Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Попович повертається у Другу лігу
10:14
Попович повертається у Другу лігу
У п'ятницю, 9 липня, ЛНЗ Лебедин офіційно представив Андрія Поповича в якості гравця клубу.

Попович повертається у Другу лігу Ужгородський воротар продовжить кар'єру у складі новачка Другої ліги України ЛНЗ Лебедин із Черкаської області. Клуб заявив про себе на аматорському рівні, двічі вигравав кубок, а в минулому сезоні і аматорський чемпіонат України. І тепер робить серйозний крок в сторону професійного футболу. Очолює команду відомий український тренер Юрій Бакалов, у тренерський штаб входять Олександр Ковпак та Володимир Марчук (екс-тренер ФК "Закарпаття") 

У клуба солідне фінансове підживлення, адже команду підтримує LNZ Group - одна з найбагатших агрокомпаній в Україні. Відтак і трансферна кампанія перед дебютому у Другій лізі досить серйозна - команду поповнюють гравці з Першої та Вищої ліги України. Так до ЛНЗ вже приєднались Іван Тищенко (із ВПК-Агро), Ярослав Галенко (із "Полісся"), Владислав Войцеховський, Дмитро Сула, Богдан Куксенко (усі троє із МФК "Миколаїв"), Олександр Волков ("Десна" Чернігів), Олександр Голіков (із "Оболонь"). Серед останніх поповнень і дует із "Минаю" - воротар Попович та захисник Лопирьонок.

7 липня команда відправилась в Умань, де й пройде основна частина підготовки до чемпіонату. У першому контрольному матчі вони зіграли в нульову нічию з вінницькою Нивою.

У минулому сезоні Попович зіграв за минайців 20 матчів, в яких пропустив 30 голів і 4 матчі відстояв на нуль. На німецькому сайті Траснфермаркт наразі Андрій оцінюється в 300 тисяч євро. 

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 667 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: