Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Поляна» підкорила «Карпати» - 1:5
20:53
«Поляна» підкорила «Карпати» - 1:5
Підопічні Михайла Кондрі впевнено йдуть до «золота».

Перше коло потроху підходить до логічного завершення. Визначились лідери, відомі аутсайдери. Та погодьтеся, основна боротьба ще попереду.

Підопічні Михайла Кондрі впевнено йдуть до «золота».

Нинішньої сонячної днини да гірського Воловця мене поманило ще в обідню пору. До матчу навіть юнацьких команд залишалось багацько часу, тож від нічого робити вирішив більше дізнатись про стан справ тутешніх, футбольних. І дуже розчарувався у підсумку. Насамперед місцева влада чхати на футбол хотіла, власне, як і районна. Тримається все на одному ентузіасту Івану Мадяру, президенту «Карпат». Але це ще не найгірше. Тут доволі перспективна молодь, себто юнацький склад. Щоправда у першому таймі вони поступались «Поляні» уже 0:3. Індивідуальна майстерність хороша, фізична готовність теж на висоті. Нема зіграності. Виявилось, воловецькі дітлахи без тренера. Як? Та дуже навіть просто. Місцева ДЮСШ про футбол забула. Не жіноча це справа - улюблену гру всього світу пропагувати. Я про директора Наталю Фанту. Працюють у спортивній школі, точніше, формально числяться три футбольні тренери: Михайло Ряшко, Василь Ігнатишин та Михайло Грига. І вони на молодь чхали з висоти свого досвіду чи то гордості. Протирають штани з десяток років на посадах та ще й гроші за це отримують. Певно, справа ця уже прокуратури. А юнаки самі зробили заявку, протокол передматчевий заповнюють. Самі вибирають на яких позиціях їм грати… Чому? Та тому, що футбол тун не в пошані зі сторони різного роду можновладців… Не правильно, ганебно, прикро і крапка! У другому таймі «Карпати» два голи відквитали і все ж поступились 2:5. До цієї проблеми, обіцяю, повернусь у вівторковій програмі «Час футболу».

А тепер про основні склади і їх по-справжньому бійцівське протистояння. «Поляна» приїхала за трьома очками і не менше. «Карпати» менш амбітні – прагнули не часто виймати м’яч із сітки власних воріт. На 4 хвилині гості відкривають рахунок. Хороший індивідуальних прохід Роберта Гегедоша, вихід на побачення з голкіпером і точний удар. 0:1. На 10 хвилині перевагу гостей повинен був збільшувати Горський. Василь замикав головою подачу з кутового. М’яч зрикошетив і знову полетів на корнер. На 18 арбітр Василь Качур призначає цілком справедливе пенальті у ворота господарів. У власному штрафному захисник зфолив проти Бабича. 11-метровий пробив Реплюк. Вдало, та ще краще зіграв кіпер Ковалевич. На 24 хвилині рефері ледь сальто не зробив: послизнувся чи то в очах потемніло – невідомо. Через 10 хвилин забиває Горський. Послідувала виважена передача за спину захисникам Василь наніс хороший удар. 0:2. Хокейний рахунок гарантований у цьому матчі. «Поляна» була на куражі.

Другий тайм – під диктовку автора попереднього. «Поляна» знову забиває швидкий гол. Василь Попович не реалізовує вихід один в один. Натомість Володимир Бабич точно, з-за меж штрафної, пробиває уже в порожні ворота. 0:3. Це була також четверта хвилина, щоправда другої половини зустрічі. На 54 рефері призначає штрафний. Михайло Реплюк реабілітував себе після незабитого пенальті, пробив точно у правий від кіпера кут воріт. 0:4. Згодом гольові епізоди марнують Гегедош та Попович. Правило бумерангу спрацювало і в цьому матчі. На 39 хвилині обрізка захисника «Поляни» поруч з власною штрафною. Іван Блецкан перекинув м’яч за комір голкіперу. 1:4. Хтось із вболівальників «Карпат» вигукнув: «Це переломний період». Оптимізм волівчан зашкалює і це приємно. На 44 хвилині Василь Попович реалізовує вихід один в один. 1:5. «Поляна» сьогодні, відверто, краща в області.

Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1015 | Додав: Лобда | Рейтинг: 3.4/5
Всього коментарів: 1
1 Андрій  
0
Хороща гра була. Поляна - чемпіон.

الاسم *:
Email *:
كود *: