Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Поляна» знову вивезла з Іршавщини максимум
16:37
«Поляна» знову вивезла з Іршавщини максимум
Перший тайм пройшов за невеликої переваги гостей.

Не встигла Іршавщина як слід відійти від нещодавнього фіаско «Бужори» від «Поляни», як відбувся новий візит фаворита цьогорічних змагань на гостини в Довге.

Та як сказав під час гри президент полянців Іван Дрогобецький місцевим фанам: «Не таке ваше село Довге, як Широке!» Зрозуміти цей вислів можна по-різному. Його підопічні зрозуміли це як наказ підкорити широкий захисний редут господарів. Спочатку це зробити їм не дуже вдавалось.

Матч обслуговував арбітр – Михайло Митровський. Перший тайм пройшов за невеликої переваги гостей. Та перші хвилини матчу були за довжанцями. Спочатку Михайло Батрин пробив під поперечку, та Лютнянський перевів на кутовий. Одразу ж після навісу було також небезпечно, та воротар цього разу виніс м’яч подалі від воріт.

Полянці завдали перший удар на 5-й хвилині, коли Реплюк пробив вище воріт. Другий постріл був влучнішим. Атака, що розпочалась лівим флангом, поступово перемістилась в центр і на правий край, завершилась прострілом у штрафний майданчик, який ударом в правий кут завершив Гегедош – 1:0. В середині тайму команди обмінялись ударами. Два постріли Гегедоша полетіли повз рамку. Боржавці відповіли на 24 хвилині ударом Батрина, який відбив воротар. На добиванні був першим Чедрик, та пробив нападник несильно, а відтак, воротар легко заволодів м’ячем. При цьому господарі кілька разів вміло ловили опонентів у положенні поза грою.

Кінцівку тайму жвавіше провели гості, у яких двічі небезпечно, після навісів з лівого кутового, пробивали Реплюк та Горський. Саме Михайлу вдалось подвоїти рахунок після першого з них. Володимир Бабич поборовшись із захисником заробив кутовий, після якого Реплюк головою подвоює рахунок – 2:0.

Початок 2-ого тайму пройшов за переваги гостей. Під час атаки по центру на 58-й хвилині Горський накрутив фінтами двох гравців «Боржави» і скинув м’яч під удар Гегедошу. Роберт пробив без обробки, з льоту «в стилі Зідана», та м’яч просвистів у сантиметрах над поперечкою. Суперник відповів кволим ударом Ганчича.

Гегедош ще кілька разів асистував партнерам під удари. На 70-й хвилині Попович влучно пробив у правий кут. Газа перевів на кутовий. Дуже небезпечно було й на 77-й хвилині, коли Горський завершив атаку влучним ударом лівою. Шіман, що з’явився замість травмованого Гази, в стрибку витягнув м’яч з кута. Та вже за мить за гру рукою у власному штрафному майданчику пенальті у свої ворота «привіз» Пилип. Реплюк з точки пробив у правий кут. Шіман був на висоті та відбив пенальті. Найреальнішу останню нагоду на гол престижу червоно-білі втратили на 89 хвилині, коли Батрин пробив сильно та шкіряний снаряд пролетів у сантиметрах над перекладиною.

Відтак, довжанці не знають смаку перемог, а полянці починають нарощувати відрив від переслідувачів.

"Боржава" – "Поляна" – 0:2 (перший тайм 0:1)

Голи: Гегедош, 13, Реплюк, 39.

«Боржава»: Дмитро Газа, Михайло Якуб, Юрій Каганець, Іван Павліш, Василь Боднар, Олександр Іванчов, Іван Кузьма, Михайло Іванович Батрин, Віктор Ганчич, Михайло Михайлович Батрин, Михайло Чедрик.

Тренер – Павло Іванчов.

«Поляна»: Мирослав Лютнянський, Дмитро Чубірка, Олександр Пакош, Василь Куделко, Юрій Кохан, Василь Горський, Роберт Гегедош, Іван Русин, Михайло Реплюк, Василь Ковтун, Володимир Бабич

Тренер – Михайло Кондря.

Євген Свищо для Lobda.at.ua


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1006 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: