Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" залишає "Середнє" ні з чим (ФОТО)
21:21
"Поляна" залишає "Середнє" ні з чим (ФОТО)
Підопічні Михайла Кондрі зуміли мінімально переграти середнянців і обійти їх у таблиці.

За календарем ця гра повинна була відбутися у Середньому та за згодою обох сторін, через не готовність центрального поля, вирішили зіграти у Поляні. Як бачимо, це зіграло на руку свалявцям. На полі зійшлися команди, які ведуть боротьбу за медальні місця.
 
За складом гості виглядали більш грізно та початок гри був за полянцями. Вже на 4-й хвилині Євген Русин здійснив індивідуальний прохід по центру і пробив з 20 метрів, Кучінка зловив. За дві хвилини Олександр Міклош з лівого флангу виконав подачу у штрафну, Жаренко не дотягнувся, а мукачівський новачок команди Варваринець набіг на дальній стійці і пробив повз кіпера – 1:0.
 
Середнянці явно були не готові до такого старту. Та з часом вони почали свій наступ на ворота Бучка. Бако подав зі штрафного, а Нурієв пробив головою, але заслабо. На 12-й хвилині стався доволі спірний епізод, коли Шведюк на швидкості увірвався у штрафну, Мельник у підкаті намагався вибити м’яч та не дотягнувся до круглого і зачепив середнянця, який від контакту впав. Свисток арбітра промовчав.
 
Василь Горскій отримав шкіряного у штрафній і пробивав з розвороту з 14 метрів та повз дальній кут. На 16-й хвилині автор голу травмувався і змушений був просити заміну. Та Соломко, який вийшов замість Варваринця провів не багато часу на полі. За десять хвилин тренер Поляни і його міняє через незадовільну гру, випустивши до середини першого тайму половину своїх запасних.
 
Після екватору тайму гості почали значно більше контролювати м’яч і змушували суперника зосередитись на обороні. Нурієв змістився з лівого краю в центр і пробив з 18 метрів, та трохи вище воріт. Шведюк довгою передачею вивів Нурієва, який перебував на межі положення поза грою, віч-на-віч з воротарем та удар Анатолія Бучок перевів у поперечку. За п’ять хвилин ще один закид вперед на Нурієва, форвард відтер корпусом від м’яча Власика і опинився один перед воротами та з 14 метрів пробив вище.
 
Одна з нечастих атак господарів завершилась ударом Степана Стегури з 25 метрів та воротар на місці. Після подачі кутового гостями Горскій пробив головою та Бучок у падінні переводить м’яч у стійку, Василь намагався добити та захисники заблокували удар впритул. На 44-й хвилині Віталій Міклош пішов вперед і приклався з 20 метрів та голкіпер впіймав. Підопічні Варги відповіли подачею зі штрафного від Бако, одразу троє середнянців пішли на м’яч, без супротиву захисників та Горскій пробив вище. На останній хвилині тайму гості розіграли кутовий і Бако пробив з 18 метрів та воротар грає надійно.
 
Друга половина гри пройшла ще за більшої переваги біло-червоних та реальних нагод забити у них було не багато. На 59-й хвилині Бако подав кутовий, а Якима пробив головою та воротар забрав. Після виходу Хоменка значно активізувався лівий край у гостей. Так Хоменко віддав на Якиму і той пробив з-під Артура Русина та заслабо і воротар впіймав. Черговий кутовий біля полянських воріт – Бучок невпевнено відбиває м’яч і Якима на дальній стійці пробивав у порожній кут воріт та у боротьбі із захисником вдарив повз рамку.
 
На 68-й хвилині Стегура пробив з 21 метру та Кучінка зловив. За мить Стегура здійснив перехоплення біля чужої штрафної і вибігав на ворота та Шведюк наздогнав його і зупинив. На 78-й хвилині Качур віддав на Якиму у штрафну та Василь не влучив по м’ячу з хорошої ударної позиції.
 
Підопічні Кондрі намагались ловити суперника, який йшов великими силами вперед, на контратаках. Віталій Міклош діагоналлю знайшов у карній зоні свого брата і Олександр пробив з 12 метрів, але мимо. На 85-й хвилині Шведюк виконав стандарт з 20 метрів по центру, але вище. Вже у доданий арбітром час Іван Русин вийшов на побачення з Кучінкою, але затягнув з ударом і захисник його наздогнав і заблокував.
 
Фінальний свисток Дребужана зафіксував мінімальну перемогу Поляни, яка зуміла вистояти під шквалом атак середнянців.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Василь Федак, Ігор Граб
4-й арбітр – Сергій УКраїнець
Делегат матчу – Володимир Кочетов
 
с. Поляна, глядачів 300
 
ФК «Поляна» - ФК «Середнє» 1:0
 
Голи: Варваринець, 6.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Віталій Міклош, Артур Русин, Михайло Власик, Едуард Понзель, Володимир Варваринець (Олексій Соломко, 17 (Сергій Сокач, 25)), Євген Русин, Олександр Міклош, Степан Стегура, Іван Русин, Іван Жаренко (Мирослав Реслер, 71).
Запасні: Михайло Безик.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Середнє: Павло Кучінка, Василь Куделко, Олександр Ковчар (Іван Качур, 63), Станіслав Котьо (Мирослав Бундаш, 89), Василь Горскій, Юрій Дрозд, Дмитро Рацин (Василь Якима, 46), Олексій-Павло Шведюк, Мирон Гулович (Олексій Хоменко, 46), Олександр Бако, Анатолій Нурієв.
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга, Мирослав Бундаш.
 
Попередження: В. Міклош, 27 – Котьо, 28, Хоменко, 76.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1732 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
Bachy Poljana potroxu vidrodgyetjsja.... Tak trumatu. Djakyjy Lobdi, sho e zmoha operatuvno chutatu novunu, bydychu ne doma....

الاسم *:
Email *:
كود *: