Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" переграє іршавців (ФОТО)
18:35
"Поляна" переграє іршавців (ФОТО)
Підопічні Кондрі беруть реванш у Бужори за поразку у першому колі.

Обидві команди підійшли до звітної гри з вкрай обмеженою лавою запасних: у господарів були відсутні Міклош, Баятян, Стегура та Русин. Тоді як у іршавців – Шкіряк, Костак, Ломага, Кинів, хоча більшість з них є резервістами.

Свалявці з перших хвилин діяли більш впевнено і частіше загострювали гру попереду. Так після подачі кутового Гогерчак пробив з 14 метрів, але вище. Салатовим довго не вдавалось наблизитись до чужих воріт. Ільницький завдав дальнього пострілу з 25 метрів, Бучок забрав. На 16-ій хвилині Лозинець пройшов правим краєм, увійшовши у штрафну викотив під удар Варваринцю, який з 13 метрів влучив у поперечку.
 
В середині тайму господарі на певний час взагалі позбавили суперника м’яча і саме в цей період їм вдалось забити. Варваринець подав кутовий, захисники Бужори винесли круглого за межі карної зони та на підборі грає Євген Русин, який проскочив повз двох суперників і пробив з 15 метрів – 1:0.
 
На 28-ій хвилині активний воловецький нападник Лозинець асистує Павличу та Богдан б’є вище з 14 метрів. Перша реальна нагода забити у гостей виникла на 30-ій хвилині, коли Кохан подав з правого флангу, а Чізмар головою з трьох метрів не зміг пробити Бучка. Дещо схожий епізод виник біля протилежних воріт за три хвилини: Мельник виконав подачу, яку замикав Чанда, але з семи метрів не влучив у рамку.
 
На 40-ій хвилині помилкою захисту полянців скористався Котляр, який перехопив м’яч і вийшов один в один з Бучком, легко його обігравши і зрівнявши рахунок у грі – 1:1.
 
Проте не довго протримався паритет у матчі. Через три хвилини екс-полянець Чубірка зачепив Лозинця у своїй штрафній, контакт був мінімальний, проте арбітр без вагань вказує на одинадцятиметрову позначку. Володимир Варваринець реалізовує удар з пенальті – 2:1.
 
Ще до перерви гості могли ще раз зрівняти – Котляр вивів Чізмара на ударну позицію та Іван з 15 метрів пробив повз ворота. Також ще Варваринець завдав удару зі штрафного та Дядюк впіймав.
 
Другий тайм проходив так само, досить жваво. Поляна більше атакувала позиційно, тоді як іршавці користувались довгими передачами на швидких нападників. Євген Русин пробивав з 17 метрів, воротар на місці.
 
Уникнувши офсайду Кохан вийшов сам на сам, обійшов Бучка, але пробив повз пусті ворота. Жуков віддав довгу передачу на Котляра, який не зміг переграти Бучка у ближньому бою. На 61-ій хвилині Грубінка скинув Варваринцю, який відправив м’яч зовсім поруч з дальньої стійкою. За чотири хвилини вже сам Грубінка б’є з правого краю, Дядюк ловить. Ще небезпечнішим виявився удар Варваринця з 17 метрів, кіпер робить сейв. Гості фізично підсіли, а полянці і не думали зупинятись, намагаючись укріпити мінімальну перевагу. Мельник подав зліва, Лозинець пробив головою, але в руки воротарю. У наступному гольовому епізоді двоє полянців опинились у чужій штрафній без опіки і Мельник пробивав з 10 метрів, Дядюк в чергове демонструє чудову реакцію.
 
Єдину нагоду відігратись мав Котляр, якого пасом врозріз вивів до воріт Чізмар, але Богдан вже перед штрафною відпустив м’яч, Бучок своєчасно вийшов і забрав круглого. На 79-ій хвилині Кімірін на правому фланзі віддає вперед на Павлича, який прострілює у штрафну, де вже чекав Лозинець – 3:1.
 
За дві хвилини гравці помінялись ролями. Мельник виконав подачу зліва, Дядюк зіграв на виході, але вибив прямо на Лозинця, який обманним рухом поклав на землю воротаря і відкотив Павличу, який забиває вже у пусті ворота – 4:1.
 
Підопічні Кондрі закріплюються на п’ятому місці, зберігаючи не велике відставання від Вільхівців. Бужора, через поразки конкурентів, залишилась одразу за свалявцями.
 
 
Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Валерій Шкура, Сергій Боднар
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
с. Поляна, глядачів 150
 
ФК «Поляна» - ФК «Бужора» Іршава 4:1
 
Голи: Русин, 20, Варваринець, 43 (пен.), Лозинець, 79, Павлич, 81 - Котляр, 40.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Руслан Гогерчак, Кирило Кімірін, Володимир Чанда (Іван Грубінка, 60), Віктор Микуляк, Михайло Власик, Євген Вол. Русин, Богдан Павлич, Едуард Мельник, Володимир Варваринець, Михайло Лозинець.
Запасні: Дмитро Молнар.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Бужора: Володимир Дядюк, Дмитро Чубірка, Юрій Каганець, Петро Кляп, Дмитро Жуков (Іван Кинів, 67), Іван Ільницький, Василь Кормош, Станіслав Кохан, Назар Бобик, Іван Чізмар, Богдан Котляр.
Тренер – Василь Рацин.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 643 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: