО)
Підопічні Василя Ропонича у важкому двобої все ж здобули перемогу.

«Поляна» бере три пункти у Бобовищі (ФОТО) У господарів пройшло омолодження складу, за рахунок своїх юнаків, які добре себе показали у минулому сезоні. Полянці розраховують лише на гравців зі свого району. Одним з таких став основний захисник середнянців у минулому сезоні Тимкович.

На полі точилася в’язка боротьба, де гості виглядали більш зібраними. Вони й завдали першого удару, це Мондик виконав штрафний, але повз рамку. Біля інших воріт Вінтонюк подав з правого флангу і Машіко у боротьбі із захисником пробив не сильно, тож кіпер забрав.

В середині першого тайму свалявці повели за допомогою стандарту. Чубірко подав у штрафну, де Мондик головою перекинув голкіпера. 0:1.

Бобовище теж спробувало забити з штрафного. Що дивно, штатним виконавцем є юний Машіко. Його удар Безик дістав, атаку другим темпом завершував Роланд Шольц пострілом з 19 метрів, але не точно.

Під кінець першої тридцятип'ятихвилинки Понзель навісив з правого краю і Василь Попович пробив через себе, однак мимо воріт.

В другому тайму гра дещо заспокоїлася, в ній команди не надто часто, але все ж намагалися створити свій момент у чужих володінь. Лібак ударом з середньої відстані провірив на надійність Підберецького. Юрій Сінкін подав з правого флангу, Машіко намагався переправити круглого з чотирьох метрів та його удар заблокували захисники.

Найбільш реальну спробу зрівняти бобовищанці втратили в останню десятихвилинку. Удар Сінкіна з 24 метрів Безик відбив, а добивання Машіко та Кізмана виявилися не акцентованими і слабкими, тож захист полянців зумів винести шкіряного з лінії воріт.  

Господарі із великими завзяттям йшли вперед, а Поляна в свою чергу декілька разів ловили їх на контратаках. В одній з таких Василь Попович пробивав з 16 метрів, але мимо.

Бобовищу зовсім трохи не вистачило, щоб завоювати очки у грі з фаворитом. Поляна показала ефективну, прагматичну гру, яка дозволила їй вдало стартувати у Зимовій першості.
  
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Микола Маточка, Василь Готько
Делегат матчу – Володимир Кочетов
 
с. Бобовище, глядачів 100
 
ФК «Бобовище» - ФК «Поляна» 0:1

Голи: Мондик, 22.

Бобовище: Віталій Підберецький, Анатолій Богович, Олександр Бундаш, Олександр Сенько, Роланд Шольц, Олександр Горський, Євген Русин, Юрій Сінкін, Дмитро Вінтонюк, Євген Машіко, Анатолій Кіян.
Запасні: Крістіан Кізман, Річард Шольц, Василь Петах, Дмитро Лакатош, Ярослав Когутич.
Тренер – Іван Ковач.

Поляна: Михайло Безик, Віктор Мондик, Артур Русин, Дмитро Чубірка, Іван Головнич, Михайло Мигович, Василь Лібак, Едуард Понзель, Роман Лебович, Євген Островка, Василь Попович.
Запасні: Семен Головнич, Ілля Ропонич, Ігор Тимкович, Юрій Фізер, Олексій Соломко, Мирон Русин, Василь Русин.
Тренер – Василь Ропонич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1013 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: