Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" розбиває вдома Тячів
17:39
"Поляна" розбиває вдома Тячів
Полянці в цьому матчі приймали явного аутсайдера.

До цього часу тячівці пропустили в двох матчах 10 м’ячів, а змогли забити лише два. А полянці вдома навіть змусили тремтіти бронзового призера чемпіонату – виноградівський «Севлюш», який лише на останніх хвилинах зумів зачепитися за нічию, реалізувавши пенальті.

З перших хвилин господарі відтіснили ДЮСШ до власного карного майданчика й почали плести мереживо своїх атак практично через усі зони. Особливо старалися флангові захисники, які постійно відкривалися й робили глибокі рейди до воріт тячівської команди й навантажували передачами партнерів у центральній зоні.
 
До 10-ї хвилини тячівці ще якось трималися, але залишили одного Івана Русина перед воротарським майданчиком, він встиг прийняти м’яч і другим дотиком переправити його в кут воріт.
 
Далі гра тячівців стала ще більш спорадичною, головна функція гравців ДЮСШ було просто вибити м’яч навмання подалі від своєї карної зони. На цьому весь конструктив їх дій і завершувався. А невдовзі голи посипалися в їх ворота, наче з рогу достатку – спочатку Павлич, далі два Русини роблять результат вже в першому таймі розгромним.
 
У другій половині господарі ще більше контролювали хід матчу, подовгу розігрували м’яч і ще тричі вразили володіння тячівців.
 
Відверто, то керівництво тячівського колективу переоцінило потенціал своєї команди й гадаю, що вибрали не ту лігу для змагань. Якщо ситуація з кадрами не змініться в ліпшу сторону, то тячівці стануть командою, де решта колективів покращуватиме свою голеву різницю
 
 
Арбітр: Юрій Бобаль;
Асистенти арбітра: Сергій Боднар, Роман Сенишин
Спостергіач арбітражу ФФЗ: Михайло Митровський (усі Ужгород).
 
Стадіон с. Поляна. Глядачів: 400
 
«Поляна» (Поляна) – ДЮСШ (Тячів) – 7:0 (4:0)
 
Голи: Русин Іван, 10, 25, 76; Русин Євген, 41, Павлич 20 (пен.), 80; Тимкович, 55.
 
«Поляна»: Бучок Ярослав (Молнар Дмитро 76), Русин Артур, Власик Михайло, Міклош Віталій, Гогерчак Руслан, Мельник Едуард (Тимкович Ігор 46), Русин Євген, Русин Іван, Павлич Богдан, Стегура Степан, Варваринець Володимир (Грубінка Іван 73).
Тренер: Кондря Михайло
 
ДЮСШ: Пунько Богдан, Приходько Петро (Чопик Іван 46), Гнепа Василь (Марушкей Ярослав 46), Парада Віктор, Бодня Валерій, Чигіль Василь, Сема Юрій, Білей Тимур, Повхан Сергій, Мягкий Євген, Болог Юрій.
Тренер: Іванчов Павло
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 984 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Artur84  
0
Щодо Поляни, то дійсно є питання по комплектації команди протягом 2-х сезонів (минулого та нинішнього), грають практично одні гравці весь сезон і це є проблемою, адже в запасі інколи 2-3 гравця, і коли потрібно підсилити гру то просто ніким. Багато вболівальників цікавиться чому така ситуація? Питання до тренера та, в першу чергу до Президента! На початку сезону команда показує доволі потужний і цікавий футбол, і, якби рівно проходила весь чемпіонат, то претендувала б на нагороди, але саме відсутність підсилення, втрата декількох основних гравців та коротка лавка запасних може знову стати на заваді отримання нагород! На думку деяких вболівальників Президент клубу не має великого бажання витрачати кошти на нових гравців та легіонерів, роблячи ставку на своїх та молодь, хоча підсилення дуже потрібно, але йому вирішувати, а нам вболівати.... Але хочеться все-таки і порадіти в кінці чемпіонату за призові місця! 

Щодо Тячева, то дійсно таке враження, що команду заявили "для галочки", по дзвінку із ФФЗ, не в обіду фанатам із Тячева, але ця команда на даний час не тягне на Вищу область, навіть в першій лізі з такою грою було б важко на шось розраховувати! В неділю в Поляни була просто тренувальна гра проти Тячева,  гравці якого половину поля практично не переходили, а просто подалі вибивали мяч. Чи довго так протягне ця команда? Чи знову зніметься в середині чемпіонату, як в минулому?

2 Віола  
0
Поляна дотягне... Питання - чи з такими результатами дотягне Тячів. Рахунки вдарять по психіці..

1 мікітос  
0
Дуже інтересна команда в Поляні, але питання до Президкнта і тренера, чи витягнуть хлопці хоть перге коло? Їх всього 13 гравців фактично грають, так само і того року було. Невже не можна підсилитися? Шкода пацанів, вони молоді, зіграні, але сили не безмежні і коротка лавка запасних може скоро негативно вплинути на результати.

الاسم *:
Email *:
كود *: