Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" у другому таймі дотиснула "Оболонь"
21:36
"Поляна" у другому таймі дотиснула "Оболонь"
29 квітня на стадіоні «Колос», що у Вишкові, проходив матч 2-го туру чемпіонату Закарпатської області серед команд Вищої ліги.

У зв’язку з масштабною реконструкцією Хустського стадіону, команда «Оболонь» грає свої домашні матчі у Вишкові. У першому турі господарі на виїзді поступились іршавській «Бужорі» із розгромним рахунком 7:0, а «Поляна» вдома дала справжній бій одному із фаворитів на золоті медалі цьогорічного чемпіонату виноградівському «Севлюшу» і завоювала нічию 2:2. Не дивно, що фаворитом цього матчу вважались гості.
 
З самого початку матчу полянці заволоділи м’ячем та ігровою ініціативою. «Оболонь» намагалась грати від захисту та діяти в атакувальній стадії за рахунок швидких контратак. Дуже активним у створені гольових нагод був лівий фланг гостей. Мельник, Власик та Островка неодноразово загострювали гру на лівому фланзі. Однак по правді кажучи до справжніх стовідсоткових нагод справа у першому таймі не доходила. По-перше чудово діяли в захисті оборонці Хуста, які не давали багато вільного простору супернику на підступах до штрафного майданчика, а по-друге, у грі «Поляни» в очі кидалась відсутність грамотного та точного останнього пасу, який би мав вивести нападника на гольову позицію. Гравці «Поляни» Іван Русин, Едуард Мельник та інші гравці групи атаки неодноразово пробували пробивати по воротах господарів, однак в окремих епізодах чудово та надійно діяв воротар «Оболоні» Омелян Скляр.
 
У другому таймі гості значно рішучіше побігли в атаку. Оборонцям Хуста з кожною хвилиною ставало все важче і важче стримувати натиск гостей. І в результаті полянцям все ж таки вдалось забити гол на 56-ій хвилині. Після швидкого розіграшу кутового, головою результативно пробив капітан гостей Артур Русин, який опинився абсолютно не прикритий у штрафному майданчику господарів.
 
Другий гол стався на 79-ій хвилині. Після навісу зі штрафного воротар «Оболоні» зіграв недбало та випустив м’яча з рук, тут-як-тут був активний гравець гостей Едуард Мельник, який і добив круглого в порожні ворота.
 
Матч наближався до свого логічного кінця і команди вже явно догравали цю гру. Але півзахисника «Поляни» Івана Русина цей рахунок матчу не влаштовував. Іван на 90-ій хвилині з гострого кута чудово пробив в дальню шістку. І встановив остаточний рахунок матчу. 3:0 впевнена перемога «Поляни», яка дотиснула свого суперника в другому таймі.

 
Арбітр: Дьордь Н.
Асистенти арбітра: Головей Е, Рогач Я.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
«Оболонь» Хуст - "Поляна" Поляна 0:3
 
Голи: А. Русин, 56, Мельник, 79, І. Русин, 90.
 
«Оболонь» Хуст: Скляр О, Гридчук В, Глібчук В, Дьордяк М, Пригара Н, Ростока Е, Форкавець Т, Бучок М, Палай Ю, Росоха М, Алексик М.
Запасні: Ерфан В, Чопик Д, Чічіна М.
 
"Поляна": Бучок Я, Русин А, Власик М, Мельник Е, Павлич Б, Гогерчак Е, Міклош В, Островка Е, Русин Е, Русин І, Варваринець В.
Запасні: Молнар А, Грубінка І, Стегура С, Тимкович І.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1021 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Свалява Фан  
0
В поляні цікава команда, але Президенту та тренеру потрібно подумати про підсилення, бо 13 гравців не витягнуть і перше коло, треба мати заміни. Шкода, бо команда класна, молода, напориста, але сили не безмежні в іграків

الاسم *:
Email *:
كود *: