Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Полянці переграють Вільхівці і гарантують собі вихід з групи (ФОТО)
00:18
Полянці переграють Вільхівці і гарантують собі вихід з групи (ФОТО)
У центральній битві туру команда Кондрі впевнено здолала тячівців.

Полянці переграють Вільхівці і гарантують собі вихід з групи (ФОТО)
У вільхівчан перед цим матчем ще залишались шанси на вихід з групи і для цього їм потрібно було брати максимум в крайніх двох матчах. Так виконати навіть першу половину цього завдання їм не вдалось. Свалявці з перших хвилин виглядали зібраніше і командні дії були на порядок кращими.
 
Спершу Олександр Міклош завдав дебютного пострілу по воротам, але повз рамку. Далі Олександр Міклош навісив справа, Іван Русин у падінні намагався забити ефектний гол, але м’яч пройшов біля стійки. Вже на 11-ій хвилині кутовий біля воріт Пунька виявився гольовим, захисники винесли м’яч зі штрафної, де вже очікував Варваринець, який з 20 метрів пробив у ближній кут. Воротар явно був не готовим до цього, так і не поворухнувшись – 0:1.
 
Чергова атака синьо-жовтих, Олександр Міклош виводить Євдокимчина на ударну позицію та Дмитро б’є з 11 метрів вище. В середині тайму Мельник подарував м’яч біля своєї штрафної Габору, який пробивав у порожній кут з 18 метрів, але не влучив. На 24-ій хвилині Поляна забиває вдруге, і знову з кутового. Олександр Міклош подав, Олександр Пахомов зупинив, але не встиг вибити, Варваринець вже переправив круглого у сітку – 0:2.
 
З-за меж штрафної двічі пробивав Іван Русин, але не точно. Друга серйозна нагода у Вільхівців виникла під кінець тайму, Матяш віддав на Скунзяка, який з 16 метрів цілив у дальній кут, але мимо.
 
Друга половина зустрічі була більш рівною, як за моментами, так і за грою. Іван Русин прострілив справа, Євдокимчин з 6 метрів не зміг переграти воротаря. Євген Валерійович Русин подав з лівого флангу та м’яч по високій дузі влучив у поперечку. Грицкевич при першій можливості пробивав по воротам та Бучок грає надійно. На 52-ій хвилині Олександр Міклош точним пострілом робить рахунок у матчі розгромним – 0:3.
 
Тячівці відповіли двома ударами, один з яких став результативним. Спочатку Грицкевич знову пробив з 15 метрів, кіпер забрав. Далі Токар з 23 метрів потужно пробив і на цей раз Бучок капітулює – 1:3.
 
На 65-ій хвилині полянці знову збільшили свою перевагу. Олександр Міклош пробив з 20 метрів, м’яч влучив у захисника і відскочив до Віталія Міклоша, який з 7 метрів не промахнувся – 1:4.
 
На останній хвилині Грубінка відкотив під удар Івану Русину, але з 15 метрів він не влучив у ціль. Поляна забезпечує собі вихід у наступний раунд змагань і готуватиметься до поєдинку за перше місце з середнянцями.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Річард Готра, Валерій Шкура
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
ФК «Вільхівці» - ФК «Поляна» 1:4
 
Голи: Токар, 59 - Варваринець, 11, 24, О. Міклош, 52, В. Міклош, 66.
 
Вільхівці: Богдан Пунько, Михайло Крьока (Павло Волонтир, 56), Володимир Товт, Володимир Кардач (Євген Келеманик, 64), Денис Пахомов (Олександр Грицкевич, 36), Олександр Пахомов (Роберт Товт, 36), Михайло Матяш, Василь Габор, Денис Токар, Михайло Міговк (Іван Мицька, 56 (Владислав Варцаба, 67)), Іван Скунзяк.
Тренер – Іван Бучок.
 
Поляна: Ярослав Бучок (Михайло Безик, 66), Артур Русин, Михайло Власик, Едуард Мельник (Іван Грубінка, 64), Олександр Міклош, Віталій Міклош, Володимир Варваринець, Євген Володимирович Русин, Євген Валерійович Русин (Степан Стегура, 62), Іван Русин, Володимир Чанда (Дмитро Євдокимчин, 13).
Тренер – Михайло Кондря.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 874 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: