Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" перемагає лідера у Виноградові
16:59
"Поляна" перемагає лідера у Виноградові
У битві кращих команд чемпіонату свалявці зуміли нанести першу поразку виноградівцям.

Поляна підійшла до цього матчу у статусі найближчого переслідувача і мала надію ще трохи наблизитись до лідера, який два матчі поспіль зіграв внічию, проте має семиочковий гандикап від другого місця. Мабуть у багатьох залишився у пам’яті кубковий візит свалявців у Виноградово, коли після першого тайму вони вели у два м’ячі, проте після вилучення не втримали перемогу і поступились 4:2.
 
У стартових складах команд були відсутні капітани Михайло Реплюк та Михайло Власик.
 
Перші двадцять хвилин глядачі споглядали як команди кружляються з м’ячем в центрі та на підступах до карних зон, звісно з більшим контролем у господарів, однак без найменшого загострення. Команда Кондрі навіть забила, однак Бабич зробив це з офсайду.
 
На 25-ій хвилині швидка атака полянців лівим краєм перейшла в центр, де Бабича перевів далі направо у вільну зону на Міклоша, який увійшов у штрафну і розстріляв ворота Козара – 0:1
 
На 33-ій хвилині Стегура зліва пробив над воротами. Одразу ж Николишин відповів дальнім пострілом з 28 метрів, біля дальньої стійки. На 39-ій хвилині Чонка пробив при першій можливості, з 23 метрів, але вище.
 
На 40-ій хвилині Гогерчак у своїй штрафній збив Дорі, на якого йшла передача і Дьордь призначає пенальті. Удар Чедрика воротар парирував, однак з добиванням не справився – 1:1.
 
Севлюшці трохи активізувалися попереду, однак на останній хвилині тайму забили знову свалявці Після подачі зі стандарту на дальній стійці Гогерчак заштовхав м'яч головою, після скидки від партнера, однак лайнсмен фіксує положення поза грою - це був вже третій відмінений гол гостей.
 
Та що не вдалося зробити до роздягальні, те гості зробили після. Міклош з правого краю покотив на Варваринця у штрафну і Володя з 15 метрів поцілив точно під поперечку – 1:2.
 
Через дві хвилини Гогерчак не зміг далеко винести м’яч, Віщак відразу віддає на Ковтуна у штрафну та Василь б’є трохи вище з 14 метрів.
 
На 54-ій хвилині Міклош перевів атаку з правого флангу на лівий кут штрафного Севлюша, де Стегура, зовсім без опіки, підлаштувався і майстерно пробив у дальній кут – 1:3.
 
Після подачі з кута поля Хміль пробивав з 10 метрів, його удар заблокували, та Павлич додав після відскоку з 15 метрів, воротар забрав. На 61-ій хвилині Чедрик пробив у падінні головою, після подачі зліва, Бучок зупинив м’яч на лінії. Ще за три хвилини Віщак розігнав швидку атаку, вивів Чедрика на ударну позицію, та удар Михайла з 15 метрів став легкою здобиччю для голкіпера.
 
На 70-ій хвилині Ковач віддає на Чонку в район перед штрафним майданчиком, який в дотик відправляє до воріт Кольцуна і Філ скорочує розрив у рахунку – 2:3.
 
Поляна всіма силами чинила опір наступу господарів і грала на утримання переможного для себе рахунку. На 87-ій хвилині коли севлюшці пішли на фінальний штурм жовто-сині підловили їх на контратаці, вийшовши три в два, Міклош відкотив Хмілю під удар і Михайло без перешкод пробив з 12 метрів – 2:4.
 
Свалявська команда знову продемонструвала характер і бійцівські якості у грі з лідером і на цей раз виявилась сильнішою, провівши мабуть свій кращий матч у сезоні. Тепер між командами чотири очки різниці і друге коло обіцяє бути значно цікавішим, ніж перша частина чемпіонату.
 
 
ФК "Севлюш" Виноградів – ФК "Поляна" 2:4
 
Голи: Чедрик, 41, Кольцун, 70 - Міклош, 25, Варваринець, 48, Стегура, 54, Хміль, 87.
 
Севлюш: Василь Козар, Василь Ковтун, Роман Николишин, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський, Іван Ковач (Ерік Віщак, 84), Пилип Кольцун, Юрій Чонка, Артур Дорі (Олексій Остафійчук, 46), Юрій Віщак, Михайло Чедрик.
Запасні: Іван Марущинець, Едгард Ростока.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Іван Жаренко, Руслан Гогерчак, Едуард Мельник, Мирон Гулович, Богдан Павлич, Степан Стегура, Михайло Хміль, Олександр Міклош, Володимир Бабич (Василь Росул, 80), Володимир Варваринець.
Запасні: Павло Кучінка, Іван Грубінка,
Тренер – Михайло Кондря.
 
На 41-ій хвилині Чедрик не реалізував пенальті (воротар).

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1678 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Унгвар  
0
Шось такі прогнози смішні понаписували на сторінці Севлюша у фб, тепер мало осторожніше будуть писати перед Концовом, вперед Вітязь, поскабуйте мало Севлюш

5 Ваня86  
0
Поляна супер..арбітраж це дно..пенальті не було і це чітко видно де було порушення, голи два забили чисті, один можна поспорити, то скільки треба там забивати??? мало бути 0-7 і не треба нам тих проходімців і тренерів чужих!!! Таке треба Виноградову чемпіонство!! то нагороджує най федерація і цих кишенькових суддів разом з командою! Іншим командам також бажаю таких ігор і ставити на місце цих блатарів. Цікаво інспектор яку дав оцінку суддям. Позорище

4 Мікітос  
0
Да, се нежданчик від Поляни, мало опустили на землю Виноградово, а то вже приміряли їм золото. Хотя по грі все закономірно, Поляна потужно виглядає, пацани молодці, але главноє не ухопити зірку.

3 Ужгород  
0
Поляна реально не перестає дивувати, команда мобільна, напориста, фізично готова і доказує, шо мож із своїми грати, всі закарпатські, не требе всяких Кольцунів, Николишиних... Видко Севлюш зарано напялив на себе золоті медалі, і це при тому, що вони усилилися Смокоровським, Минайленком. І ще фак - тренер Поляни Кондря зараз в області один із кращих, знає набрати в Поляну і зліпити сильно команду, яка не тільки фізично готова, а і доста грамотна.... Молодці! Чекаємо в Концово ВИноградів....

2 Іван  
0
Сорі..один пеналь дав

1 Іван  
0
Три гола не зарахували , два пенальті Виноградово било..кілько треба оби там виграти ??? Ганьба арбітражу .Поляна молодці

الاسم *:
Email *:
كود *: