Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Поляна" зупиняє "Минай" (ФОТО)
18:05
"Поляна" зупиняє "Минай" (ФОТО)
"Минай", граючи далеким від оптимального складом, зазнає першої поразки в сезоні.

Господарі підійшли до першого кубкового матчу із значними втратами. Були відсутні «словацькі легіонери» Микола Гібалюк, Владислав Микуляк, Яромир Лобода, Ігор Вагін та Михайло Чедрик. Також не зміг зіграти Рудольф Балажинець. До того ж для них це був другий матч за три дні (у п’ятницю вони відіграли з ДЮФК «Мукачево»).

Сама гра вийшла живою, гравці активно переміщались по полю. Досить багато браку спостерігалося в діях команд, що тягло за собою необов'язкові втрати м'яча.

Перший небезпечний момент створили господарі. Після довгої передачі Костик скинув головою Багрію, який ввійшов у штрафну з правого краю і пробив над воротами.

Під кінець другої десятихвилинки гості чи не першим ударом у рамку воріт забили гол. Понзель подав зі штрафного з лівого краю, м’яч зачепив стінку і змінив траєкторію, Артур Русин у падінні пробив головою у противохід воротарю. 0:1.   

Підопічні Браїли намагались через контроль м’яча просуватись вперед, однак до ударів доходило вкрай рідко. Свалявці не відходили в оборону і високо зустрічали суперника. В одній з атак після вкидання ауту Попович увійшов у штрафну з правого флангу і прострілив та Понзель зовсім трохи не встиг замкнути.

Дудаш скинув Бабичу під удар та Андріан з 15 метрів пробив значно вище. До перерви полянці цілком могли збільшувати рахунок. Захисник минайців втратив круглого у центрі поля, біло-сині вибігали три в один, Попович віддав на Понзеля та останній далеко відпустив м’яч і Хмельовский вибив шкіряного.

У другом таймі господарі пробували збільшувати тиск на ворота, але безрезультатно. Мирончук бив зі штрафного з 22 метрів, та воротар «Поляни» відбив цей удар. Дудаш гостро прострілив зліва, Багрій пробив у воротаря.

Біля воріт Хмельовского також було гаряче. Тимкович потужно пробив зі штрафного, кіпер відбив перед собою, Лакатош бив головою у практично пусті ворота, але вдарив трохи вище воріт. «Минай» чим далі, тим все більшими силами йшов вперед, чим могли скористатися гості.  Мирочнук втратив м’яч у центрі поля і двоє полянців вийшли на одного захисника та Попович засильно віддав партнеру на хід.

В останні хвилини господарі спробували організувати фінальний штурм. Дзьоба підібрав круглого перед штрафною і пробив, воротар на місці. Вже у додатковий час Чумак сильно пробив зі штрафного, Шутик врятував свої ворота.

«Минай» з ослабленим складом і беззубим нападом покидає Кубок області. «Поляна» продемонструвала бійцівський характер і заслужено виборола путівку в одну восьму Кубку Закарпаття. Минулого року на цій ж стадії свалявці вибили ще одного представника Ужгородщини - ФК "Баранинці". 


Арбітри: Дребужан С., Федак В., Кочетов В. 
Делегат – Маєревич Я.О.
 
С. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50
 
ФК «Минай» - ФК «Поляна» 0:1

Голи: Русин, 20.

Минай: Владислав Хмельовский, Андріан Бабич, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Едуард Дзьоба, Едуард Нергеш, Костянтин Багрій, Євген Мирончук, Михайло Дудаш, Олександр Назаренко, Євген Костик.
На заміну виходили: Ігор Дзюбенко, Сергій Сидоренко, Юрій Комарницький.
Запасні: Юрій Погоріляк, Владислав Варцаба.
Тренер – Володимир Браїла.

Поляна: Євген Шутак, Артур Русин, Дмитро Чубірка, Іван Головнич, Ігор Тимкович, Ілля Ропонич, Роман Лебович, Олексій Соломко, Євген Островка, Едуард Понзель, Василь Попович.
На заміну виходили: Василь Лакатош, Мирослав Русин, Михайло Мигович, Іван Станкович.
Запасні: Семен Головнич, Михайло Безик.
Тренер – Василь Ропонич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1754 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
3 ФК Поляна  
0
З Перемогою Вас!Гойра ПОЛЯНА!!!!!ПОЛЯНА ЧЕМПІОН!!!!

2 Artur84  
0
Це все отговорки і справа гравців Миная розстваляти пріоритети - грати в рідному Закарпаття на кубок, чи піднімати футбол Словаччини (нічого проти заробіток футболістів не маю, всім треба жити). Щодо складу Поляни, то він також далеко не оптимальний, в нас пацани тоже поїхали на заробітки за кордон, а той склад, що був в Поляни прото білше хотів виграти!

1 Вова  
0
І знову програш і причина то заробітчани то ще шось...так Поляна також не оптимальним складом грала, правда наші гравці поїхали за кордон малтер мішати, але це дозволяє грати і вигравати, а якшо і на зимній програли то без виправдовувань.Наведіть уже порядок з заявками і регламентом і буде стабільний футбол і нас і словакам і мадярам поможимо :)

الاسم *:
Email *:
كود *: