Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна": черговий упевнений крок до бажаного чемпіонства
21:50
"Поляна": черговий упевнений крок до бажаного чемпіонства
У центральному матчі п’ятого туру чемпіонату Закарпаття з-поміж команд вищої ліги зустрілись лідер та друга команда чемпіонату.

У центральному матчі п’ятого туру чемпіонату Закарпаття з-поміж команд вищої ліги зустрілись лідер та друга команда турнірної таблиці відповідно.

Господарі, без сумніву, фаворити. Вони набрали максимум очок, та й суперники не «ликом» шиті – у них всього на три залікові пункти менше. Плюс – це перший матч у цьому чемпіонаті за участю «Поляни» та «Оболоні». Ще один цікавий фактор – юнаки команди господарів поступились візаві з рахунком 1:3. «Поляна» з подвійним бажанням прагнула перемоги. Та не все, повірте, було так просто.

Своє реноме господарі підвердили зі стартового свистка. На 12 хвилині рахунок міг відкрити Горський, Василь пробивав метрів із 14. Правильну позицію обрав кіпер Драгула. Третина тайму повністю за господарями. Та не про це. Мене приємно здивували полянські вболівальники. Тут, відверто, найкраща у краї підтримка, можливо, навіть наймасовіша. На 21 хвилині стовідсоткову нагоду для взяття воріт транжирить Бабич. Віктор Драгула – знову на висоті. Через мить Михайло Реплюк заробив небезпечний штрафний. Як наслідок, не найкраще виконання стандарту від Роберта Гегедоша. Гол назрівав.

34 хвилина зустрічі. Масова і затяжна атака «Поляни» увінчалась успіхом. М’яч у прямому значенні цього слова проштовхнув у сітку воріт Драгули Володимир Бабич. Через 5 хвилин подвоїв перевагу команди господарів Василь Горський, який вийшов на побачення з воротарем. 2:0. Погодьтеся, це серйозна заявка на перемогу і великий крок у втіленні амбітних планів на золото в чемпіонаті. На 40 хвилині той же Горський, після подачі з кутового вдало пробив головою. М’яч із лінії воріт виносить захисник. Пахнуло розгромом. Ще один гольовий епізод під завісу тайму марнує Бабич – забракло точності.

Перші хвилини другого тайму – під акомпонемент гостей. Хоча останні у першій 45-хвилинці підсіли фізично. Особливо небезпечним у побудові та й власне завершальній стадії атаки був досвідчений Олександр Браєр. Він та Драгула справжні лідери. Щоправда, інші, 9 гравців чомусь дрімали. Гра перейшла у центр поля. Та й «Поляна» дещо розслабилась. У підсумку, 2:0.

Віталій Біровчак


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 948 | Додав: Лобда | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: